Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

I Osječani će dobiti besplatne gradske bicikle

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Ica
Ukupno postova: 246
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.06.2008. 19:15 
Naslov: Hehehe ! Re: I Osječani će dobiti besplatne gradske bicikle
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Odlican potez, dokaz da dolazi do nekog pomaka...napokon su ljudi shvatili koje su prednosti bicikla. Samo, automobilima na cesti i pjesacima je bicikli i dalje smetnja, velika smetnja koja nema prava kretati se među njima - bar su moja iskustva takva na cesti. Kažem na cesti zato jer uglavnom ne koristim biciklističke staze. Zašto? Zato jer nevaljaju! Ni stare, a pogotovo ni nove. Npr. u Vinkovačkoj ulici se na pol biciklističke staze nalaze šahtovi i to usmjereni tako da felga može zapasti između ako se prijeđe preko šahta...ali nije to bitno, bitno da je šaht ofarban u crveno kao ostatak kolnika...da je manje uočljiv valjda. Ali dobro, taj je šaht na cesti kud idu auti, pa slučajno tu - mislim si ja...kad ono 10 metara dalje opet, na pol biciklističke...Biciklističku stazu u Divaltovoj ulici neću ni komentirati...to je pločnik zapravo od kockica za parkiranje automobila (sa nacrtanim biciklom). Dalje, svako raskrižje gdje cesta siječe biciklističku stazu ima dvije stepenice...nije ravan prijelaz. Znači svakih 50-ak metara sići s bicikla i prijeći cestu, ulaz u njivu ili što već...ili polomiti felgu, žbice, probiti gumu... Naravno, rješenje je da ti novi gradski bicikli budu neki off road, mountain bike-ovi, s ripnama, 2-3 cm promjera gume...amortizeri na sve strane... Uglavnom, ja nastavljam cestom uz rub pa uz Božju pomoć... Još jednom, pozdravljam gradske bicikle, samo naprijed! Već će se valjda riješiti ovi problemi u hodu (mislim, u vožnji...)!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zlusch

Ukupno postova: 2038
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.06.2008. 19:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

eseker je napisao/la:
jedva čekam opet doći u Osijek - em besplatni internet, em besplatni bicikli još samo da mi ujutro daju besplatni Glas, kavicu i lavov i otkazujem Pariz. Je..š Mona Lizu.

A u Parizu nema takvih bicikala? Evo punkt ispod mog hotela, samo mi nije jasno kako dobiti karticu. Bez kartice se može i platiti, mada je korištenje do sat vremena besplatno.

Jest da bicikli malo gadnjikavo izgledaju, ali ekipa se fura po cijelom gradu.

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: