Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
@Mladjo pa eto vidiš da sam i kod hajduka i kod lyona bježao od logike
Sve što si rekao stoji,ali eto morao sam na Hajduk igrat što navijački što vodeći se uzvratom od prošle godine kada su ih nadigrali na poljudu,a i mislim stvarno da ih mogu dobiti. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
@Mladjo pa eto vidiš da sam i kod hajduka i kod lyona bježao od logike
Sve što si rekao stoji,ali eto morao sam na Hajduk igrat što navijački što vodeći se uzvratom od prošle godine kada su ih nadigrali na poljudu,a i mislim stvarno da ih mogu dobiti.
|
pa onda navijački igraš protiv ajduka ko ja protiv osijeka. ako hajduk dobije jebe ti se za kladionicu, ako ispuši možda dobiješ na kladi pa imaš neku zadovoljštinu. e a ti bi i ovce i novce. nažalost, mislim da ćeš ostati bez oboje
evo pozdravio vas je puno marko tolja. iako sam odigro na barcu ovo za arsenal sam mislio i ja odigrat čisto zbog njihovog bezobrazluka i koeficijenta 1,40. ko da igraju sa podgrmečom iz sanskom mosta jebote. |
|
|
 |
tux
|
Evo idijot sad nisam otišao do kladionice tako da ću uplatit sve ono osim Barcelone ali sutra. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
ja neznam kako su igrali taj maradona i pele al to što radi ovaj mali je nevjerojatno. |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Kralj, ovo nije normalno šta on radi.
Evo danas pogodio barcu, huddersfield i inter, ostalo mi još sutra 3 para. |
|
|
 |
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol:  Muško
|
prošla mi danas oba listića
Curling
Škotska- Njemačka 1 1,5
Ulog: 200
Dobitak: 286
CSKA- Inter M. manje od 2.5 golova 1,64
Barcelona- Arsenal oba daju gol 1,68
Ulog: 50
Dobitak: 132
Ja zadovoljan  |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
ja inace igram vece uloge (od 200-500kn) i 3-4 para al jucer nisam imao sta pametno igrat i odlcuio sam smanjit ulog na 60kn i opet odigrao 4 para.
barca i arsenal daju gol 1 pol. koef 3,8
i 3 baseballa koji je jucer poceo...jedan favorit i 2 " iznenadjenja" od 2,05 i 2,35 koef..
uglavnom 4 para , 1600 za 60kn  ) |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
ma danas ima jebenih parova..sve u novi listic  )
hajduk 1x, lyon i bayern daju gol..vartex 3 gola.. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
tux
|
Mene uopće ne zanima kako su igrali Pele i Maradona jer ovo što Messi radi je strašno.Stvarno možemo biti sretni što živimo kad i on.Neka njega u Barci do kraja karijere i neka Barci svake godine svi trofeji.Baš sam bio sretan sinoć.
E sad će doći Inter i smrdljivi Murinjo pa da još jednom razbiju te talijane,a u finalu tko god,samo da nije manchestera čisto zbog toga da ne bude isto kao i prošle godine. |
|
|
|
|
 |
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol:  Muško
|
Jedan Uskrsni uplačen u Osijeku, 7/9 sa pogođenih 8. Dobitak 1291 kuna. Mislim dosta lako da padne gol do 25. mimute. Samo što nisam u stanju ovo često igrati. Ali kada sam putem e-maila pitao lutriju, hoče li po novom zakonu uvesti on-line klađenje, odgovorili su da če biti uskoro. Onda se nadam više takvim lističima.  |
Opis: |
|
Veličina: |
596.5 KB |
Pogledano: |
43 put(a) |

|
|
_________________ Evo ti ga na  |
|
|
 |
Mladjo
|
eto tukše svaka čast
nek je meni dinamo dva listića sjebo |
|
|
 |
tux
|
Ma ja sam idijot na kubik,ne uplatih sinoć Barcu nego sam danas na sve ono morao dodati još jedan par.I naravno na tom sam paru pao.Al dobro Barcelona prošla,Hajduk prošao ja zadovoljan
@Mladjo 2:0 za mene
Jooj budale kako nisam uplatio ono |
|
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
jebote te temišvar a bokte i ja nadjem neke lige iz europske unije ccc
Achtung Achtung!! ovo me veseli:
 |
|
 |
tux
|
Ma roben je odličan igrač,gol je maestralan,ali ne volim te švabe skoro ko talijane  |
|
|
|
|
 |
 |
|