Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
CHOA za gradonačelnika!  |
|
|
 |
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol:  Muško
|
ma nemom pojma o politici...a dali postoji osoba tj. stranka koja je vladala osijekom a da su ljudi bili zadovoljni? |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
bilo bi lijepo da je do svega toga došlo zato što je netko primjetio da bi mogao više napraviti na dobrobit građana, a ne iskoristiti propuste svog prethodnika samo da se dokopa fotelje i da gurne svoju stranku (a sve su iste) u prvi plan. |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
CHOA iliti Čobankovića, oću Čoa za gradonačelnika, predsjednika, Boga, samo je jedan ČO  |
|
|
|
|
 |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mene zanima tko ce pjevat za festu uklanjanja spomenika Anti Starcevicu na istoimenom trgu??? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mene zanima tko ce pjevat za festu uklanjanja spomenika Anti Starcevicu na istoimenom trgu???
|
Rokeri s Moravu |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ihaj! Ako dodju ja sam u prvim redovima... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol:  Muško
|
A zašto.... ZAŠTO, ne bi gradnonačelnik grada Osijeka bio neki recimo neprofilirani mladi političar iz neke stranek (nebitno koje) ili čak niti političar, recimo neka mlada osoba koja je sposobna, ima viziju, pametna, poštena i koja ima kvalitete obnašati takovu dužnost? |
|
_________________ no fear! |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
čini mi se da takva ne postoji.. a i da postoji naći će se neka brižna duša iz redova političara koja će joj svesrdno htjeti pomoći i samim time ju sjebati.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Mogao bi.
No najprije se trebaju ispuniti neke pretpostavke.
Prvo, da je dovoljno hrabar da krene skupljati potpise (dakle, da se ne boji da će ga percipirati kao Bracu Roma).
Drugo, da uz sve nabrojene kvalitete još ima i par milijuna u džepu, s kojima ne zna što bi, pa da može platiti kampanju (ako nema love, morat će se obratiti onima koji imaju, pa će im kad ga izaberu vraćati usluge).
Treće, na kraju netko mora za njega i glasati. Što je i najteži zadatak. Naime, ljudi ovdje glasuju emotivno, a ne racionalno. |
|
|
|
|
 |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
Sad kad malo razmislim što mislite o Mati Škoji? |
|
|
|
|