Autor |
Poruka |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol:  Nebitno
|
Postano: 02.05.2009. 0:58
Naslov:
|
 |
Prvi svećenici su bili apostoli i mnogi su platili glavom širenje nauka zato ne lupetaj.
Tih 400.000.000 se vrati vjernicima na razne načine, jedan dio služi i za plaće svećenicima, moraju i oni od nečeg živjeti.
Blago tebi ako ti je u životu crkva najveći problem |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Postano: 02.05.2009. 1:16
Naslov:
|
 |
obrisano |
Zadnja promjena: Monstrum; 02.05.2009. 10:39; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Postano: 02.05.2009. 9:04
Naslov:
|
 |
Koliko vidim , ime djevojčice je sasvim dobro vidljivo na fotografiji ..zar je to u redu?
Ipak se radi o jednom malom djetetu!? |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Postano: 02.05.2009. 9:47
Naslov:
|
 |
TO je religija,skup nekakvih propisa koji su nam nametnuli svecenici koji su pisali povijest prije 2000god, vjera je nesto sasvim drugo, individualno, intimno,osobno................... |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Postano: 02.05.2009. 9:54
Naslov:
|
 |
Nemoj se ljutiti al ti si jedan od milijun ljudi kojima je dobrano opran mozak i gdje je posao dobro odradjen i da ti se serviraju nepobitni dokazi da je crkva i religija najveca prevara u bliskoj povijesti ti bi i dalje tvrdio da je crkva nesto sto je dobro i da nam zeli najbolje. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Postano: 02.05.2009. 10:10
Naslov:
|
 |
ajajaajjjjaaa,kakva glupost pa to je za popizdit,nisam zadovoljan jel očito nemaš pojma o ničemu,ti sigurno onda vjeruješ da je Isus njima izdiktirao evanđelja,i to samo 4 evanđelja,he he...
e vidiš da je taj čovjek sada živ mislim da bi izvršio samoubojstvo kad bi vidio šta su mu s ostavštinom učinili.
@mons nemoj mi dabrove dirati,i još pogotovo u takvom kontekstu,to su mi omiljene životinje |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
|
Postano: 02.05.2009. 10:53
Naslov:
|
 |
ajde serviraj dokaze.......čekam
Jedan od evanđelista je bio Isusov učenik Ivan, ostali evanđelisti su bili Isusovi suvremenici ili su živjeli malo nakon Isusove smrti. |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
Postano: 02.05.2009. 11:35
Naslov:
|
 |
ajde serviraj dokaze.......čekam
|
ti si baš poput nevjernog tome. zapravo i gori.
pa da ti pop i zadnju lipu vadi iz džepa pa i kada ti pop sa zavjetnim pojasom na kojem jedan od čvorova predstavlja zavijet siromaštva maše iz opel tigre ili mercedesa sumnjam kako bi ti mogao shvatiti poantu. |
|
|
|
|
 |
|
Postano: 02.05.2009. 12:17
Naslov:
|
 |
kakve veze ima pop sa opel tigrom i ustanovljenje crkve u evanđelju?
I da nisu se svi popovi zavjetovali na siromaštvo.
I dalje nikakvih dokaza samo puko pričanje. |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Postano: 02.05.2009. 13:43
Naslov:
|
 |
@ninja pa kak to da je prvo nastalo Markovo evanđelje i to negdje 80-e godine pa onda sva ostala,Ivanovo čak negdje 120g,to mi baš i nisu bili Isusovi suvremenici,pogotovo Ivan kako ti navodiš.
i za to postoje dokazi,da se razumijemo |
Zadnja promjena: justice; 02.05.2009. 13:52; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Postano: 02.05.2009. 13:45
Naslov:
|
 |
vjernik sam i uopće se ne osjećam zatupljenom i zatucanom. dapače, prigrlila sam znanost i religiju i jednako se nastojim razvijati u oba smjera. i uopće ne mislim da jedno isključuje drugo. mislim da problem imaju oni koji kreću sa stavom da svi ljudi koji su se priklonili nekoj religiji pljuju po znanosti i da su zatucani. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
|
Postano: 02.05.2009. 14:14
Naslov:
|
 |
za Markovo evanđelje se smatra da je najranije i da je nastalo oko 60. g .
Ivan kojeg ja navodim je evanđelist jedan od Isusovih učenika koji ga je pratio do smrti na križu i kaže u evanđelju da je on svjedočio. Dakle ivan je izravni svjedok Isusovog života, smrti i uskrsnuća. |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Postano: 02.05.2009. 14:19
Naslov: Re: Kako religija otupljuje od najmanjih nogu?!
|
 |
Ne vjerujem u Boga, ni Isusa, ni u ništa vezano za to, iako je Biblija kao knjiga izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Ja poštujem sva religije i sve vjernike, ali mi je dosadilo biti diskriminirana od "vjernika" samo zato što sam ateist. To ne znači da sam loš čovjek. |
|
|
|
|
 |
|
Postano: 02.05.2009. 14:22
Naslov:
|
 |
step smijem li pitati kako se očituje diskriminacija prema tebi, na koji način? |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Postano: 02.05.2009. 14:25
Naslov: Re: Kako religija otupljuje od najmanjih nogu?!
|
 |
Pa, kad god se nađem u društvu nepoznatih ljudi i kada krene tema o tome, ja sam skoro uvijek jedina koja je ateist i onda me prvo svi ispituju zašto sam to odabrala, jesam li krštena, imam li sakramente? Kad kažem da nemam, onda: joj, pa kako ćeš se vjenčati u Crkvi, kako ćeš krstiti dijete... Imat ćeš puno problema! A da ne govorim o tome da su starije žene rekle da ću goriti u paklu zbog toga, te će se moliti za moju dušu. |
|
|
|
|
 |
 |
|