Autor |
Poruka |
Micki Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pojačanja su potrebna, ali u ovom trenutku nisu realna.
Dobar rezultat mogao bi doći isključivo igrom mlađih igrača, željnih dokazivanja! Nije potrebno spominjati kako su oni svoju kvalitetu nedvojbeno dokazali...uz Skenderovo iskustvo na golu...
--------------------Skender--------------------
--Luiz------Vida-------------Smoje----Vlaović--
---------Jugović----------------Vidaković--------
-----Hrnčević-----Knežević----Miličević-------
-----------------------Nikšić------------------------ |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Pojačanja su potrebna, ali u ovom trenutku nisu realna.
Dobar rezultat mogao bi doći isključivo igrom mlađih igrača, željnih dokazivanja! Nije potrebno spominjati kako su oni svoju kvalitetu nedvojbeno dokazali...uz Skenderovo iskustvo na golu...
--------------------Skender--------------------
--Luiz------Vida-------------Smoje----Vlaović--
---------Jugović----------------Vidaković--------
-----Hrnčević-----Knežević----Miličević-------
-----------------------Nikšić------------------------
|
tvoj sastav je u redu uz dva prigovora. bez obzira na kriminalnu formu, koje je dijelom uzrok stalno mijenjanje pozicije unutar momčadi, sastav ni u kom slučaju nebi slagao bez babića u igri. drugo se odnosi na ovo što sam već rekao; niti jedna ekipa na svijetu ne može funkcionirati bez kvalitetnog playmakera. nitko od ovih igrača to nije. znači to su igrači poput tomasova, posavca, mumleka, sharbinija, šafarića i sl. znači van sa hrnčevićem i pokušati naći i kupiti takvog igrača! |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
PREOBLIKOVANJE Očekuje se da će na sjednici u Splitu i formalno dati prethodne suglasnosti za početak obvezatnog preoblikovanja slavonskih prvoligaša
Nakon Hajduka u preoblikovanje kreću Osijek i Cibalija
Autor: Hina
U ponedjeljak 20. listopada 2008. Povjerenstvo za profesionalne športske klubove održat će u Splitu 13. sjednicu na kojoj će predstavnici HNK Hajduk izvijestiti članove Povjerenstva o okončanom postupku upisa i uplate dionica u postupku obvezatnog preoblikovanja.
Na sjednici će se razgovarati i o nastavku procesa obvezatnog preoblikovanja športskih klubova u športska dionička društva, jer je Povjerenstvo zaključilo da su ispunjeni uvjeti za obvezno preoblikovanje NK "Osijek" i HNK "Cibalia".
Očekuje se da će na sjednici u Splitu i formalno dati prethodne suglasnosti za početak obvezatnog preoblikovanja slavonskih prvoligaša.
U proces obvezatnog preoblikovanja ući će i ostali klubovi hrvatske nogometne lige koji za to ispune uvjete, a kako ističu u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, pored NK Osijek i HNK Cibalia i HNK Šibenik bi uskoro mogao započeti proces preoblikovanja što je i želja predstavnika HNK Šibenik. |
|
|
|
|
 |
|
Apeliram na sve navijače bijelo-plavih da im sutra ne bude lijeno protegnuti noge do stadiona i odreći se udobnosti vlastite fotelje radi utakmice Osijeka i Intera...klub nam se nalazi u velikoj krizi, ali mi smo ti koji mu moramo pružit ključnu podršku kako bi iz iste što prije izašao! NEMA SMISLA RAZMIŠLJATI O BUDUĆNOSTI I "VELIKOM OSIJEKU" iz dnevne sobe...
POKAŽIMO JOŠ JEDNOM SVIMA ŠTO JE MENTALITA OS  |
|
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
oop bijah danas na istoku,bome tuzan dan za nogomet,navijanje itd...
jako losa predstava bijelo plavih,kohorta u malom broju.
samo neznam jel ste od dosade poceli pjevat Oj Ano oj Anice,ne na kisu bez kabanice ?
al na kraju ipak sretan gol i 2:1 |
|
 |
|
Utakmica slaba, Kohorta nikakva...jbt sjedim danas na istoku i lik do mene kaže: ajde danas bar dobro igraju!
Kontam si šta bi onda tek bilo da loše igraju...sve u svemu on i ja počeli nabrajat sve dobre ženske na Hrvatskoj javnoj sceni, komentirat vrle nan čerlidersice i tako to...ovaj podatak dovoljno govori o zanimljivosti tekme...  |
|
_________________ Osijek is the reason of my life:)
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ma gledao i ja, utakmica uspavanka, ali eto 2 ˝eurogola˝ i spas u zadnji čas.
Neznam baš da s ovakvom igrom mogu sesvete dobit. |
|
|
 |
|
Ako ima imalo soli u glavi Steinbruckner će prrotiv Croatie zamijeniti Barišića Miličevićem. Iz utakmice u utakmicu sve je bolji i bolji. Prijić svakako bolje rješenje od KARLA THE SAINTA. A ovaj Luiz je solidan tehničar, čak malo previše ofenzivan za svoju poziciju...samo da je još malo krupniji... |
|
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
 |
nake_rado
|
Slažem se sa svime.
Nadam se još samo da će šušnjara bit malo sigurniji na golu. |
|
|
 |
|
Kao što većina vas to dobro zna, sutra u Gradskom vrtu gostuje nogometna 'velesila' Croatia (iz Sesveta:)- OBJEKTIVNO U ZAVIDNOJ POZICIJI S OBZIROM NA OSIJEK...
Mentalita Slavonaca zadnji put se baš i nije iskazala! Evo prilike da se to ispravi!
VIDIMO U ŠTO VEĆEM BROJU SUTRA NA TRIBINAMA! Nadam se da ćemo konačno moći gledati ono što ljudi nazivaju NOGOMETOM...TOLIKO...  |
|
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
 |
nake_rado
|
Čini mi se da ponovno dolazim, nadam se puno boljoj igri, i naravno 3 boda  |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
tekma je u pol 4?
stizem i ja...weee |
|
 |
|
Ajde neka nas bude...EKIPA ISTOK |
|
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ajde dečki osvjetlajte obraz i pojavite se u nekom pristojnom broju. povedite žene i čeljad  ja ću vas pratit preko tv-a jer sam ugipsan već dva tjedan, taman kad imamo dvije tekme kući...jebiga
p.s. i nek napiše netko suvisli osvrt kad se vrati sa tekme
p.s.s. kykše, rado i ekipo tone vam usrani čelzi, liverpul kiks es |
|
|
 |
 |
|