Autor |
Poruka |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
jooooooj je napisao/la: ›
nema ma dva dana na forumu i nalazim samo neke rasprave...
|
nisam ja počeo:) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
ne zanima mene tko je počeo, hoću da se ovo prekine, lijepo si pružite ruke i pomirite...
Vjera u sebe i tolerancija i menage a troa (da se ne zaboravi što je tema) |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
|
ma znam, al ja sam dijete koje se lako napizdi. pogotovo kad ga se neosnovano krene vrijedjat. postoji zajebancija i postoji vrijedjanje...jebiga... |
|
übergefickt |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
jooooooj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Inače maco ja volim pečena jaja sa šunkom ili slaninom.
|
mmm, os me zenit
jooooooj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne zanima mene tko je počeo, hoću da se ovo prekine, lijepo si pružite ruke i pomirite...
Vjera u sebe i tolerancija i menage a troa (da se ne zaboravi što je tema)
|
tako je |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Gost
|
curu koja je djevojka prijatelja... pa bila ona makar i bivsha, neznam... u takovim situacijama javlja se blokada... bar meni. |
|
|
|
|
|
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
Gost je napisao/la: ›
curu koja je djevojka prijatelja... pa bila ona makar i bivsha, neznam... u takovim situacijama javlja se blokada... bar meni.
|
popi malo pa se opusti, pas vidjet kak ces se odblokirat!!! ovo je smjesno!!! sorry |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
Gost
|
popijem ja... i to ne malo... ali ni pjan ni drogiran necu!.)
retko fin momak:))))))) |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
stvarno ste smiješni. baš se pitam tko je i iz kojeg reda izvukao vrijeđanje..?
puki je napisao/la: ›
ma cuj, pisi sto zelis, prvi redak tvoga siga sve govori:)
|
ti bi se možda trebao baviti politikom, odlično izvlačiš stvari iz konteksta. osim toga, šta fali malo rasprave? i onako se ovdje inače raspravlja u rukavicama i na kraju se kao nešto svi slažu i mire... dobro da si ne govorimo "vi" na forumu!
sad još pričamo i o tome tko je prvi počeo! džizus, poslije toga valjda slijedi "mir mir mir, nitko nije kriv.." stvarno smiješno |
|
|
|
|
|
|
ma znam, hehe...isprika..mal sam raspižđen ovih dana pa zujim okolo i svađam se.čak ako se i drugi ne žele svadjati.
al cuj - nije lijepo vrijedjati.
iskrena stvar iz muske prespektive- nikada nisi siguran u velicinu. uhhh...ima veze sa necim podsvijesnim. pa ono...nije lijepo. a ne zelimo se vrijedjati. jer je jadno, ne? |
|
übergefickt |
|
|
|
|
a cuj, mogu i ovako - piss off. pa ak se volis raspravljati bez rukavica, ajde:) |
|
übergefickt |
|
|
|
|
puki je napisao/la: ›
ma znam, hehe...isprika..mal sam raspižđen ovih dana pa zujim okolo i svađam se.čak ako se i drugi ne žele svadjati.
al cuj - nije lijepo vrijedjati.
iskrena stvar iz muske prespektive- nikada nisi siguran u velicinu. uhhh...ima veze sa necim podsvijesnim. pa ono...nije lijepo. a ne zelimo se vrijedjati. jer je jadno, ne?
|
o džizus, o kakvom ti vrijeđanju uopće pričaš?? ja čak nisam ni reagirala odmah na nečiji post o tvom kurcu (koji je, naravno, bio zajebancija, ali ne sjećam se više čiji je bio), nego sam reagirala kad je tvoja cura odmah skočila demantirati tvrdnju o tome kako je mali stvarno ne vidim tko je tu koga vrijeđao i zašto ste se oboje našli pogođeni tom izjavom |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Dooooobro. Ak ne stavim smajl iza, automatski je sav kontekst bio ozbiljno mišljen? E nije. Nije ni ono o malom Pukiju. Mislim da si ti ipak malo nešto krivo shvatila. Ku' iš, jebe mi se, ne ševiš se ti i ostatak foruma s njim, nego ja, i valjda ja trebam znat o čemu se tu radi, a ne svi vi ostali. I evo sad , čisto da ne pomisliš da pizdim po forumu. |
|
|
|
|
|
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za to stvarno ne treba nešto posebno puno mašte... svaki teenager zna nabrojiti 3 ženska otvora u koji se može stati
|
Maco, maco, vidi što napravi ovim postom....
Da si nešto malo pametnije napisala mi nebismo morali čitati o Pukijevom kurcu... prekini biti tako...zajedljiva... ...unosiš sexualnu nesigurnost u jednu nadasve ozbiljnu ljubavnu vezu u kojoj je razgovor o organima rasplodnim u istom košu sa incestom, sodomijom ili nekrofilijom.
|
|
|
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Jugovac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za to stvarno ne treba nešto posebno puno mašte... svaki teenager zna nabrojiti 3 ženska otvora u koji se može stati
|
Da si nešto malo pametnije napisala mi nebismo morali čitati o Pukijevom kurcu... prekini biti tako...zajedljiva... ...unosiš sexualnu nesigurnost u jednu nadasve ozbiljnu ljubavnu vezu u kojoj je razgovor o organima rasplodnim u istom košu sa incestom, sodomijom ili nekrofilijom.
|
nicam ja kriva |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
|
Jugovac je napisao/la: ›
|
|
..ups |
|
|
|
|
|
|
|