Autor |
Poruka |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
pa dajte ljudi koji vam je vrag...? o kakvoj vi betonizaciji pričate???..... pa biti će tu i asfalta.... nemojte sada pljuvati po ljudima... misli su oni malo i na estetski izgled.... malo asfalta i betona u kombinaciji i da vidiš.... |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nije samo to ... ima i onih kockica kojima su poplocali trg u dvije boje ... pa onda onih crvenkastih kojima su poplocali biciklisticke staze ... |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
te kockice su samo privremeno rješenje..gledam ovih dan kako su zijevnule rupe tu u Opatijskoj i neće biti druge nego to prelit asfaltom.ili betonom,whatever |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
spring larnia Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
da, da nekada smo se hvalili svojim zelenilom, parkovima i "zelenom vrpcom", a sada se hvalimo betonskim stazama. Još malo ćemo djecu voditi specijalne vrtove da vide što je drvo i trava, kao što već sada u zoološkom ima krava. |
|
|
|
|
|
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja sam plakala kad su mi rezali kesten ispred kuće na Vinkovačkoj - majkemi....sad mi ulica izgleda kao divlji zapad - sama pustoš i konji i prašina |
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
asamblaž Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
pa zato građani, počnite pošumljavati!! da opet imamo aleje drveća u ulicama... |
|
|
|
|
|
sedmi_patuljak
Ukupno postova: 94 Lokacija: Tamo daleko Spol: Muško
|
U mome naselju je posječeno sve drveće uz obrazloženje da je staro i opasno za ljude jer bi moglo pasti, ali da će biti zasađeno novo. No "zasađena" su samo parkirališna mjesta...Zato sada po lijeti umiremo od vrućine jer nema ni trunke zelenila |
|
_________________ Sultan od Bruneja |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
eno rezu velika, debela (i stara) stabla u Cvjetkovoj (DG) - provlace neke instalacije.... |
|
|
|
|
|
čušpajz
Ukupno postova: 5 Lokacija: Ulan Bator, Ulaanbaatar, Mongolia Spol: Nebitno
|
kata-strofa! |
|
_________________ The story so far:
In the beginning the Universe was created.
...This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move. |
|
|
|
demokracija
Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
RJ Zelenilo Osijek,jučer nam je odsjeklo tri breze ispred zgrade koje su postale opasnost da se ne sruše na nju,posebno kada je nevrijeme.Problem je u tome što su odsjekli breze,a njihove panjeve ostavili u zemlji.Danas sam zvao Zelenilo da ih zamolim da ih dođu izvaditi iz zemlje,da bi mi se javila jedna ljubazna gospođa, koja mi je rekla da te panjeve mogu doći izvaditi tek iduće godine,jer ima toliko "panjeva" u Osijeku,te da se strpimo godinu dana za njihovo vađenje.Toliko o "panjevima"! |
|
|
|
|
|
|
|