Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
ne znam di si to iskopo, al miriše mi na ateiste?! |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ne znam di si to iskopo, al miriše mi na ateiste?!
|
meni miriši na piletinu...  |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
fiš???  |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol:  Muško
|
|
|
 |
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ova tema je bila mrtva neko vrijeme! sta se dogodilo da je tak odjednom ozivjela! |
|
 |
Ukupno postova: 70 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ULETI SU NEPOTREBNI, PONEKAD ČAK NITI UPOZNAVANJE NIJE NUŽNO
Eo jedan moj doživljaj prije 2 g.
Bila je Nova Godina, tamo na kružnom što je pravio Slavnonski radio.
I pošto je osvjetljenje bilo jako slabo a gužva jako velika bilo mi je problem uočiti neku zgodnu(po mogućnosti visoku) i samu curu. I tako , došlo 12h, sretna NG svima, cmok, cmok sa svim poznatima, vidim neku visoku curu 3 m od sebe koja mi se činila poznata (napominjem da je bilo mračno a ona je bila okrenuta poluprofilom, tako da ju nisam vidio dobro), potapšem ju po ramenu da se okrene, pogledam facu jednu sekundu, kažem: "Sretna Nova" užvalim ju, i nakon minutu žvaljenja otvorim oči, odmaknem se, skontam da ju ipak ne znam, kažem :"Joj, sorry, zamjenioh sam te s nekim...ajd bok"i krenem, ona: "Čekaj, ajmo se upoznati", ja:"Joj, žurim naći (nešto promrmljam)..." i odmem.
šta kažete na to?
Nisam ju dobro vidio, nisam se upoznao s njom, odmah sam ju užvalio, nisam se htio upoznati nakon žvaljenja  znam, ponio sam se kao Shue-pack  , al jebiga, nije mi se sviđala, a i to je prvi puta u životu da sam se ponio ko Shue-pack pa će te mi oprostiti...
Ima li kakvih komentara? Da li netko ima sličnu priču? |
|
|
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
anketa ti je totalno debilna ,,,,nemoj ništa od toga radit,,,,i ne ne čudimo se tvojim pitanjima iako imaš 18 godina, šta ti misliš da ti nešt znaš s 18 godina......gle , u biti mi jje drago da je to itko pitao,,,,,zapto jednostavno ne dođeš do djevojke koja ti se đasvi i kažeš nešto kao: bok ja sam taj i taj, možemo li se upoznati,,,hoćeš popiti nešt sa mnom,,,,,,mi ribe mrzimo glupe smišljene ulete kao imaš vatre ili znamo li se d+od nekud i te fore,,,,,,,,sreeeetno |
|
|
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
daj zezaš da te je to pitao,,,,,  katafakingstrofa.....e, a čuj ovo,,,,,ja s ekipom u jednom kafu i ubiveni svi ko guze i kontam kao me lik šarmira za šankom , ali ono totalni promašaj i ja bacam grbu iiiii nakon nekog vremena ja idem u wc i prolazim pored njega ON MI PODMETNE NOGU.....da podmetne mi nogu i ja polupijna i štiklama padam i on me uhvati i pruži mi ruku da se upoznamo,,,,,,,,,,možeš li to vjerovati,,,,, |
|
|
|
|
 |
bojanaemma
Ukupno postova: 127 Lokacija: Soba Spol:  Žensko
|
|
|
 |
bojanaemma
|
|
|
 |
bojanaemma
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Trebaju li i muskarci onu foru "znamo li se?" dozivjeti kao ulet?!
Sto ako me riba poove na kavu? Sto ako me riba pozove na rucak/veceru?!
Jel' to zato sto hoce samo pricati sa mnom, ili?!
Hebiga, vec sam rekao da i inace imam jako slabe senzore na impulse ribljeg zanimanja, smrtz... Tko zna koliko sam ja stvari propustio zbog toga!? ;-) smrtz, smrtz... tako mi i treba kad sam fin momak i uvijek imam khm, khm prijateljske i otvorene karte i primisli... ;-)
 |
|
|
|
|
 |
 |
|