Autor |
Poruka |
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
kad će kawasaki 3p, zadruga??? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Kawasaki je trebao biti ljetos, a onda je drastično podigao cijenu, tako da sada dvojimo da li je isplativo raditi ih... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
LijaOS
Ukupno postova: 66 Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Lollobrigida je preskupa, i mislim da bi dovukle premalo ljudi...
Fakofbolan je raspadnut več par godina, okupe se za cca 1 koncert godišnje i isto bi trebalo dosta para da bi baš taj koncert bio u Osijeku...
Bambi Molesters isto sviraju samo 3-4 koncerta godišnje u HR ( prošle godine npr 3 komada samo ) i isto ih je jako teško dobiti...
|
Sorry što se sad tu ljepim, a One Piece Puzzle, jeste ih imali u vidu? |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
A Mance? a?
Njega treba dovest |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
a Gospodara Vremena? napunio bi klub 100% |
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
ajwar je napisao/la: ›
a Gospodara Vremena? napunio bi klub 100%
|
bravo mladiću! još tu ubaciti Travoltu i Saju i da vidiš hip-hop večeri |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
bravo mladiću! još tu ubaciti Travoltu i Saju i da vidiš hip-hop večeri
|
napokon neko noramlan živio 100godina! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Jedan mali (ne toliko kreativni) prijedlog.... zamolba Kreši da kad je već naveo na stranicama službeni mobitel udruge, da ga ponekad uključi i kada ga uključi da se i javi na njega ponekad kad zazvoni ;-) |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
ajwar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
bravo mladiću! još tu ubaciti Travoltu i Saju i da vidiš hip-hop večeri
|
napokon neko noramlan živio 100godina!
|
sa sajom sam se ja dosta vremena dopisivao i nudili smo mu i pare i nije htio. on nije tolko baš lud kao ova dvojica. kale je već mitsko biće, sa 100 strana smo ga pokušali dovuć i ništa, nitko.. imao je i neki myspace svoj i slao sam hrpu mailova i ni glasa. |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Sram vas biLo, sinoć nema Red buLLa, Burna iLi tako nečeg.. =/ neki Ljudi voze i ne mogu pit vopi |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Mother Earth je napisao/la: ›
Sram vas biLo, sinoć nema Red buLLa, Burna iLi tako nečeg.. =/ neki Ljudi voze i ne mogu pit vopi
|
To se ne može točit kao pivo, pa se vjerojatno ni ne isplati Teatru, hehe
Joking! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
To se ne može točit kao pivo, pa se vjerojatno ni ne isplati Teatru, hehe
Joking!
|
daj više sjaši s teatra, dosadna si i bogu i vragu |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol: Muško
|
eo jedan prijedlog.
www.myspace.com/brkovizg1
Grupa "Brkovi" iz Zagreba postoji od 2004. godine. Zasićeni sotoniziranjem tzv. "narodne" glazbe u medijima i uštogljenim podjelama glazbe na urbanu i neurbanu, petorica mladića punkerske provenijencije odlučuju svirati narodnjake na način na koji jedino znaju - žestoko i beskompromisno sa ciljem konačnog oslobođenja od vladajuće malograđanštine koja im pritišće grud. Zahvaljujući licemjerju koje vlada u tzv. urbanim krugovima, koje se gnuša narodnjaka, ali istodobno potajno uživa u njima, Brkovi brzo ostvaruju uspjeh. Njihovo tankoćutno muziciranje, šovinistički tekstovi, buđenje niskih strasti, općenito - larpurlatizam, pronalaze publiku u onima koji se srame svoje rodovske prošlosti i genetskog podrijetla. Svoju glazbu nazivaju "turbo punk folk wellness i spa" sumirajući tako sve elemente koju su u nju unijeli, kao i one koje su stvorili (wellness i spa do tada nisu se vezali uz glazbu). Album prvijenac "punkfolkwellness", sniman početkom 2009. godine, prvo je studijsko djelo Brkova. Devet pjesama govori o životu nakon raspada zadružne porodice, pod pritiskom metroseksualizma, političke korektnosti, tolerancije, kulture i općenito civilizacije.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RQiSkxaUAL0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PYX2H-bUU0w[/youtube] |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Fakofbolan je raspadnut več par godina, okupe se za cca 1 koncert godišnje i isto bi trebalo dosta para da bi baš taj koncert bio u Osijeku...
Bambi Molesters isto sviraju samo 3-4 koncerta godišnje u HR ( prošle godine npr 3 komada samo ) i isto ih je jako teško dobiti...
|
ali kad bi uspjeli dovesti Bambi Molesterse....koja bi to ludnica bila. Trud bi se vise nego isplatio. Cak i za veci prostor od KMT-a! Bili jedne davne godine ispred Stuc-a, a onda jedne (manje davne) u Slaviji...krcato!
Dakle, ponavljam - trud bi se zasigurno isplatio! |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
Callistemon je napisao/la: ›
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ali kad bi uspjeli dovesti Bambi Molesterse....koja bi to ludnica bila. Trud bi se vise nego isplatio. Cak i za veci prostor od KMT-a! Bili jedne davne godine ispred Stuc-a, a onda jedne (manje davne) u Slaviji...krcato!
Dakle, ponavljam - trud bi se zasigurno isplatio!
|
uf, bambi molesters. bila sam na njihovom koncertu u sisku, kada su slavili svoj 15. rodjendan, i bilo je predobro. tako da bi bilo lijepo ponovno ih vidjeti, npr. u osijeku . premda ne znam koliko je osijek zainteresiran za tako nesta. ponajprije radi cijene. mi smo ulaz platili 50kn, a vecini je to previse (jer ako nije bespla nejde se ).
a sto se tice lollobrigide, ako ih je mogla dovest baraka, pa vjerujem da mozete i vi. (doduse tamo su bile zadnji put prije nekih 5, a mozda i 6 godina)
dobro, tada jos nisu bile toliko super slavne i cijena je vjerovatno bila dosta niza.. |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
|
|