Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
W.M. Felt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mikka je napisao/la: ›
Najžalosnije od svega je što je najviše glasova Hrvata prema ovoj anketi dobila upravo osoba koja ja pisala optužbe protiv hrvatskih generala (za one koji ne znaju - Josipović). Eto što znači biti Hrvat...zaboraviti tko nam je državu stvorio. Prije bih glasala za onu budalu Gotovca negoli nekoga tko je na takav način izdao Hrvate i uspomenu na branitelje.
http://www.reci.hr/forums/post/1505264.aspx
|
A evo nam i onog koji je glasao za Josipa Jurčevića.
(svašta se može pročitati, ali da nam netko kao potvrdu teze donosi link za forumaški post, i to vjerojatno svoj vlastiti, to još nije viđeno).
|
ipak mislim da je u pitanju bio miroslav tuđman. slavno prezime hrvatske novije povijesti |
|
|
|
DrugsBunny
Ukupno postova: 91 Spol: Muško
|
dario_os je napisao/la: ›
Ja sam za Bandića ajd si probajte zamisli da taj humor od čovjeka bude predsjednik.
|
Neće nimalo biti smješno ako nastavi krasti kao i dosad samo na većoj poziciji. Što me najviše muči je to što je čak i izgledno da on bude izabran. |
|
|
|
|
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Bilo bi najbolje da narodu RH uštede novac planiran za međusobno napljuvavanje i odu svi sa političke scene. |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Bandić i Vidošević u neizvjesnoj bitki za drugi izborni krug
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
a šta predsjednik može? ...ako već neko mora bit predsjednik...onda nek bude neko od ove dvojice lopova...nek se nakradu...al nek i naprave nešto...iako ne znam šta...osim što će predstavljat hrvatsku u svijetu ...za ostalo je zaslužan sabor i vlada... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
salva Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
Glasam za bilo koga ko se po zadnjim anketama bude borio s Bandićem za drugi krug. I to predlažem svima koji ga NE žele za predsjednika. Jer ako uđe u drugi krug, pobijedit će.
I usput, potpisujem komentare Letećeg. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Netko si je dao truda i skupio neke Bandiceve afere na jednom mjestu...
"NE POSTOJE skriveni motivi, niti netko iza mene. Jednostavno kada sam čuo da će se Milan Bandić kandidirati za predsjednika Hrvatske, želio sam napraviti nešto da građane još jednom podsjetimo na sve afere gradonačelnika Zagreba", rekao je za Index pokretač stranice "stopbandic.com" koji dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je inženjer elektrotehnike.
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
GLasat ću za onog čije ću ime najmanje čut, koi će potrošit najmanje para za sav taj cirkus i koi ne daje obećanja o stvarima na koje nema nikakav utjecaj |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
|
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Patriot
Ukupno postova: 4 Spol: Muško
|
Za Milana Bandića! Štogod pričali o njemu,sigurno je najsposobniji od svih kandidata. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Patriot je napisao/la: ›
Za Milana Bandića! Štogod pričali o njemu,sigurno je najsposobniji od svih kandidata.
|
Znači već je počeo i forumaški rad izbornih stožera. No, ovaj domoljub (da nije to onaj iz prošlih izbora, koji je navlačio za Đapića?) baš je u pravo vrijeme napisao blesavoću da je Bandić sposoban. Evo nam i dokaza koliko je sposoban. Zbog ove će sposobnosti grad Zagreb s teškom mukom zatvoriti proračun, ili će rupu prebaciti u slijedeću godinu (no bolni su rezovi neizbježni).
|
|
|
|
|
|
Bastro Ukupno postova: 154 Spol: Nebitno
|
W.M. Felt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znači već je počeo i forumaški rad izbornih stožera. No, ovaj domoljub (da nije to onaj iz prošlih izbora, koji je navlačio za Đapića?)
|
Teško će ti ovo biti priznati, ali tvoji ljubimci (Snaga grada), barem onaj pobjednički dio, za koje si lobirao na lokalnim izborima, također preko foruma, favoriziraju Bandara lopinu. Malo si opterećen Đapićem.
Sad ćeš me, po pravilu, opet strpati u stranku, ali da te preduhitrim, nemam veze s HSP-om, kao niti s bilo kojom strankom. |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a šta predsjednik može? ...ako već neko mora bit predsjednik...onda nek bude neko od ove dvojice lopova...nek se nakradu...al nek i naprave nešto...iako ne znam šta...osim što će predstavljat hrvatsku u svijetu ...za ostalo je zaslužan sabor i vlada...
|
izmedju ostaloga, i zato je iznimno vazno da to bude netko uljudjen i pošten... Bandić to sigurno nije!!! |
|
|
|
|
|
DGOTaliban Ukupno postova: 15 Lokacija: Osijek,Donji Grad Spol: Muško
|
Još da se ima za kog glasat... |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Callistemon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a šta predsjednik može? ...ako već neko mora bit predsjednik...onda nek bude neko od ove dvojice lopova...nek se nakradu...al nek i naprave nešto...iako ne znam šta...osim što će predstavljat hrvatsku u svijetu ...za ostalo je zaslužan sabor i vlada...
|
izmedju ostaloga, i zato je iznimno vazno da to bude netko uljudjen i pošten... Bandić to sigurno nije!!!
|
ma ajde ko zna hrvatsku po predsjedniku ...svi su čuli za hrvacku zbog sporta....neka on nađe topničke dnevnike... |
|
|
|
|
|
|
|