Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Minhen
Ukupno postova: 15 Spol: Muško
|
fear of the dark je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E lega...pa mogao si pitati i kakva vagina je idealna pa da se i dečki mogu raspisati........
|
vlazna??? |
|
|
|
|
|
Minhen
|
trauma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
simo031 je napisao/la: ›
Ovisi u koju svrhu treba biti upotrjebljen …
|
ima samo jednu svrhu
|
Za pišanje?
|
aaa...svi znaju za sta sluzi sigurno ne za promjesat salatu... |
|
|
|
|
|
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol: Nebitno
|
Minhen je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E lega...pa mogao si pitati i kakva vagina je idealna pa da se i dečki mogu raspisati........
|
vlazna???
|
Brate mili....ti očito nisi nikad čuo za zahebanciju........no eto hvala na pojašnjenju nećemo više živjeti u zabludi.....
drugo.......neznam ja što ti sa svojim radiš...probaj izmjiešati salatu pa javi jel ide...... |
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
|
|
|
|
Popaj031
Ukupno postova: 40 Lokacija: OsijeK Spol: Muško
|
prcko001 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zanima me npr i zašto je napravljhen eifellov toranj kada nema svrhu i da ne nabrajam
|
Kao "ukras" za vrijeme obilježavanja 100 godišnjice Francuske revolucije... Pa se svidio ljudima i ostao stajati i nakon predviđenog mu vremena.
Inače debilna tema... Ali zanimljivo je čitati vaše komentare
Panem et circenses! |
|
|
|
|
|
Minhen
|
Minhen je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
vlazna???
|
Brate mili....ti očito nisi nikad čuo za zahebanciju........no eto hvala na pojašnjenju nećemo više živjeti u zabludi.....
drugo.......neznam ja što ti sa svojim radiš...probaj izmjiešati salatu pa javi jel ide......
|
Sele moja...koju salatu da probam promjesati vocnu ili od povrca.
Ljubi te mama. |
|
|
|
|
|
mali stipa
Ukupno postova: 56 Spol: Nebitno
|
......ovaj lijevo je izbačen iz jaslica zbog seksualnog uznemiravanja teta...podaci po potrebi...... |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nakon dugog istrazivanja, brainstorminga ... dosao sam do zakljucka da je ovaj idealan |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nakon dugog istrazivanja, brainstorminga ... dosao sam do zakljucka da je ovaj idealan
|
|
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
meni je moj najbolji kada nemam drugi |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
alom
Ukupno postova: 4 Spol: Muško
|
Kome najbolji? Meni je moja "mrcina" od 7 cm priuštila jako puno užitka i baš ga volim. Ne brine me što tko o njemu misli. Osim toga ,nikad me ni jedna nije pitala:"...joj jel ti bila prevelika,...jesam li dosta vlažna,...oprosti malo sam pišnila,...smetaju li ti dlake,... imam li dosta sisa za tvoj ukus,...visi li mi guzica malo previše,...?" bla, bla bla. Od pećine na ovamo se zna da žensko spolovilo pokreće svijet, a ovaj mi post liči na dječiju igru u vrtiću "A vidi moga!" |
|
_________________ Alom |
|
|
|
telal_os
Ukupno postova: 17 Lokacija: u paralelonom svemiru Spol: Muško
|
alom je napisao/la: ›
Kome najbolji? Meni je moja "mrcina" od 7 cm priuštila jako puno užitka i baš ga volim. Ne brine me što tko o njemu misli. Osim toga ,nikad me ni jedna nije pitala:"...joj jel ti bila prevelika,...jesam li dosta vlažna,...oprosti malo sam pišnila,...smetaju li ti dlake,... imam li dosta sisa za tvoj ukus,...visi li mi guzica malo previše,...?" bla, bla bla. Od pećine na ovamo se zna da žensko spolovilo pokreće svijet, a ovaj mi post liči na dječiju igru u vrtiću "A vidi moga!"
|
Legedarno !!!!!! |
|
_________________ sam svoj majstor |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
alom je napisao/la: ›
Kome najbolji? Meni je moja "mrcina" od 7 cm priuštila jako puno užitka i baš ga volim. Ne brine me što tko o njemu misli. Osim toga ,nikad me ni jedna nije pitala:"...joj jel ti bila prevelika,...jesam li dosta vlažna,...oprosti malo sam pišnila,...smetaju li ti dlake,... imam li dosta sisa za tvoj ukus,...visi li mi guzica malo previše,...?" bla, bla bla. Od pećine na ovamo se zna da žensko spolovilo pokreće svijet, a ovaj mi post liči na dječiju igru u vrtiću "A vidi moga!"
|
Kapa dolje |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nedavno je netko rekao da su muškarci seksiste, pa kakva je ovo tema?
I zašto žene koje vole toples ne idu na nudističku plažu nego s dotičnim mlataraju u svim smjerovima? |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
|
|