Autor |
Poruka |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
ma ajde, tonya, pa ne može nam ništa bit! dovoljno smo malecke da se uvijek i od svega možemo sakrit u kakvu saksiju od inoxa |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
paperje je napisao/la: ›
i opasavanje cilicijem i izgaranje u sumporovom jezeru i sve ostalo što je neloše za njihov rast i razvoj
|
hehe... poznato mi nešto... no, dobro, vratimo se na topic... ja bi te kaliće postavio i oko katedrale ali sa posebnim detaljima - treba na kaliće stavit stotine sićušnih pentagrama i petkom na crnoj misi plesat oko crkve |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
gaap je napisao/la: ›
je, brate, al nju jebe što to nije od inoxa! inox je ipak inox, a oko toga bacit asfalta i sve grane sasjeć do neprepoznatljivosti... ipak, ne može na trgu bit nešto što će zasjenit velebni spomenik ocu domovine anti đapiću
|
je, brate, al ga sereš... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
bilo bi super da su kalići na točkićima....... pa da ih možemo razmještati kako se kome svidi, gurati po Trgu........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
bilo bi super da su kalići na točkićima....... pa da ih možemo razmještati kako se kome svidi, gurati po Trgu........
|
Ja sam za kreativni (ne)red!!!
Jako dobra ideja... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
je, brate, al nju jebe što to nije od inoxa! inox je ipak inox, a oko toga bacit asfalta i sve grane sasjeć do neprepoznatljivosti... ipak, ne može na trgu bit nešto što će zasjenit velebni spomenik ocu domovine anti đapiću
|
Kakva krajnost. Ti zaista znaš lupati budalaštine!
Na tvoju žalost, tebe ništa ne jebe osim tvog vlastitog uma koji varira jel bi bio jeben ili bi bio pošten, jel bi jeo piletinu i ribu ili srao da si vegetarijanac, jel bi sadio bilo što bilo gdje, u bilo čemu ili bi zalijevao betonom, pišao i srao u more, valjao se po kojekakvim kampovima i prao se po Konzumima i sl.
Osim čitanja, pokušaj i shvatiti pročitano, o takvim krajnostima glede Trga, o kojima ti baljezgaš, nisam govorila.
Također te molim da mi se obraćaš izravno, a ne u trećem licu, ako mi imaš što reći, ne moraš tražiti podršku publike i okupljene svite. |
Zadnja promjena: Gemi; 02.08.2006. 14:20; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Circa
|
Gemi je napisao/la: ›
|
Kakva krajnost. Ti zaista znaš lupati budalaštine!
Na tvoju žalost, tebe ništa ne jebe osim tvog vlastitog uma koji varira jel bi bio jeben ili bi bio pošten, jel bi jeo piletinu i ribu ili srao da si vegetarijanac, jel bi sadio bilo što bilo gdje, u bilo čemu ili bi zalijevao betonom, pišao i srao u more, valjao se po kojekakvim kampovima i prao se po Konzumima i sl.
Osim čitanja, pokušaj i shvatiti pročitano, o takvim krajnostima glede Trga, o kojima ti baljezgaš, nisam spominjala.
Također te molim da mi se obraćaš izravno ako imaš što reći, ne moraš tražiti podršku publike i okupljene svite.
Isto se odnosi i na tebe, Circa.
|
Ukljuci dio mozga zaduzen za humor, bit ce ti lakse... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
evo, već jesam, samo sam u drugoj brzini |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Circa
|
Gemi je napisao/la: ›
evo, već jesam, samo sam u drugoj brzini
|
Procitaj jos jednom cijeli topic kada se zalaufas...
Mozda ga drukcije protumacis |
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ukljuci dio mozga zaduzen za humor, bit ce ti lakse...
|
bwahahahahahahhaahahhahahahahah
jako dobro. |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la: ›
Smokve i banane bi se fino uklopile i pomogle u isticanju osječkog identiteta.
|
Usred Varšave - palma.
Mi bismo monotoniju središnjeg gradskog trga mogli razbiti otvaranjem raznobojne javne kuće ili kuglane na otvorenom.
Sadnja živice po krovištima što će se urušiti, jamči milovidan prizor.
A ako se izgubi dojam kompaktnosti, cijeline - cijeli bismo trg trebali u cjelinu povezati rollercoasterom koji bi visoko iznad zgrada na trgu vozao raspamaćene i pocikujuće turiste. Ulazilo bi se kroz zgradu Županije, a izlazilo u katedrali. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
LeBouquote
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zbog "kilave noge" nisam ovo imala priliku vidjeti uživo pa hvala na fotografijama. Huh. Da. Hvala.
Kad se prvi put ovdje objavio post, mislila sam da se radi o nečem manjem, a ne ovol'kim grdosijama.
Po mom skromnom mišljenju, mislim da bi trg trebao sadržavati minimum zelenila. Zelenilo je za park i okolo, kao što su neki već rekli. Trg ima ipak neku svoju funkciju još od prošlosti pa bi se barem malo tradicije moglo zadržati.
I gdje su nabavili tolike lonce? Treba to mojoj mami za njeno cvijeće. |
|
_________________ ~ Nobody expects the Spanish inquisition! ~ |
|
|
|
LeBouquote
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Usred Varšave - palma.
Mi bismo monotoniju središnjeg gradskog trga mogli razbiti otvaranjem raznobojne javne kuće ili kuglane na otvorenom.
Sadnja živice po krovištima što će se urušiti, jamči milovidan prizor.
A ako se izgubi dojam kompaktnosti, cijeline - cijeli bismo trg trebali u cjelinu povezati rollercoasterom koji bi visoko iznad zgrada na trgu vozao raspamaćene i pocikujuće turiste. Ulazilo bi se kroz zgradu Županije, a izlazilo u katedrali.
|
Ha! Monkey Island flashback! |
|
_________________ ~ Nobody expects the Spanish inquisition! ~ |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ćupovi manje-više....meni se ipak najmanje sviđa što ima toliko malo prostora za prolaz pješacima između njih i tramvaja, da je to milina jedna (barem koliko se da vidjeti na slici)...ne bih volio da tu tramvaj oplete neko dijete koje još nije naučilo uživati u modernim tehnikama uređenja trgova i ulica... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
@allende: po ovoj pruzi koju vidiš tramvaj inače niti ne vozi. ona se koristi samo kad je vrijeme kakvog preusmjeravanja prometa tako da ne vidim razlog za zabrinutost. a i terase će uskoro biti maknute, čim zahladi... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
|
|