Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
baš nekidan sam pročitao neki članak o videonadzoru javnih površina u engleskoj, kako taj projekt smatraju fijaskom, jer se sve snima, ali ne mogu kvalitetno procesuirati svu tu količinu informacija.
osijek je puno manji, pa bi to moglo funkcionirati pod dva uvjeta:
1) da se ne stave onakve kamere s kojima se ne vidi ni šta piše na autobusu "parkiranom" na trgu, jedva da se vidi da je autobus;
2) da policija ima veću slobodu postupanja - da se smanje službena i neslužbena ograničenja koja trenutno postoje. |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
I bush je u 'dobroj inicijativi' bombardovo irak.. braneć demokratiju !
jebga, ja sam protiv toga. kak ću se ondak drpat po haustorima s machkama, a da me riba ne ufati ??
anarhist u dushi.  |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
da.. bjashe jedan slucaj kad se trg zabio u autobus netakodavno  )
Citat:
2) da policija ima veću slobodu postupanja - da se smanje službena i neslužbena ograničenja koja trenutno postoje.
|
samo nam jos to treba.  |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
bili
Ukupno postova: 92 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
i sam čuješ neko se dernja UKRALO MI BACIKLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUOUOUOUOOO  |
|
|
|
|
 |
jerko Ukupno postova: 61 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Bentena
Ukupno postova: 224 Spol:  Nebitno
|
Zivi bili pa vidili...jelte...  |
|
_________________ Jel' se smije tu spomenuti ime proizvodjaca omiljene mi cokolade u europskim krajevima?Znam,o u/okusima se kao ne raspravlja...al' ***** EXCELLENCE 99% CACAO je ocaravajuce odlicna... |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Istina da je to dobra stvar... ali sve dok je naša policija takva kakva je možeš ti staviti i osiguranje na svakih pet metara na ulici neće ništa od toga biti... uhvatit će njih pet od pedeset i to je to... kao napravili su neki posao.... pssss...
|
|
|
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Slažem se.... iovako prelaze svoje ovlasti.... šta će biti ako im te prijelaze još legaliziraju.... pa nećeš ih smjeti krivo pogledati...
A i ne bi bio toliki problem da te svoje (ne)ovlasti koriste na onima na kojima treba ( čitaj vandalima ), nego tu jebu normalne ljude koji nisu ni krivi ni dužni.... i na njima se iživljavaju....
Prije će zaustaviti nekog normalnog čovjeka koji je eto mal zapio pa tetura po cesti pokušavajući čim prije doći kuć, nego nekog debila koji divlja po ulici i razbija sve na što naiđe.... zanimljivo kako rijetko kada nailaze na takve... |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Da nisi ti reko ja bi  |
|
|
 |
iggy_rock Ukupno postova: 70 Spol:  Muško
|
Nemogu vjerovat kako ljudi ne kuze smisao projekata koji se financiraju iz proracuna. Jedini smisao je pranje love. Bas me zanima tko ce dobit posao instalacije i odrzavanja opreme za otkljucavanje bicikala karticama, i za izdavanje kartica i sve vezano uz to, i po kojoj cijeni? Ja se kladim u sve sto imam da ce taj posao pripasti tvrtki ATO inženjering http://www.ato.hr/ ciji je osnivac Ivan Vrdoljak. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
I jos si nesto razmisljam, bas me zanima koja ce biti baza "gradskog poduzeća koje će se baviti prometom i parkiranjem" kad elektromodulu ukinu koncesiju. Kak je super bit u politici. |
|
|
|
|
 |
 |
|