Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Registrirani online (21): Anita_os, BamBy, chaknoris, Circa, davorccc, Deez, diva, fairy, lavic, Loona, lufus, MacaPapucharica, malecka, Mladjo, neja, Osječanin, paperje, Rajnus, Rinoa, tonya, Tuba
+ja skrivena |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Hehe,
Ukupno online:48
Registrirani online (24): alanis, allein, Anita_os, BamBy, chaknoris, Circa, davorccc, Deez, diva, DonQuijote, fairy, Kyoto, lavic, Loona, MacaPapucharica, majstor, malecka, Mladjo, neja, Osječanin, paperje, Rajnus, steam, Tuba
Ukupno je: 24 registriranih korisnika/ca i 2 skrivenih korisnika/ca online. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Plus tri u kamuflazi...
|
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
legica_os
|
kad je to bilo fat?
btw pogle datum i vrijeme tvog komentara |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
fatcat
|
fatcat... tenk ju veri mach...
17.09.2007 8.25PM Western (Australian) Standard Time... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
legica_os
|
fatcat je napisao/la: ›
fatcat... tenk ju veri mach...
17.09.2007 8.25PM Western (Australian) Standard Time...
|
hm...kod nas...
|
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
fatcat
|
legica_os je napisao/la: ›
btw sorry za skraćeni nick
|
no prob.
Nisam ga postao taj minut, trazio sam code za nfs carbon... |
|
|
|
|
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol: Žensko
|
Ukupno online:46
Registrirani online (14): aethur, butterfly, chaknoris, daddos, DeusExMachina, DonQuijote, goose, heart3, Jeff Murdock, nasty_girl, rumenko, rumpelstilski, tonya, Tuba |
|
_________________ To je minimalizam
to je minimalizam
svi vide, niko da prizna
koja to gazi nas cizma
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Tuba je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ukupno online:46
Registrirani online (14): aethur, butterfly, chaknoris, daddos, DeusExMachina, DonQuijote, goose, heart3, Jeff Murdock, nasty_girl, rumenko, rumpelstilski, tonya, Tuba
|
Hmmm, poanta je tko će više, a ne tko će manje.
Dakle, od sada su zanimljivi brojevi samo preko 26+3 registriranih, ne manje. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ukupno online:57
Registrirani online (19): adebisi-jug2, ajwar, BamBy, canyon, CatCloe, Circa, debeli, Deez, delboy, Elena_Os, fairy, insomnia, ixia, mladen.jr, Monstrum, OligofreniDikobrazoid, redlady6, ruana, toni |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
fatcat
|
Samo registrirani dolaze u obzir... |
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
može li mi netko pojasniti zašto itko ikada bude registriran, ali nevidljiv... ne kužim ni približno moguće razloge |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Eto... jedan zanimljiv trenutak i mala obljetnica... ;-) 100K postova...
Trenutak prije samog dogadjaja ...
i poruka koja obiljezava ulazak u sesteroznamenkastu epohu broja poruka na portalu... ;-)
Btw. 100 000-ti post je poslao korisnik Monstrum, a kao znak paznje, portal Osijek031.com ce ga nagraditi jednim odjevnim predmetom (ne, nije vrecica s rupama za oci ;-)).
Zahvale i cestitke svima koji su na kvalitetan nacin dijelili svoje stavove i razmisljajna, te na taj nacin sudjelovali u kreiranju ovog lijepog broja! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
|
|