Autor |
Poruka |
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
joj da..
ja zeljanicu naručila al sam znala da se ne smijem nadat previše jer sumnjam da maminu zeljanicu može išt nadamašit, al eto nisam se nadala i tak je i bilo...
nije bila hladna, al nije bila ni slana, a skoro ni z od zelja nisam okusila..
al dobro,bolje išta nego ništa... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
kole Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
Nisam jeo neko vrijeme u toj piteriji jer nisam bio tu ali sam se ugodno iznenadio neki dan jer meni su pite bolje nego prije posebno ona s piletinom i s višnjama |
|
|
|
|
|
Micki Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Baš danas probao, nije bilo tako loše. Neću suditi za ostale, ali burek je bio odličan, topal, dovoljno slan i nije falilo mesa. Što da vasm kažem, ne možete navečer to naručivat, normalno da se ohladi kad ne peku cijeli dan, to se jede ujutro! |
|
_________________ Osijek is the reason of my life:)
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
|
Ica Ukupno postova: 246 Spol: Nebitno
|
Odlično! Pita kao mamina - sve su odlične i Slavonska i sa višnjama i sa sirom i sve sam probo i odlično, odlično!!! Dostava u roku odmah i jeftino! |
|
|
|
|
|
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
Ica je napisao/la: ›
Odlično! Pita kao mamina - sve su odlične i Slavonska i sa višnjama i sa sirom i sve sam probo i odlično, odlično!!! Dostava u roku odmah i jeftino!
|
Mda. Spektakularno su se popravili ha? Ajde, probat ću još jednom. |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
I ja sam sasvim zadovoljna, bila par puta, osiječka i krumpiruša su savršene, ostale nisam probala |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
OSJEČKA |
|
|
|
|
|
|
A ono nije bogata baš ko mamina al može proći! Ja bi uvijek više mesa i više sira... Al što se same pite tiče, odlična je - mislim na kore i to. Sveukupno je jako ukusno. Sigurno bolje nego u pekarama što bude masni burek i sirnica sa suhim nekim sirom... Naravno još ima i dostava!!! Odlično! |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
koliki je minimum za dostavu? |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
|
minimum je jedna pita - 8 kn ili 6..koliko god - tj. nema minimum! |
|
|
|
|
|
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
loše-jako su škrti sa sastojcima...bilo je uglavnom tijesto u piti...a jako malo krumpira i zelja u mojim pitama... |
|
|
|
|
|
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
Poga je napisao/la: ›
Ali nije to jedina piterija - mi jeli kod prijatelja pite iz piterije na tržnici (ne znam točno lokaciju). Bile su predobre!
|
ja tamo stalno jedem!!prefino je sve tamo!!baš sam sretna što sam otkrila to mjesto!!i definitivno se vrijedi pričekati dok tete ispeku pite.jer su predobre!! |
|
|
|
|
|
|
Meni su pite super i svaka im čast samo nek tako nastave |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
Meni su pite u "OSJEČKOJ PITERIJI" kod kružnog toka jako, jako dobre -vrhunske samo neka tako nastave |
|
|
|
|
|
|
|