Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
_tenjac_
Ukupno postova: 406
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.11.2008. 15:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

magy koji ti je??...
j*** te tenjac da te j*** kad moram psovat....
ak si toliko iskompleksirana imas ustanove za to...ako ne ne moras vrijedjat ostale...i sta fali baranjcima i tenjcima??...
nisu proveli vecinu zivota kao ti u evropi ali jedan 'seljak' ima vecu vrijednost od tebe...
daj se smiri...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
magy
Ukupno postova: 335
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 20.11.2008. 15:35 
Naslov:  

_tenjac_ je napisao/la:
magy koji ti je??...
j*** te tenjac da te j*** kad moram psovat....
ak si toliko iskompleksirana imas ustanove za to...ako ne ne moras vrijedjat ostale...i sta fali baranjcima i tenjcima??...
nisu proveli vecinu zivota kao ti u evropi ali jedan 'seljak' ima vecu vrijednost od tebe...
daj se smiri...Cemu psovanje? pa samo sam rekla da je Tenja srpsko selo,zar nije?? a sto se tice provedenog zivota u eu,pa cuj,ti srbi su mi i zapalili kucu u bosni pa sam otjerana u eu.a ne dobrovoljno napustila svoje mjesto..a tenja je srpska,i nemoj biti vulgaran,nije to lijepo...ni ja tebi nisam nista lose rekla niti ruzno,nedaj boze

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 20.11.2008. 15:36 
Naslov:  

Elena_Os je napisao/la:
Monstrum je napisao/la :
@magy aj se ti lijepo vrati tamo u bosnu kad ti toliko ne paše ovdje, šta misliš o tome ? štaš ovdje tu samo neki polutani i srbi sam gledaju kak će nož u vrat zabit, silovat i pljačkat, kuju mračne spletke. lijepo se vratiš u bosnu i super ti je tamo, tvoje orašje je bogom dano, imaš arizonu blizu, ćevapi su super a i kuće kolko čujem sve veća od veće ko dvorci izgledaju Wink

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile pa to i je sve istina sto si napisala-o

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 20.11.2008. 15:38 
Naslov:  

Hallo??? ako neko voli Marka Perkovica,neko ga nevoli,ok,ja prihvacam to,neslusam ga i ok,kao ja sto neslusam srpske cajke,al,ako za marka pisu smecar,tonson,sprdaju se jel to fer???? i onda ja dobijam privatne poruke da cu biti izbacena sa foruma i sajta radi vredzanja.a tenjac me psuje da me je** pa neznam jel sam ja samo tu za psovanje i blacenje,ako jesam..SLOBODNO ME IZBRISI ADMINE-neznam ti nik..jel mjenjate ih..

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 20.11.2008. 15:39 
Naslov:  

magy je napisao/la :
Elena_Os je napisao/la:
Monstrum je napisao/la :
@magy aj se ti lijepo vrati tamo u bosnu kad ti toliko ne paše ovdje, šta misliš o tome ? štaš ovdje tu samo neki polutani i srbi sam gledaju kak će nož u vrat zabit, silovat i pljačkat, kuju mračne spletke. lijepo se vratiš u bosnu i super ti je tamo, tvoje orašje je bogom dano, imaš arizonu blizu, ćevapi su super a i kuće kolko čujem sve veća od veće ko dvorci izgledaju Wink

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile pa to i je sve istina sto si napisala-o

pa znam, kažem samo štaš se zamarat tu s ovim polutanima lijepo pinklec na rame i put pod noge Smile
ja bio prije pola godine na koridoru, ima ćelapa dobrih a i janjetina im nije loša samo me jebu one cajke tamo što se ore, brate gdje god da se okrenem šiša ceca, beca, veca, seka, baja, raja, jaja il šargija poludio sam načisto, moro sam munit 5 viskija da dođem sebi Wink

Elena_Os

Ukupno postova: 1795
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.11.2008. 15:41 
Naslov:  

magy, nauči "KVOTAT" !!!!

Zabranjen pristup
Naslov:  

magy je napisao/la:
Elena_Os je napisao/la:
Monstrum je napisao/la :

Pa vidis da znas kako izgleda Orasje,.vilee,dvori,arizona(zato se i oblacis na arizoni sto ti je u Osijeku "bajno"ha...bolje sutiti o ostalom u gradu...jel imam ipak kucu tu;-)

_tenjac_
Naslov:  

nisi ti jedina kojoj su srbi nesto napravili...
a ti (bar mislim) ne moras zivit s njima...tj pored njih...
a da si malo vise 'informisana' jel znala bi da je samo mala sacica srba u tenji...tako da nemoj govorit o tenji da je srpsko selo...
da si rekla to za silas ok...to je istina...
ali eto...ako dokazes da je ono srpsko selo javi Smile

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 20.11.2008. 15:43 
Naslov:  

Elena_Os je napisao/la:
magy, nauči "KVOTAT" !!!!
MA JA SAM DJEVOJKA KOJA ZNA SAMO NA FRA-NJEMACKOM KVOTAT...ovo mi sve nesta jadno i staromodno pa me to malo brka..

_tenjac_
Post Postano: 20.11.2008. 15:44 
Naslov:  

magy je napisao/la:
Hallo??? ako neko voli Marka Perkovica,neko ga nevoli,ok,ja prihvacam to,neslusam ga i ok,kao ja sto neslusam srpske cajke,al,ako za marka pisu smecar,tonson,sprdaju se jel to fer???? i onda ja dobijam privatne poruke da cu biti izbacena sa foruma i sajta radi vredzanja.a tenjac me psuje da me je** pa neznam jel sam ja samo tu za psovanje i blacenje,ako jesam..SLOBODNO ME IZBRISI ADMINE-neznam ti nik..jel mjenjate ih..

i to za psovanje moje isprike...
ocekujem zuti, dva zuta ma cak i crveni al morao sam tako reagirat...
kad i ti ne mislis sta pises...

OligofreniDikobrazoid

Ukupno postova: 2339
Post Postano: 20.11.2008. 15:44 
Naslov:  

magy je napisao/la:
ni ja tebi nisam nista lose rekla niti ruzno,nedaj boze
Ma ti nikome ne bi rekla ništa ružno...
magy je napisao/la:
pa posto sam ti rekla seljacino da sam vecinu zivota provela po Europi ,mozemo pricat-pisat na francuskom.njemackom,talijanskom,???? pocni pisat seljak pa cu ti onda malo pokazat neke stvari eeeeheeeee sirovino baranjska il tenjska,
ili recimo
magy je napisao/la:
Nije zabavno,nego tuzno sto Srbi,polutani,jugo nostalgicari drze ovaj sajt...
Ti si sva tako mila, draga i suzdržana, ne do Bogo da ti nekome nešto ružno kažeš....

I da, btw ako su ti već srbi kuću srušili i protjerali te od doma, razumijem gnjev, al što su ti židovi skrivili??? Zadrtošću i kvazinacionalizmom nećeš daleko na ovom svijetu dogurati... Da mi nisi toliko odbojna, možda bih te i žalio osijek031.com smile

Tis' mi mjesec, tis' mi zvijezda, dobra ti je mliječna žlijezda...
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 20.11.2008. 15:46 
Naslov:  

magy je napisao/la :
magy je napisao/la:
Elena_Os je napisao/la:
Monstrum je napisao/la :

Pa vidis da znas kako izgleda Orasje,.vilee,dvori,arizona(zato se i oblacis na arizoni sto ti je u Osijeku "bajno"ha...bolje sutiti o ostalom u gradu...jel imam ipak kucu tu;-)

joj sorry ne oblačim se na arizoni jebga imam tu dovoljno trgovina po gradu Smile nekak mi skupo ić na arizonu, rađe ću ti dat 600kn za hlače ono tamo kad odem pa benzin, pa moraš pojest nešt, pa popit ma neda mi se tamo ić još cijeli dan moram slušat cigane, cajke i šargiju. jebga neda mi se stvarno. više mi krvi popije ta šargija ili tritrtritr zvuk nego što budem zadovoljan kupovinom. al bio sam kažem prije godinu tamo trebale mi one vojničke patike "kao adidas" što je nosila naša vojska, za lov mi trebalo pa sam skočio na ćevape i po to. a kupio sam si i dobru oštricu inoxovu za nož da mogu divljim svinjama grkljan prerezat da ne skviče Wink

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 20.11.2008. 15:47 
Naslov:  

_tenjac_ je napisao/la:
nisi ti jedina kojoj su srbi nesto napravili...
a ti (bar mislim) ne moras zivit s njima...tj pored njih...
a da si malo vise 'informisana' jel znala bi da je samo mala sacica srba u tenji...tako da nemoj govorit o tenji da je srpsko selo...
da si rekla to za silas ok...to je istina...
ali eto...ako dokazes da je ono srpsko selo javi Smile
popis 2001 godine...stanovnistvo 6,747
hrvata 65%
srba 30%.
ostali 5%
to je 2001 godine po statistici...a 1991??? 82% srbi u tenji..dolaskom rata srbi odlaze al velika vecina ostaje 30% ??????? jel znas sta je 30%..na 6 tisuca???

_tenjac_
Post Postano: 20.11.2008. 15:51 
Naslov:  

haha...da...prije 7 godina...
di ti zivis...zaostala u vremenu ili??

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 20.11.2008. 15:54 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la:
magy je napisao/la :
magy je napisao/la:
Elena_Os je napisao/la:
Monstrum je napisao/la :

joj sorry ne oblačim se na arizoni jebga imam tu dovoljno trgovina po gradu Smile nekak mi skupo ić na arizonu, rađe ću ti dat 600kn za hlače ono tamo kad odem pa benzin, pa moraš pojest nešt, pa popit ma neda mi se tamo ić još cijeli dan moram slušat cigane, cajke i šargiju. jebga neda mi se stvarno. više mi krvi popije ta šargija ili tritrtritr zvuk nego što budem zadovoljan kupovinom. al bio sam kažem prije godinu tamo trebale mi one vojničke patike "kao adidas" što je nosila naša vojska, za lov mi trebalo pa sam skočio na ćevape i po to. a kupio sam si i dobru oštricu inoxovu za nož da mogu divljim svinjama grkljan prerezat da ne skviče Wink
OBLACIS SE TI DJETE NA ARIZONI KAO POLA OSIJEK I SLAVONIJE...to mozes prodavat nekom plitkom ,al meni nemozes,vidim stranice auta ispred tc-shopinga u Orasju...bolje psttt,za 600 kuna si se cjeli obukao na arizoni i pored shargije i cajki bas ti je dobro stajao hugo bos iz novog pazara i pier sant oliver iz turske,uz noz za svinje iz lonchara,od majstora veselka,pa do hlaca levisica iz turske,kad si dosao u Osijek ,obukao se i zapalio malboro orginal iz tuzle niko ti ravana ijuuuuuuuuuu juuuuu,ma faca si bio ,ihhh mogu zamislit...ee djete jos ti moras jesti graha da bi meni prodavao te fore,koje piu vode po srednjoskolskom igralistu,SHA BA-ZNAS MEHO PRODO KEMI SVESKU ZA KOMAD BAKLAVE,A JARAN ZOKA SKACE U MILJACKU ZA 4 MARKE; ha ha ha...jos ste vi mishevi...

Skoči u forum: