Autor |
Poruka |
Kensai Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Pozdrav!
Zamolio bih ako mi netko moze reci gdje se moze ici na ninjutsu treninge, cuo sam i ja da se sekcija ugasila ali da ljudi i dalje normalno vjezbaju.
Unaprijed se zahvaljujem. |
|
|
|
|
|
Tranquillo Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
@Kensai
Iskreno, ne znam da li se ljudi iz sekcije i dalje nalaze i treniraju. Imao sam kontakt davno s njima, koji je, eto, izblijedio.
Međutim, načuo sam da se nađu tu i tamo, i treniraju. Navodno kod katakombi. Termine ne znam.
Ali, ako ostaneš uporan u svojim nastojanjima, sve se posloži tako da i dobiješ što želiš.
Sretno u potrazi. |
|
|
|
|
|
Fearless
Ukupno postova: 1 Spol: Muško
|
poz poz, zainteresiran sam za ninjutsu jos od davnih dana, što sam vidio na filmovima i igricama, no na žalost nisam imao gdje trenirati pa sam tako upisao taekwon-do da naučim kontrolirati suvišan bijes u sebi i uspostavim duhovnu i tjelesnu spremnost... što sam i postigao, Bogu hvala... mislim da je vrijeme za napredak i da krenem trenirat nešto jače i novije kao ninjutsu, nekažem da je taekwon-do slab i loš nego mene zanimaju više ove stvari koje se uče na ninjutsu... ok to bi bilo to ukratko... vidim Tranquillo da znaš puno toga, pa eto ako mi možeš pomoć, hvala! |
|
_________________ Bruce Lee: ''My way of fighting is, fight without fight'' - iz filma u Zmajevom gnjezdu
ovo je rećenica koja je u meni probudila ratnika... i zbog toga sam poceo gledat na svijet drugacije... |
|
|
|
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a šta ako si totalni i apsolutni početnik? bez ikada ikakvog kontakta sa borilačkim sportovima? ma nemam uopće predodžbu o tome što je nunjitsu za razliku od taekwondoa, karatea i toga svega. ajde pomozite malo |
|
|
|
|
|
|
@redhead:
Donekle je možda čak i bolje ako si totalni početnik. Jer, neće ti se neke stvari "miješati" u glavi. Nećeš morati prvo isprazniti svoju šalicu, da bi je nanovo punila. Good luck. ;-) |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja bi neki trening ali za Američkog Ninju. Kontam da je on najjači od svih ninja. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kboni Ukupno postova: 9 Lokacija: Darda Spol: Muško
|
aaa |
Zadnja promjena: kboni; 02.02.2009. 23:29; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Pahulja Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kboni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam jos u kontaktu sa clanovima koji se sastaju tu u osijeku, ali posto je sad dosta ladno mal i oni drze pauzu, a mene fax stisce, a i nisam ni ja neki expert u tome... tako da ako ima takvih pocetnika mogu dogovorit s njima pa da imam i ja s kime trenirat da se ne vracam samo ja kuci sav plav...
|
Znaci moguce je doci tamo i trenirati?nije "zatvoreni" tip treninga? |
|
|
|
|
|
kboni Ukupno postova: 9 Lokacija: Darda Spol: Muško
|
aaa |
Zadnja promjena: kboni; 02.02.2009. 23:29; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Pahulja Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sinko,meni je jedna osoba rekla da se nemoze doci pa zato pitam.... |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Samo nindža može ubit nindžu! |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
|
Bilo bi lijepo imati zajednički trening s ljudima koji se još nalaze, nakon što je "službena" grupa prestala postojati. Ima u Os praktičara. Grupica. |
|
|
|
|
|
karlo8 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
zanima me kada i gdje ce se odrzavati treninzi ninjutsua...ako moze odg sto prije |
|
|
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
ja sam 1/8 nindza..il kak bi moja kcer rekla mindza |
|
_________________ zlo i naopacke |
|