Autor |
Poruka |
Jack TrbOSIJEK Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Nije bitno u što ja vjerujem, ali Hsp-ov je maksimum 4 do 5 mandata u saboru nešto kao HNS. Neznam šta oni m0ogu napraviti na nacionalnoj razini ali kad govorimo o gradu Osijeku on je ovdje podpomognut HDZ-om najjači, sviđalo se to nama ili ne. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Jack TrbOSIJEK je napisao/la ( Pogledaj post): ›
on je ovdje podpomognut HDZ-om najjači, sviđalo se to nama ili ne.
|
E tu sam te čekao da ti dokažem koliko si jadan i proziran.
To ISTO ste pričali i nakon koalicije sa HDSSB-om, pa nakon koalicije sa HNS-SDP-om.
Imaš pravo, treba "biti realan" i reći kako je problem u SVIMA DRUGIMA osim HSP-u. |
|
|
|
|
|
|
Neznam jeli problem u HSP-u, možda i je. Ali ono što je najvažnije da HDSSB nema šanse na izborima i da će se raspasti kao kula od karata, a već se sad raspadaju njihovi čalnovi masovno pribjegavaju drugim strankama. |
|
|
|
|
|
|
Tema je slavonska televizija kao Glavaševo sredstvo manipuliranja ljudima. Imati u rukama medije znači imati vlast. Pitanje je dokle ćemo više to trpjeti, zapravo kako uopće slavonsku televiziju učiniti neovisnom. |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Jack TrbOSIJEK je napisao/la: ›
Tema je slavonska televizija kao Glavaševo sredstvo manipuliranja ljudima. Imati u rukama medije znači imati vlast. Pitanje je dokle ćemo više to trpjeti, zapravo kako uopće slavonsku televiziju učiniti neovisnom.
|
zapravo kako uopće slavonsku televiziju učiniti neovisnom.
|
U narednih 10 godine to je nemoguče!! Nazalost!!
STV totalno katastrofa i prelose, jako jadno i sramotno!! Ne mislim da je neka druga televizija imalo bolja cak naprotiv mislim da su sve jadne i da rijetko koja ima sadrzaje za unapredjenje zivota i boljeg obrazovanja,rade nam kao sto su napravili amerima zatupljuju nas i samo nam daju zabavljacki program kako ne bi postali kriticka masa, sto vise zutila, crnila i zabave, svijet ide u kurac, manipuliraju nas na veliko. Jedino sto valja je Geo. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Scacchi Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
Vrbošić će sigurno dobiti puno više od 5 %. Ima ipak i u ovom gradu dosta ljudi kojima je dosta desnih i desnijih, pa ako se svi udruže oko jedne osobe možda se nešto i promijeni. Pa nismo svi kreteni koji misle da je sav izbor između Đapića i Glavaša! |
|
|
|
|
|
|
Danas opet pljuvanje po vlasti, prikazivali su jedno 30 minuta prosvede poljoprivrednika koji pljuju po vladi, opet glavaševa kuhinja. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Jel tebe plaćaju da gledaš stv? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Jebemu, dokad ćemo im dopuštati da nam pljuju po vlasti?! Ljudi, probudite se! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
lufus je napisao/la: ›
Jel tebe plaćaju da gledaš stv?
|
Nažalost ne plaćaju me, ali ovo se mora gledat obavezno vijesti u 20.15 to nema nigdje na svijetu, pa ni hitler nije imao ovakvu propagandu. strašno... |
|
|
|
|
|
mimin Ukupno postova: 44 Spol: Nebitno
|
ej jack ako ti se toliko ne sviđa stv koji je klinac gledaš.imaš ostv možda su ti tamo vijesti povoljnije,ak ti i to smeta gledaj brate simonicu na farmi, baš je u tom terminu na novoj tv |
|
|
|
|
|
akis
Ukupno postova: 73 Spol: Nebitno
|
Kako bi ljudi prodali svinjske polutke da nema STV-a? Videostranice su zakon vec 15 godina.
A osjecka je isto mrak. Najjaci je onaj voditelj koji izgleda kao da je pojeo kilu zelenih krusaka. Studio im je velicine garaze. |
|
_________________ Daj meni Beck´s i njima šta će |
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Jebemu, dokad ćemo im dopuštati da nam pljuju po vlasti?! Ljudi, probudite se!
|
Milan Tarot: Dok je ovaca bit će i šišanja |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Tema je slavonska televizija kao Glavaševo sredstvo manipuliranja ljudima. Imati u rukama medije znači imati vlast. Pitanje je dokle ćemo više to trpjeti, zapravo kako uopće slavonsku televiziju učiniti neovisnom.
|
Kako uopće IJEDNU hrvatsku lokalnu televiziju učiniti neovisnom? Ja učinih ono što je netko gore spomenuo - GTV i ĐTV sam bacio na brojeve 52 i 53 između Duna TV i Tuzlanskog Kantona.
Lakše se diše, a nije Bronhi... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|