Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
@sasha, gdje sam si ja tu uskocio u usta?! s tim da se djelomicno slazem? Ajd' jos jednom procitaj moj odgovor
Sto se tice sexa i uzivanja, mislim da si pretjerala s ovih 70%. Mislim da je brojka ponesto manja, mozda 10-20%, i to dobrim dijelom jer su za to krivi likovi s kojima se te zene druze.
Kazem, ni ja nisam to tako percipirao, ali zene su te koje su uvijek govorile kako se veliki jebaci percipiraju kao pozeljni (obicno bi onda nadodale kako ih bode to sto su oni pozeljni, a velike jebacice se percipiraju kao kurve, ali to je vec druga tema).
@desperadox, sto se tice to da frajeri zele ispasti jebaci, hmmmm... znas, postoje i frajeri koji jebu zbog vlastitog gusta, a ne zavisti lega... a takvi obicno vise i dobiju, jer igraju na kartu gdje zenke bas i ne vole da se okolo prica s kim su se i koliko... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol:  Muško
|
Tako je,ali večina seljačina se izeli istaći sa time kako je "okrenula" tu i tu osobu.Osim toga,ovisi o tome da li se povjeriš o tome da si imao nešta sa nekom personom svojem najboljem,intimnom prijatelju ili kao hvalisavi idiot ulijećeš u mnoštvo zajebanata i onda se klinčiš?? |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
@desperadox, istina, zato to i jesu seljacine. Kao sto rekoh, postoje i oni koji sute i "rade" ;-) |
|
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
A i ta definicija "jebachice" je diskutabilna... Ne mora biti da je sex s kurvom/jebačicom tak čaroban, kao što možda može biti sex s nekom koja je bila sa tek par dobrih "jebača" u životu...
Rekla bih da je sve ipak kemija u glavi i srcu... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
desperadosx
|
Zašto zvati djevojke koje vole sex kurvama?Možda nisu naišle na nekoga za koga bi se vezale pa "još traže" što im paše?? Samo je žalosno ukoliko se neke nikada ne nađu s nekim.. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Zašto zvati djevojke koje vole sex kurvama?Možda nisu naišle na nekoga za koga bi se vezale pa "još traže" što im paše?? Samo je žalosno ukoliko se neke nikada ne nađu s nekim..
|
Danasnje vrijeme osim takvih "tragacica" poznaje i one druge, one koje to rade iz cistog uzitka. Ne vidim zasto bi to bilo nesto lose. ;-) |
|
|
|
 |
Gemi
|
Ta prizemna kategorizacija dovodi nas samo do zaključka da ljudi još uvijek brinu tudju brigu. |
|
|
|
 |
desperadosx
|
Ima i onih kako ih zovu "armiranih junferica" koje samo kritiziraju što god da se dogodi među suprotnim spolovima,a same su oličenje crkveno-gotičke katarze i sputanosti.. |
|
|
|
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
|
|
 |
kisha
Ukupno postova: 15 Lokacija: BrckoOsijekSarajevo Spol:  Žensko
|
E ali ljudi, kladim se da najveći dio onih zena o kojima fuckeri laju na sva usta zapravo spada u kategoriju "jedan jedini put u zivotu". Pod time mislim na pijanstvo, rješavanje pojasa nevinosti, krhotine poslije odvratne veze ili neku sličnu kombinaciju.
One koje su se u zivotu vezale za samo jednog seksualnog partnera mozda nikad nece pozaliti sto ih nisu probale vise, ali ce ih s nekih 40 - 45 godina zasvrbiti kad im muzic kupi neki sportski auto pa veceri pocne provoditi na fukodromima za iskusne fuck-buddy-je.
One koje su na raspolaganju na dnevnoj bazi, u svakom slučaju trebaju početi naplaćivati, kad im i tako lijepe raznorazna imena.
One koje uzivaju on a day-to-day basis, E SVAKA IM DALA!!! |
|
 |
kisha
|
Stvarno bi bilo rocking da sve zene uzivaju onoliko koliko ANGELINA JOLIE kaze da uziva, ali žene-zečice (a ona je prototip, samo što je i kao neki humanista pa pljuje po tim playboyskim holivudskim pizdarijama) su uistinu rijetke sretnice. |
|
 |
kisha
|
ZAo mi je zbog ove proste rijeci, ubuduce cu se sama cenzurirati. |
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Gemi
|
@kisha, Rekla bih da imaš premalo godina, a pretpostavljam da nemaš nikakvog bračnog iskustva, o sexualnom ne bih raspravljala...
U svakom slučaju, tvoja razmišljanja djeluju dosta osobna, ogorčena i kroz to nisu baš referentna.
Ne volim moraliste, jer oni prvi upadaju u nemoralne prilike, pa sami sebe demantiraju. Po meni moral štiti samo siromašne duhom, životom i uspjehom.
Za one duhovno bogate i po prirodi moralno ispravne, to je samo nužna građanska norma; a za ostale nešto poput vjere, što daje snagu onima koji je nemaju i upravlja životom onih koji to sami ne mogu.
Osobno, vjerujem samo u moral pojedinca, jer on nije ničim propisan i ničim reguliran do diktatom SAVJESTI.
Zato ako ti se ikada dogodi nešto, posebno, nesvakidašnje i lijepo u životu, zašto od sebe gurati taj plod mašte prirode ili sudbine, svejedno pa imali 25,35 ili 45, oženjeni, neoženjeni...kakvi god?! Svi smo mi ljudi i imamo izbor i neki svoj kriterij. Sjeti se da osuda pripada nekom drugom, a ne ljudima. |
|
|
|
 |
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
 |