Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ili nas jednostavno zajebava... nemam razumjevanje za ljude koji se mlate |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
E, neka sam i to doživjela da pročitam ovakvo nešto. Bože me sačuvaj. Ako se to zaista događa, džabe i veza od nekoliko godina, zaruke, brak i djeca koja će me zadržati. Biži ća i nađi novu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Cemu cudjenje?!
Vecina ljudi zna bar nekoga tko je u vezi popio mare. Sto ste povodom toga ucinili? Prijavili nekom?
Uostalom... sjecam se kad sam prije 5-6 godina cuo pricu o ribi [izgledala k'o avion] koju je njen frajer redovito mlatio do te mjere, prema rijecima svjedokinje, da je ponekad bila sva sljivava...
Riba bi malo cmoljila, ali je ostajala s nasilnikom. Da je htjela, mogla je imati hrpetinu drugih likova, ali ona je htjela bas njega. Mislim da nepostojanje alternative u njenom slucaju ne moze biti izgovor.
Vjerojatno je naucena da je to normalno, vrlo vjerojatno je i njen stari mlatio staru, no, to ne mozemo znati, a i nije nikakva isprika za NJENO ponasanje. Vjerojatno to ne bi radio njoj i vjerojatno to danas ne bi radio drugima da je ona donijela odluku.
Nasilnik je nasilnik. Za takve postoje metode i ustanove. A, sto je ona?
U ovom threadu su uloge obrnute... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
awaks je napisao/la: ›
nzm meni glupo mal sto i ja reagiram na ovo...no imao sam slicno iskustvo...no bez udaranja, nego ponizavanje i tako to...mogu ti samo pretpostaviti kako ce zavrsiti...ona vec ima drugog..i na sve nacine pokusava da ti nju napucas a ne ona tebe jer bi joj bilo zao i glupo da ona tebe napuca... ne garantiram da je to tocno dajem ti samo primjer kao i svi drugi...no kako god okrenes bilo bi bolje prekinut nego tako sta prozivljavat svaki dan...bez obzira sto ti nju volis...prezivjet ces...naces drugu...to tako ide..to je zivot...sto te ne ubije jaca te...ugl sretno...
|
slazem se ovim, znam i ja takvih primjera di ima i verbalnog i fizickog zlostavljanja. ak se dogodi jednom dogodit ce se opet. neki ljudi jednostavno uzivaju vladajuci nam drugima na bilo koji nacin i ako vide da im to netko dozvoli obahate se i neznaju granicu |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
marina2905
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
završit će ovi dvoje ko Sid i Nancy! |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Uteče nam momak. Ili se uplašio komentara ili je podlegao ozljedama. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
pa kad je troll, šta drugo. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Tih dvoje ljudi jednostavno nisu jedno za drugo.
Kraj priče. |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
hagzi
Ukupno postova: 29 Lokacija: Džungla Spol: Muško
|
josephine01 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uteče nam momak. Ili se uplašio komentara ili je podlegao ozljedama.
|
Niti se uplašio komentara, mada su me neki malo natjerali da se zapitam, niti je podlijegao ozljedama, niti je troll, kako neki tvrde.
Dovoljno mi je to što sam pročitao da izvučem neki zaključak kojeg ću ostaviti samo za sebe i partnericu.
Nekima hvala na savjetima i razmišljanjima, a ostali ... |
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
hagzi je napisao/la: ›
Niti se uplašio komentara, mada su me neki malo natjerali da se zapitam, niti je podlijegao ozljedama, niti je troll, kako neki tvrde.
Dovoljno mi je to što sam pročitao da izvučem neki zaključak kojeg ću ostaviti samo za sebe i partnericu.
Nekima hvala na savjetima i razmišljanjima, a ostali ...
|
U svakom slučaju, nadam se da si odlučio neke stvari promijeniti - bolje prije nego kasnije
Sretno! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
hagzi je napisao/la: ›
|
U svakom slučaju, nadam se da si odlučio neke stvari promijeniti - bolje prije nego kasnije
Sretno!
|
iskreno mislim da mu za to nisu ni trebali naši savjeti....ali pohvalno
...
a ti stella imaš privatnu poruku... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Tucite se i volite se (ako se tako volite) uostalom svako ima svoj stil. A što nas zajebavaš s tim' Očito ti paše |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
hagzi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
josephine01 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uteče nam momak. Ili se uplašio komentara ili je podlegao ozljedama.
|
|
...eh, kad je bilo teško, onda si mogao to podijeliti s nama...a sad kad si nešto i zaključio, te nakon nekoliko stranica topika, ne želiš to podijeliti s nama... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...eh, kad je bilo teško, onda si mogao to podijeliti s nama...a sad kad si nešto i zaključio, te nakon nekoliko stranica topika, ne želiš to podijeliti s nama...
|
Rekao nam je i previše, ovako nek ju umlati u miru svoja 4 zida |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la: ›
...eh, kad je bilo teško, onda si mogao to podijeliti s nama...a sad kad si nešto i zaključio, te nakon nekoliko stranica topika, ne želiš to podijeliti s nama...
|
Rekao nam je i previše, ovako nek ju umlati u miru svoja 4 zida
|
A jeste nemilosrdni... |
|
|
|
|
|
|
|