Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

SDP prihvaća pregovore s HSP-om

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
cane

Ukupno postova: 2460
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.03.2008. 23:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Alchemist je napisao/la:
Igor_OS je napisao/la :
Vrdoljak je dobro rekao: neću s Đapićem! sa strankom se da dogovorit.

a s ostalim (HDZ/HDSSB) kombinacijama u startu ima problem manje - nemora se borit s nadobudnim likom koji je (kako Vrdoljak sam reče danas) spreman žrtvovati svoje ljude samo da bi sebe namirio.

i jedni i drugi moraju prihvatit njegove projekte, koji su ruku na srce svi na mjestu.

Slažem se u potpunosti!
da su stvari idealne do toga ne bi ni došlo, zapravo da su stvari normalne ne bi nikako desničarske stranke uzele 80% vijećničkih mjesta! to je gore nego u srbiji!

Od dva zla biraš ono manje! Po meni je to HDZ (Bože oprosti mi).

Ne znam al mislim da nam se isto piše da li je ljevica ili desnica u ovom gradu na vlasti. Naši političari su jednostavno pokvareni do srži tako da je isto ko će nam sjedit u gradonačelničkoj fotelji. A to nije samo slučaj u Osijeku već nam u cijeloj lijepoj našoj.

Eto više nemam živaca i snage komentirat bilo kakvu političku temu. Od mene dosta. Tako mi svejedno ko će biti na vlasti u gradu samo neka to riješe. Jer jebat ćemo im kevu ako opet budu prijevremeni izbori!

p.s. a baš me zanima hoće li Vrdoljak progurat svoju ideju o raskidu ugovora s Elektromodulom ko što je obečao, ipak on sad kao odlučuje...

Ukupno postova: 237
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.03.2008. 11:00 
Naslov:  

cane je napisao/la:
Alchemist je napisao/la:
Igor_OS je napisao/la :
Vrdoljak je dobro rekao: neću s Đapićem! sa strankom se da dogovorit.

a s ostalim (HDZ/HDSSB) kombinacijama u startu ima problem manje - nemora se borit s nadobudnim likom koji je (kako Vrdoljak sam reče danas) spreman žrtvovati svoje ljude samo da bi sebe namirio.

i jedni i drugi moraju prihvatit njegove projekte, koji su ruku na srce svi na mjestu.

Slažem se u potpunosti!
da su stvari idealne do toga ne bi ni došlo, zapravo da su stvari normalne ne bi nikako desničarske stranke uzele 80% vijećničkih mjesta! to je gore nego u srbiji!

Od dva zla biraš ono manje! Po meni je to HDZ (Bože oprosti mi).

Ne znam al mislim da nam se isto piše da li je ljevica ili desnica u ovom gradu na vlasti. Naši političari su jednostavno pokvareni do srži tako da je isto ko će nam sjedit u gradonačelničkoj fotelji. A to nije samo slučaj u Osijeku već nam u cijeloj lijepoj našoj.

Eto više nemam živaca i snage komentirat bilo kakvu političku temu. Od mene dosta. Tako mi svejedno ko će biti na vlasti u gradu samo neka to riješe. Jer jebat ćemo im kevu ako opet budu prijevremeni izbori!

p.s. a baš me zanima hoće li Vrdoljak progurat svoju ideju o raskidu ugovora s Elektromodulom ko što je obečao, ipak on sad kao odlučuje...

...mene isto. Pogotovo ako se uzme u obzir da ugovor o koncesiji istjece za par godina, dok ce raskid ugovora od strane grada kostati grad 90.000 kn mjesecno do isteka ugovora. Jeb... ti Kramera i trio BBB koji su potpisali takav ugovor i jos glupljeg odvjetnika Vidakovica koji je tako sta dopustio.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Mikro

Ukupno postova: 500
Post Postano: 21.03.2008. 12:10 
Naslov:  

Nisam ni za jedne ni za druge,ali zar nije donedavno dotična gospođa bila protiv HSP-a????Zašto su napravili spomenik,pa zašto gradonačelnik nije u Osijeku stalno visi u Zagrebu i tako to mislim ko koga ovdje i zašto?

wendy

Ukupno postova: 1104
Post Postano: 21.03.2008. 13:02 
Naslov:  

SDP će uvijek imati glasove svojih nostalgičara, a ovo trčanje "mlade lavice" u koaliciju s Đapićem "čvaljavim vukom" na čelu je pravi pokazatelj koliko SDP drži do stvarne slike našeg grada.

Ukupno postova: 200
Post Postano: 22.03.2008. 7:29 
Naslov:  

Morate bit svjesni da tko god sad bude s kim - ide pod izlikom: to je da ne bude novih izbora.

a iza svega se kriju osobni interesi (foteljaštvo)

Avi

Ukupno postova: 204
Post Postano: 22.03.2008. 12:49 
Naslov:  

Igor_OS je napisao/la :
Morate bit svjesni da tko god sad bude s kim - ide pod izlikom: to je da ne bude novih izbora.

a iza svega se kriju osobni interesi (foteljaštvo)

Tocno, i kada govore da zele najbolje za nas i kako ih ne zanimaju mjesta i novac-> kakaju na veliko.

wendy

Post Postano: 22.03.2008. 13:24 
Naslov:  

Avi je napisao/la :
Tocno, i kada govore da zele najbolje za nas i kako ih ne zanimaju mjesta i novac-> kakaju na veliko.

Onda je zapravo svejedno tko je na vlasti. Ako smo se pozornim praćenjem rada pojedinih političara i njihovih programa uvjerili da su "svi oni" baš isti - onda bismo trebali dići ruke, odustati od izbora i prestati brinuti i razgovarati o našem gradu i dopustiti da gradska vlast radi što hoće. Jer su ionako svi isti.

Ukupno postova: 204
Post Postano: 22.03.2008. 13:31 
Naslov:  

wendy je napisao/la :
Avi je napisao/la :

Onda je zapravo svejedno tko je na vlasti. Ako smo se pozornim praćenjem rada pojedinih političara i njihovih programa uvjerili da su "svi oni" baš isti - onda bismo trebali dići ruke, odustati od izbora i prestati brinuti i razgovarati o našem gradu i dopustiti da gradska vlast radi što hoće. Jer su ionako svi isti.

Pa vecina ljudi je i odustala od izbora i svega toga (vidi se po odazivu biraca), a sto se tice gradske vlasti- oni ionako rade sto hoce tkogod bili.

wendy

Post Postano: 22.03.2008. 14:05 
Naslov:  

Avi je napisao/la :
Pa vecina ljudi je i odustala od izbora i svega toga (vidi se po odazivu biraca), a sto se tice gradske vlasti- oni ionako rade sto hoce tkogod bili.

43% je izlaznost koju nitko nije ni sanjao. A 80% desnim + ultra desnim opcijama je razlog za dobro, dobro razmisliti o preseljenju.

U svakom slučaju, Osijek ide stopama Novog Sada. Multikulturalan grad, s dugom poviješću i građanskom tradicijom preuzimaju radikalne stranke čiji vijećnici na sjednicama drže noge na stolu i urlaju: "izglasaj mi... ovo/ono"

Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2008. 15:09 
Naslov:  

wendy je napisao/la:
Avi je napisao/la :

43% je izlaznost koju nitko nije ni sanjao. A 80% desnim + ultra desnim opcijama je razlog za dobro, dobro razmisliti o preseljenju.

U svakom slučaju, Osijek ide stopama Novog Sada. Multikulturalan grad, s dugom poviješću i građanskom tradicijom preuzimaju radikalne stranke čiji vijećnici na sjednicama drže noge na stolu i urlaju: "izglasaj mi... ovo/ono"

Kakva depresija. Hoćeš valjda reći da osoba gradonačelnika ima presudan utjecaj na tvoj život? Ili možda rezultati izbora? Izgovori, puki izgovori. Ako bi baš ocijenjivao utjecaj vlasti na vlastiti život, to bi se kretalo oko 1-3%. Radi se samo o tome koji ćemo beskorisni građevinski projekt započeti, i koji će pjevač nastupiti na trgu. Devedesete smo se opredijelili za demokraciju, ali i individualizam. Uzdaj se u se i u svoje kljuse, da se izrazim narodski.

Inače, 43% je dobar odaziv samo ako mislimo da je situacija idilična. No, i u zemljama gdje je situacija zaista idilična, odaziv je veći. Sve je jasno, u stvari, radi se samo o prosjeku obrazovanja populacije, a kod nas nije neki.

Na kraju, da rezimiram ovu "idiličnu" situaciju u dvije rečenice. Ako Hsp-Sdp osvoje vlast, opet smo dobili najgoru moguću kombinaciju, iz već mnogo puta iznešenih razloga, ali i to je očekivano - po nečemu smo ipak posebni. I drugo, priželjkujem Sdp-u političku smrt u Osijeku, sve dok ga vode ljudi koji imaju problema sa dugoročnim razmišljanjem (pod dugoročnim mislim godinu i pol dana).

Igor_OS
Post Postano: 22.03.2008. 15:46 
Naslov:  

Nova vijest (ne ulazim u istinitost), samo prenosim što sam čuo.

Dogovorili se HSP/SDP/HNS+HSU+Zeleni.

Gradonačelnik: Matković
Dogradonačelnici: Borzan, Vrdoljak

Očito je Mesićev sastanak sa debelim bio od koristi.

Jeff Murdock

Ukupno postova: 1502
Post Postano: 22.03.2008. 16:34 
Naslov:  

Igor_OS je napisao/la :
Nova vijest (ne ulazim u istinitost), samo prenosim što sam čuo.

Dogovorili se HSP/SDP/HNS+HSU+Zeleni.

Gradonačelnik: Matković
Dogradonačelnici: Borzan, Vrdoljak

Očito je Mesićev sastanak sa debelim bio od koristi.

Budući da su mi Matković i Vrdoljak jedini podnošljivi političari u Osijeku, mogu reći da sam zadovoljan ovim ishodom.
Ako je istina, naravno.

Post Postano: 22.03.2008. 16:39 
Naslov:  

Ja opet moram svoj stav iznijeti - zadovoljan sam SVIME osim đapićem.

MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2008. 18:47 
Naslov:  

pomirite se
koalicija je tu
sam se čeka potpis

SVI SMO MI VUCO
wendy

Post Postano: 22.03.2008. 22:43 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la :
Kakva depresija. Hoćeš valjda reći da osoba gradonačelnika ima presudan utjecaj na tvoj život? Ili možda rezultati izbora? Izgovori, puki izgovori. Ako bi baš ocijenjivao utjecaj vlasti na vlastiti život, to bi se kretalo oko 1-3%. Radi se samo o tome koji ćemo beskorisni građevinski projekt započeti, i koji će pjevač nastupiti na trgu. Devedesete smo se opredijelili za demokraciju, ali i individualizam. Uzdaj se u se i u svoje kljuse, da se izrazim narodski.

Inače, 43% je dobar odaziv samo ako mislimo da je situacija idilična. No, i u zemljama gdje je situacija zaista idilična, odaziv je veći. Sve je jasno, u stvari, radi se samo o prosjeku obrazovanja populacije, a kod nas nije neki.

Na kraju, da rezimiram ovu "idiličnu" situaciju u dvije rečenice. Ako Hsp-Sdp osvoje vlast, opet smo dobili najgoru moguću kombinaciju, iz već mnogo puta iznešenih razloga, ali i to je očekivano - po nečemu smo ipak posebni. I drugo, priželjkujem Sdp-u političku smrt u Osijeku, sve dok ga vode ljudi koji imaju problema sa dugoročnim razmišljanjem (pod dugoročnim mislim godinu i pol dana).

Koliki je odnos depresivnih misli i činjenica u onome što sam ja napisala, a koliko u tvome odgovoru, neka prosude drugi.
Izbor gradonačelnika je izbor u nekakvo predstavničko tijelo. Iako se zna na koje bi zemlje mogao misliti, nigdje situacija nije idilična - ali ljudi su demokratski pismeniji. I svjesni su da od izabrane vlasti ovisi rješavanje lokalnih problema, upravljanje javnim prihodima i rashodima, donošenje različitih odluka.
Tako da ja ne bih rekla da se radi o utjecaju vodene pare na književnost. Pogledaj uostalom županije u kontinentalnoj Hrvatskoj koje super žive, a nisu ni Zagreb, niti žive od turizma.
Ako je istina da đapić nije gradonačelnik, a Vrdoljak i Bilja dogradonačelnici, čak bih se složila da je i to korak naprijed.

Skoči u forum: