Autor |
Poruka |
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bila u nedjelju, mjesto bez duše, bez veze |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa meni i nije toliko loše za popiti cugu |
|
_________________ ...now I pray for all of them to go away... |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
hihihi pa meni se taj nazovi pub učinio kao da su mu vlasnici braća Kajtazi. Onakao po uređenju, jedini plus što će u tom prolazu nadam se u proljeće osvanuti lijepa terasica. Tako da će naši trandsetteri osloboditi stare terase, jer moraju biti viđeni na novim lokacijama. |
|
|
|
|
|
|
ugl.... ima hrrrrrrrpa lošije uređenih lokala tako da neznam zašto previše govorite nedosatke? ....ajd samo pogledaj u tvrđi lokale pa onda pogledaj swan... razlika nebo-zemlja... samo što u swanu ima više svjetla, a u tvrđi su lokali u mraku ..zašto?.. zato da se nevide nedostatci koji se iovako vide i u mraku .... to je meni sve isti kurac glavno da imaš negdje sjesti i popiti piće ....a vi kojima smeta svjetlo (ajme koji loooool... wooow ...svjetlo je u boji koje se neslaže s nećijim rubom gača, ajme meni...bjež van boktee....), laminat ko laminat (bolj i to nego neki odvratni tepison )...ako vam se nesviđa neidit tamo nego idite dalj..... moje mišljenje |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
ihihih sad se 8-smica negdje grize od bola što mu žućo napisao, bokte, čest uzvik u posavini (aman).
Kao zadnje ta fancy rupetina nemože nositi ime pub. |
|
|
|
|
|
|
kod nas se svašta zove neprimjereno, pa onda? hehe.... tak da mi je isti kurac se to zvalo pub, birtija, kaf ili javna kuća... kad kod nas se ništa nezove kako bi se trebalo nego svi furaju neke svoje spike .... pub bi trebala biti birtija za domaće alkose a pogle samo obp... fensy da nemože biti više fensy |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
:::yElloW::: je napisao/la: ›
laminat ko laminat (bolj i to nego neki odvratni tepison
|
Meni je baš laminat upao u oči... onakav svijetle boje paše u neku trpezariju ili kuhinju, a ne u nešto što bi se trebalo zvati pub. Inače je birtija sasvim OK za svratiti na cugu, no nikako se ne može zvati pubom jer je uređena kao šminkerski kafić i nema dušu puba + izbor od 8 piva je urnebesno smiješan.
A i konobari bi se mogli naučiti da ništa ne boli kada kažeš "izvolite" ili "hvala". |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
A i konobari bi se mogli naučiti da ništa ne boli kada kažeš "izvolite" ili "hvala".
|
Uf, nema gorega nego kad ti lik sa naušnicom, pregačom, debelom novčarkom i par dkg gela u kosi stoji kraj stola i šuti, da bi, nakon minut-dva (kad skuži da ti namjerno šutiš) preko k..ca rekao 'Izvolite'.
Takvima odmah ŽuP-CuŽ (žvaka u pepeljaru - cigareta u žvaku), neka peru kad već ne znaju pričati... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Lunatic
Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nešto mu nedostaje ( a to nije samo pivo!!!), interijer ne bih posebno analizirala, mislim da prostor nije najbolje iskorišten, a nekoliko dobrih ideja bi trebalo realizirati s malo više ukusa, no to sve i nije TOLIKO važno...činjenica je da im fali 'atmosfera', dobra mjuza i originalnost...i definitivno trebaju raditi na raznolikosti, tj. povećati broj piva, pa ak se već nazivaju pubom da to ne bude iz nekog fancy-schmency ) (kako god se ovo pisalo) razloga |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
meni taj pub neizdrživo smrdi na pranje love.. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
Lunatic je napisao/la: ›
činjenica je da im fali 'atmosfera', dobra mjuza i originalnost...i definitivno trebaju raditi na raznolikosti, tj. povećati broj piva, pa ak se već nazivaju pubom da to ne bude iz nekog fancy-schmency ) (kako god se ovo pisalo) razloga
|
Meni je prostor sasvim OK, nije prenatrpan i one slikice su mi simpa na zidovima. Ja bih pivsku listu povećao na minimalno 20, a ako žele biti pub onda barem na 30. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Ivan je napisao/la: ›
eh kad bi bar ljudi doslovno shvatili bit pub-a... jevtina cuga za nize staleze i pub-rock
|
e,skontala sam da je cuga u cijelom gradu poskupila...eto ti zašto klinci cugaju na promenadi..(hm...i ne samo klinci...)
DonQuijote je napisao/la: ›
jebiga, kod nas su pubovi fancy mjesta sa skupljom cugom. jedino je amsterdam iznimka.
|
amsterdam ima problema s wc-om..
ako sjedneš za onaj stol pokraj, lagano se moraš pokupiti van, jer neizdrživo smrdi...
nemojte pokušavati!!! |
|
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|