Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Danica ne stvara sliku o sebi nego živi, ponaša se kakva jeste. To mi nije potrebno. U životu nisam izvodila tako što. U vrtiću se nisam htjela obući u maškare jer se nisam htjela pretvarati.
Što se portala tiče naprosto pišem što mislim, iznosim stavove koji su takvi kakvi jesu, ili komentiram tuđa mišljenja, nastojeći nikoga ne povrijediti.
Ako netko ima jedno mišljenje o nečemu, a netko drugi misli drugačije, može se shvatiti uvrijeđenim ukoliko nije spreman prihvatiti različitost mišljenja.
No, ako netko ne iznosi mišljenje već se dolazi ovdje šaliti na svoj račun (da se kulturnije izrazim), onda teško da se može osjetiti izvrijeđanim jer je tu šale radi. Jadna mala.
E, sad, Poppy, ne znam kakve probleme u životu imaš kad me zadnjih dana svuda navodiš, evo sad sam i "sveta" Danica koja "pomno" stvara sliku.
Ako ti smeta moja pojava, tvoj problem. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
ovo jos traje...
zjev..
circa, men' nestalo kokica.. ajmo janje okrenit.. ovo bu potrajalo..  |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
men janje...
Okrenut janje, pivkana ladnog uzet, jednu ruku u gace kao All Bundy i samo po F5.... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
Danice... moram ti nešto priznat... Osmica i ja smo ljubavnici. Čitanje tvojih poruka naglas nam je omiljena predigra. imat ćemo i bebu. ako bude curica, zvat će se Danica. |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
drvlje i kamenje su bili sasuti čim je stavio taj prvi post, i to na temelju njegova dosadašnjeg "akademskog" rada, ne na temelju tog posta. to je legitimni napad na osobu, ne na post. vjerojatno je bilo situacija kad je on prvi napadao. ovoga puta to nije slučaj.
|
Osoba je izjavila da je drvlje i kamenje bačeno na njega zbog stava o Borzanici, ako se ne varam.
Da je netko drugi otvorio ovaj topic, neki forumaš za kojeg znamo da ima smisla za šalu pa i grublju, onda bi bilo shvaćeno kao šala, ovako je samo izrugivanje ljudima koji se druže na kavama. Također, da je ovako nešto napisao netko tko i sam dolazi na druženja, svima bi bilo jasno da se naprosto sprda na svoj račun.
Ovako, čisto izrugivanje. |
|
|
|
 |
DanicaV
|
Danice... moram ti nešto priznat... Osmica i ja smo ljubavnici. Čitanje tvojih poruka naglas nam je omiljena predigra. imat ćemo i bebu. ako bude curica, zvat će se Danica.
|
Drago mi je zbog vas.
I ime je lijepo, staroslavensko. |
|
|
|
 |
Poppy
|
oš nam bit kuma?!  |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Poppy, samo pazi, tanka je linija između ljubavi i mržnje  |
|
|
|
|
 |
Poppy
|
takve su mi veze najdraže!  |
|
|
|
|
 |
toni
|
hehe, al cek.. pa jel nije u pravu ? biljana, cije je legitimno pravo da bude srpkinja, (looooooool) je trudna vise mjeseci.. i sad se ona kandidira za.. sta vec, gradonacelnicu.. i lepo rodi dete i ode na podiljski.. s lepom grdonačelničkom platom.. i masturbira kući s bebačom do kraja mandata..
.. jos na sledecim izborima, ako ju neko pita sto je napravila za to vrijeme mandata, ladno kaze, "rodila sam dete.. a stas ti napravio?" .. i ko joj moze sta rec !? ja recimo, ni u 3 gradonacelnikova mandata to ne bi uspio.
ah, kad ljudi žive van svojih mogucnosti... |
|
|
|
|
 |
|
takve su mi veze najdraže!
|
Kakve? U kojoj danas dobiješ poljubac a sutra šamar?  |
|
|
|
|
 |
toni
|
 ))))))
pitat cu te, pitat..  |
|
|
|
|
 |
Poppy
|
|
|
 |
|
|
|
 |
DanicaV
|
oš nam bit kuma?!
|
Nisam krštena, pa ne mogu ako je crkveno vjenčanje u pitanju, a i ne vjerujem da bi mladoženja pristao. |
|
|
|
 |
 |
|