Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Dobro kaže Frost, nitko nije bogom dan, svi imamo mana i trebamo biti realni. Jer izbirač na kraju dobije otirač, nije to uzalud rečeno. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Da li bi nam bilo zabavno da je sve super u vezi? Ma, dosadilo bi nam dok kažeš keks.
|
Pa jel nije tuzno da trazis "komplikacije" u vezi da bi te to zabavljalo i održavalo u njoj? |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Problem je u ženama koje sanjaju o muškarcu koji je savršen u svakom pogledu.
potraga besmislena ,pitaju li se jesu li one savršene..frikuše  |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Eto, ela sažela sve u 2 retka  nu kikoša  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Hrska Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...ne znam baš kako bih opisao savršenu ženu... savršenstvo bi me malo i živciralo, jer ne bih imao mana za prihvatiti... a u tome mi je nekako i poenta, ako prihvatiš mane svog partnera, i shvatiš da neke stvari radi na svoj "jedinstveno neshvatljiv" način, možda bi mogao i postati "savršen"...
... a i kad kupiš pile u trgovini, moraš ga prvo pripremit i ispeć prije nego što ga poždereš... nemoš ga prisnog..  i u vezi ima puno pripremanja i pečenja...
živio rođo...  |
|
_________________ Ako snove ne možeš ostvariti u stvarnosti, ostvari ih u snovima!
STIPU GATIBO! |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
moraš prvo kožu ogulit jer ta kupovna piletina nikad nije dobro očišćena... |
|
 |
mila17 Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
[quote="Moira"]
nesto s tvojim prijateljicama ne valja draga moja, ili ti lazu na kavama ili ti izmisljaju na osnovu onoga sto ti njima ispricas o svojoj vezi tj decku pa ti to serviraju upakirano iz prizme - solo....
moja prijateljica je kukala da je solo, a cura je stvarno zakon, zavrsila je srednju, radila, iz dobre je obitelji, odlicno kuha, ima obvezu pospremat i ja ju upoznala s kolegom s faksa - danas su roditelji dvoje djece... ona je valjala i kabuuum |
|
|
|
|
 |
|
imam jednu zamjerku, na sve cure koje kazu da su muskarci kao parkirna mjesta - muskarci su danas svjesni da su zene dobri auti i dosta toga dobroga....
imamjednog frenda, zavrsioje faks, izgradio karijeru i nema curu, ima oko tri banke... i sad fuck jel kako to, sve si frajer poslozio, rijesio stambeno pitanje, rijesio auto, zene lete za njim jer je pored toga i lijep momak...
i idemo jedan dan taj moj lega, a dobri smo si jako, ono povjerimo se jedno drugom sto nas muci, po gradu i kaze on meni iz cista mira, nicim prozvan da to pita - e, a ko tebi doma kuha....
opet ponavljam, sto puta bih mogla, zene danas ne zele biti zene i lakse je onda ic jest kod mame, udane sestre ili ozenjenog brata ako imas ili u neki fast food nego jeb...t neku kokos koja ce ti jos pored toga sto si pojeo za rucak nesto na hranu tek lici i nisi mogao naci vec 10-i dan majicu pa si zakljucio da nije ne samo opeglana nego ni oprana neke svoje nebuloze time jer frajla nije zadovoljna ustvari s time koji vi auto imate, kako izgleda kvadratura vaseg stana i kako je od one legice iz srednje muz, iako je malo mafija, bas ustvari jedan covjek za pozeljet |
|
|
|
|
 |
|
SVE OSTALE SU U SRETNIM VEZAMA, U BRAKOVIMA I MAJKE SU.... zasto? pa je rsu si priznale svoju vrijednost, sta su u stanju i da ce i ovako i onako krepat na kraju |
|
|
|
|
 |
|
+ pozdrav za duku iz puka |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
zene danas ne zele biti zene
|
definiraj.... stvarno ne kontam što zanči "biti žena", koja je to velebna definicija
žena
ujtro odvesti djecu u vrtić, otići na posao, odletiti u kupovinu namirnica, skuhati ručak, spremiti po kući, prošetati djecu, srediti se, obaviti bračne dužnosti, leći u 1a.m. i dići se opet u 6a.m. da bi išla na posao
muž
posao... novine... ručak... spavanje... auto... birtija... bračne "dužnosti" ... spavanje |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
definiraj.... stvarno ne kontam što zanči "biti žena",
|
neimat djece, neraditi, ustati u 10, otici na prvu kavu u 11, u 12 na drugu, pa na trecu, šoping, kad muz dođe s posla otici u restoran s njim na rucak, poslije toga pedikura, manikura, masaza, frizer (a moze to i prijepodne), navece opet kavica s prijateljicama ... kucna pomocnica doma za spremanje , kartica no limit
 |
|
|
|
|
 |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
To je opis hardcore sponze.
A da se ne zavaravamo ogromna većina žena bi htjele upravo takav lifestyle. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Kad bi bila savršena nebi je mogao zbog ničega zajebavat kad te napadne, a onda bi znao da u svakoj daljnoj raspravi koja se vodi, onaj koji je najebao si ti!
Nego jel ima šta slobonih žena na ovom forumu?!  |
|
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Ako je savršena, neće te napasti. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |