Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
E jak ti odgovor... |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la: ›
Sharon je napisao/la: ›
dibi je napisao/la: ›
Ako ova dvojica dobiju naknadu od HDSSB po postu, mislim da ti Sharon dobijaš dvostruko od HSP,ali imam čak i neki osjećaj da si ti možda glasnogovornica HSP u ovoj predizbornoj kampanji.
|
Uvijek sam predosjećala da ću se obogatiti...
I koliko je meni poznato, ja nisam ta. Ali ovdje se može svašta o sebi doznati.
|
Čuj, mlada, lijepa, pa zašto ne i bogata...
|
Tata Mata, hvala na komplimentu... |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
"BUCIKA" bi dao i g.z. da bude gradonačelnik..., a vjerovatno će i dati samo što mu ni to neće uspjeti jer nisu građanke i građani MOG OSIJEKA glumpavi.
A još gore DRUG koji je predavao "opće narodnu obranu i društvenu samozaštitu" (ONO i DSZ) u Valpovu... bi bio župan. Pa da ne povjeruješ... kako ih nije sramota. |
|
|
|
|
|
Sharon
|
studenac je napisao/la: ›
Sharon..., doro ti je "dibi" napisao. A tko je po tvome "stručan"?! Samo nemoj da ovdje moram pisati o stručnosti tvojih "simpatizera". Jedino možda Matković ali... neželim više za sada o tome.
I dali netko zna zašto su obisani moji postovi ?
|
Sinko, trebat će ti jedno tisuću do 2 postova dok shvatiš... |
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Imaš pravo "mama", ali zato si ti tu da meni i ovakvima objasniš.. ;o)) |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
Sharon
|
Kakve tek veze ima kirurgija s lokalnom politikom?!
Ali mislim da to nije tema ovdje. Tema je: harač. |
|
|
|
|
|
dibi Ukupno postova: 59 Spol: Nebitno
|
Sharon, budući da si ti big mama za otvaranje tema o HDSSB i njihovim ljudima (Naravno u negativnom smislu), u jutarnjem je ponovo gospodin Hedl napisao članak o gospodinaGlavašu i imovini,koja po njegovim izvorima prelazi i imovinu gospodina Đapića(što mislim da je nemoguće), pa predlažem da otvoriš novi topic o tome,da malo komentiramo, jedva čekam, |
|
|
|
|
|
Sharon
|
Zašto misliš da je to nemoguće? I što si se uspjenio za Glavaša? Od 40 postova 39 si posvetio liku&djelu HDSSB-ovaca. Ako ne i svih 40.
Zanima li tebe išta drugo u životu??? |
|
|
|
|
|
|
Nakon što sam pogledao tvoj profil i tvoje postove mogu to reći i za tebe!!!! Budući da ti imaš blizu 300 postova, mislim da si ti imala više posla od mene dok si branila lik i djelo HSP i gospodina Đapića!Stoga ako netko nema nikakve druge zanimacije, u žvotu, onda si to ti Big mama! |
|
|
|
|
|
Sharon
|
Pa stavi topik koji hoćeš i brani koga hoćeš. Nije zabranjeno.
Mene zanima politika uglavnom, ali to ne znači da mora i tebe. Ja te nisam zvala na forum, pa nemoj mene ni prozivati, ako već nemaš argumenata za raspravu. Ako ti je ovdje mučno pratiti teme na odgovarajući način, a ti odi dalje. Ne znam koji je smisao ovih raspravica s tobom, pa ću i završiti. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la: ›
Ako ova dvojica dobiju naknadu od HDSSB po postu, mislim da ti Sharon dobijaš dvostruko od HSP,ali imam čak i neki osjećaj da si ti možda glasnogovornica HSP u ovoj predizbornoj kampanji.
|
Uvijek sam predosjećala da ću se obogatiti...
I koliko je meni poznato, ja nisam ta. Ali ovdje se može svašta o sebi doznati.
|
Čuj, mlada, lijepa, pa zašto ne i bogata...
|
Tata Mata, hvala na komplimentu...
|
Samo još da se ofarbaš u plavo i ko tvoj avatar , i zaboravio sam pored mlada, lijepa, dodati i pametna.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol: Muško
|
mija je napisao/la: ›
Nevjerojatni su ovi Hsp-ovci. Da se slučajno Papa pridružio spomenutom trojcu, i njemu bi garantiram našli neku manu.
|
Švapski vojnik, antisemit, ubojica, HSU-ovac, Udbaš, Glavaševac...jel treba još? |
|
|
|
|
|
|
Mislim da sam ja dao jako puno argumenata, na koje ti nisi odgovorila, pa razmišljam zašto mi nisi proturječila.A ja tebe nisam prozivao , samo smatram da svako ima pravo pristupa na svaki topic bez da ga ti pozivaš na topic.Ja uopće nemam problema sa raspravom s bilo kim, samo želim argumente za koje mogu dati protuargumente,
a najbolje mi kada ljude zovu glavaševci, što bi onda bili članovi HSP-đapičevci????
Pa stavi topik koji hoćeš i brani koga hoćeš. Nije zabranjeno.
Mene zanima politika uglavnom, ali to ne znači da mora i tebe. Ja te nisam zvala na forum, pa nemoj mene ni prozivati, ako već nemaš argumenata za raspravu. Ako ti je ovdje mučno pratiti teme na odgovarajući način, a ti odi dalje. Ne znam koji je smisao ovih raspravica s tobom, pa ću i završiti.
|
|
|
|
|
|
|
MoNk Ukupno postova: 66 Spol: Muško
|
Nisam ljubitelj Đapića, iskreno mislim da bi HSP bio triputa bolji bez te "maskote", no pitao bi "glavine" ljude gdje su bili i on i oni kad je Slavonija pljačkana od strane HDZ-a dok je on još bio član... Eh da, pa i on je bio u tome... He he... Izgleda da mu Ivo nije dao tal koji on "zaslužuje" pa se sad vraća kao veliki spasitelj iz HDSSB-a.... Ne treba mu suditi za ratne zločine treba mu suditi za ubojstvo slavonskog gospodarstva!!!! Toliko od mene.... Pozdrav.... |
|
|
|
|
|
Sharon
|
Sharon, budući da si ti big mama za otvaranje tema o HDSSB i njihovim ljudima (Naravno u negativnom smislu), u jutarnjem je ponovo gospodin Hedl napisao članak o gospodinaGlavašu i imovini,koja po njegovim izvorima prelazi i imovinu gospodina Đapića(što mislim da je nemoguće), pa predlažem da otvoriš novi topic o tome,da malo komentiramo, jedva čekam,
|
Hvala što si me obavijestio. Evo, to je to:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,3,20,,156659.jl |
|
|
|
|
|
|
|