Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
Ehh, kad ti moram crtati šarenim bojicama
|
Ako su masne bojice.... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
pičku materinu sve ti jebem da ti jebem ti jebem |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
pumpkin je napisao/la: ›
Ah, zašto se svaki luđak u ovom gradu zakvači za mene? Možda mi piše na leđima "istresite svoje boleštine, frustracije i psihičke probleme ovdje" i to potpuno besplatno! I to još nije sve... Dobit ćete i set kuhinjskih noževa u bilo koji dio tijela po izboru!
|
možda im izgledaš kao netko na kome mogu izbacit svoj teret
čekaj, ovo nije baš najsretnije formulirana rečenica
|
aaaaaaa boli me stomak jaako, nemogu izdržat više, ako osjetite nekako podrhtavanje uskoro, nebrinite nije potres, ne razminiravaju, nije rat, to ja ispuštam teret |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Frost je napisao/la: ›
pumpkin je napisao/la: ›
Ah, zašto se svaki luđak u ovom gradu zakvači za mene? Možda mi piše na leđima "istresite svoje boleštine, frustracije i psihičke probleme ovdje" i to potpuno besplatno! I to još nije sve... Dobit ćete i set kuhinjskih noževa u bilo koji dio tijela po izboru!
|
možda im izgledaš kao netko na kome mogu izbacit svoj teret
čekaj, ovo nije baš najsretnije formulirana rečenica
|
aaaaaaa boli me stomak jaako, nemogu izdržat više, ako osjetite nekako podrhtavanje uskoro, nebrinite nije potres, ne razminiravaju, nije rat, to ja ispuštam teret
|
Samo vi ispuštajte svoj teret gdje god hoćete, ali na mene se stvarno zakačio psihopat. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Sirota @pumpkin!
Ja se pretvaram u prvoklasnu bitch! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@pumpkin, a sta ti je napravio? |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
jebemu krvava leđa... nikako da prestanu bolit... a još ću izgleda morat zatvorit bolovanje i nazad na šljaku... pička mu materina više i jebeno boli.... u kurac... oept ću morat pit... |
|
|
|
pumpkin
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@pumpkin, a sta ti je napravio?
|
Ma zasad me telefonski uznemirava u sitne noćne sate, a razlog mi je potpuno nepoznat, believe me. |
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
pumpkin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ma zasad me telefonski uznemirava u sitne noćne sate, a razlog mi je potpuno nepoznat, believe me.
|
a i ti svakom dajes svoj broj |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
prijavi policiji. ali prvo provjeri u posti s kojeg broja te naziva |
|
|
|
|
|
pumpkin
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pumpkin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ma zasad me telefonski uznemirava u sitne noćne sate, a razlog mi je potpuno nepoznat, believe me.
|
a i ti svakom dajes svoj broj
|
Uopće mu nisam dala broj, nego se ustanovilo da je jednom prilikom legica s njegovog mobitela poslala poruku meni, jer nije imala na kartici love, što je ona često imala običaj raditi, a on je lukavo usnimio broj. I kad je sranje počelo, ja sam to nekako povezala, i srećom ta poruka mi je još bila u mobitelu, pa je jedan lega sakrio svoj broj, i nazvao ga par puta, i mi ga vidjeli kako se javlja na mobitel, tako smo skužili tko je. |
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
|
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
jebo ja mater svom osoblju u jebenoj pivnici počevši od konobara, preko nadobudnog debila koji je tek dobio posao i izgleda ko medvjed pa sve do jebenih borbaša... govnari usrani mamu im jebem preseravajuću.... ufffffffffffffffffff |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Dakle na kakvog sam iskompleksiranog majmuna danas imala sreću naletit!
Stojimo frendica i ja na pješačkom, čekamo zeleno, ja guram bicikl, odnosno držim ga. Kad dolazi nam lik u susret na biciklu, a iza njega sin, oko 10 godina, isto na biciklu. I kad se stari penjo na bankinu kraj nas mali zapne iza za njegov bicikl i padne. Mislim, niš mu, nije se ni ogrebo, ni lupio, sam malo zapeo. I stari se stane derat na mene i frendicu!!!! Da zašto mi tu stojimo?! A mjesta ko u priči! Između nas i prve bandere par metara! Mi pošizile, da koji mu je kurac, jel on normalan, da nemožemo normalnije stajat na pješačkom i bla, bla... A on: a zašto ja stojim na pješačkom s biciklom?!! On koji vozi bicikl po pješačkom što je zabranjeno sere meni koja guram bicikl što nije zabranjeno!
Uglavnom, bila je to jedna zanimljiva patologija; palo je njegovo malo muško i netko mora bit kriv! Ne može bit mali jer je on očev sin. Ne može bit otac jer je on ipak alfa mužjak koji ne može pred sinom priznat krivicu. Pa ćeonda bit krive prve dvije plavuše makar bile udaljne par metara i nemaju baš nikakve veze s tim!
što je najsmješnije, nije kriv nitko, mali je zapeo i zapravo se ništa strašno nije dogodilo. osim što sam ja zbog svoje jezičine zamalo dobila batina! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Dakle na kakvog sam iskompleksiranog majmuna danas imala sreću naletit!
Stojimo frendica i ja na pješačkom, čekamo zeleno, ja guram bicikl, odnosno držim ga. Kad dolazi nam lik u susret na biciklu, a iza njega sin, oko 10 godina, isto na biciklu. I kad se stari penjo na bankinu kraj nas mali zapne iza za njegov bicikl i padne. Mislim, niš mu, nije se ni ogrebo, ni lupio, sam malo zapeo. I stari se stane derat na mene i frendicu!!!! Da zašto mi tu stojimo?! A mjesta ko u priči! Između nas i prve bandere par metara! Mi pošizile, da koji mu je kurac, jel on normalan, da nemožemo normalnije stajat na pješačkom i bla, bla... A on: a zašto ja stojim na pješačkom s biciklom?!! On koji vozi bicikl po pješačkom što je zabranjeno sere meni koja guram bicikl što nije zabranjeno!
Uglavnom, bila je to jedna zanimljiva patologija; palo je njegovo malo muško i netko mora bit kriv! Ne može bit mali jer je on očev sin. Ne može bit otac jer je on ipak alfa mužjak koji ne može pred sinom priznat krivicu. Pa ćeonda bit krive prve dvije plavuše makar bile udaljne par metara i nemaju baš nikakve veze s tim!
što je najsmješnije, nije kriv nitko, mali je zapeo i zapravo se ništa strašno nije dogodilo. osim što sam ja zbog svoje jezičine zamalo dobila batina!
|
neeeneeee, ti si kriva i gotovo, pa haalooo živiš u osijeku, tu se ne poštivaju zakoni, tu nemoraš sić s bicikla da bi prešao preko pješačog, dapače, ako siđeš najebeš. Uf uf i ti pričaš gluposti, kao nije kriva, |
|
|
|
|
|