Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Evo konačno da pohvalim gradonačelnika što je plaćajući 14.000 kn kubik asfalta za biciklističku traku u Strossmayerovoj konačno smanjio broj nezaposlenih u gradu za trojicu i to na duže vrijeme zahvaljujući cijeni asfalta od 14.000 kn po kubiku.
Jedna lopata a 4 radnika Unikoma.
|
|
|
|
|
 |
jaguar Ukupno postova: 173 Spol:  Nebitno
|
ma bezveze je ovdje razglabati o gradonačelniku i njegovim promašajima kada je on sam jedan veliki promašaj.
neka neko malo provjeri kao je to naš gradonačelnik bio hrvatski branitelj (registarbranitelja.com), koliko je tada imao godina i je li ikada bio u postrojbama HV. Nastavak slijedi sutra..... |
|
|
|
|
 |
francika
|
ma bezveze je ovdje razglabati o gradonačelniku i njegovim promašajima kada je on sam jedan veliki promašaj.
neka neko malo provjeri kao je to naš gradonačelnik bio hrvatski branitelj (registarbranitelja.com), koliko je tada imao godina i je li ikada bio u postrojbama HV. Nastavak slijedi sutra.....
|
Pa kakve veze to ima jel bio branitelj ili nije? 95% njegove generacije nisu bili branitelji jer ih se nije regrutiralo. Samo dragovoljci su bili na fronti pa čak i od oni od 15 godina.
Bubalo je 91. imao 17 i 18 godina, a potom je upisao Fakultet.
Ovi godinu dvije stariji su većinom bili branitelji jer nisu tek postali punoljetni pa su zbog toga osječali veću odgovornost. |
|
|
|
|
 |
|
Pogledaj registarbranitelja.com.. pa onda piši. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Pogledaj registarbranitelja.com.. pa onda piši.
|
A ne da mi se gledati. Možda je Bubalo i bio branitelj, to ne znam, ali znam da su mnogi završili fakultete samo donoseći indekse na upis ocjena u maskirnoj uniformi.
Jedva čekam da vidim tvoje daljnje izlaganje iz registra branitelja. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Završena je S cesta koja je građena za interese privatnika tj. Portanove a građani su to platili 9 milijuna kuna.
Portanova je digla kredit kod Zagrebačke banke od 80 milijuna Eura, a građani plaćaju cestu koja će pomoći vraćanje kredita. Gradsko poglavarstvo pod vodstvom Bubala je omogućilo pljačku građana od 9 milijuna kuna. |
|
|
|
|
 |
|
JEsi pogledao registar branitelja, ako jesi javi se. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Nisam gledao. Čekam da mi ti kažeš pa da vidim u čemu je poanta. Ali naravno sadašnje vođenje grada nema nikakve veze s tim. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
 |
|
Ima sa kredibilitetom gradonačelnika kao osobe, Pogledaj njegovo sudjelovanje u ratu, u registru branitelja. A onda nekoga ko je obaviješten pitaj zašto je služio ročni vojni rok 1995/96. |
|
|
|
|
 |
francika
|
Kao i većina njegove generacije služio je vojni rok kad je završio fakultet.
To opet ne ruši kredibilitet gradonačelnika kao osobe.
Ako ćemo tako gledati niti jedan političar ili gospodarstvenik nisu bili u rovovima za vrijeme rata. U rovovima je bila samo stoka sitnog zuba.
No opet napominjem da to nema nikakve veze sa sadašnjim radom gradonačelnika.
Neki ljudi se mijenjaju na bolje, a neki na gore. Ovdje ocjenjujemo rad sadašnjeg gradonačelnika a ne pitamo se gdje je bio 91. |
|
|
|
 |
negue Ukupno postova: 68 Spol:  Nebitno
|
U Americi je Predsjednik skoro podnio ostavku zato što je lagao a ne zato što je pošpricao plavu haljinu Monike Levinsky,... A sada pogleda j registar branitelja i vidi što piše pod imenom i prezimenom krešimir bubalo pod sudjelovanje u ratu, a ja tvrdim da to nije istina. |
|
_________________ Veni, vidi, VIČI.!!! |
|
|
 |
francika
|
Pa što piše, recite već jednom?
Zalijepili ste se za taj registar ko muhe na govno. |
|
|
|
 |
francika
|
Evo da se citiram da ne pišem isto kako bi podsjetio na apsurdnost izgradnje bazena u vrijednosti pola proračuna a koji nimalo ne utječe na gospodarski razvitak grada.
Mostovi i pruge umjesto bazena jer bi više koristile većini građana. |
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Ako se dobro sjećam, svojevremeno je rađena anketa među građanima na kojoj su se izjašnjavali što smatraju prioritetima u gradu. Znam da je pri samom vrhu bila izgradnja bazena. Nažalost, postojeći bazen je premalen za toliki broj korisnika. Naši plivači postižu odlične rezultate na takmičenjima unatoč lošim uvjetima i terminima za treninge. Svi školarci moraju naučiti plivati... zar i to nije dobra stvar?
Ja sam za bazen, ali neka se preispita mora li toliko koštati? I tko je to izračunao da bi bazen trebao koštati čak 200 miliona?
Zar će se onaj most od Štrosike stvarno graditi? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nije on kriv. Politički je odgojen da dobija sve namješteno i gotovo: školu, posao, kandidature, funkcije. Jedino što građane još iznenađuje je to što nisu znali da mu je i "vojna" prošlost namještena. Ne znam zbog čega mu to treba uopće, no vidjet ćemo i to. |
|
|
|
|
 |
 |
|