Autor |
Poruka |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Moj izbor se malo razlikuje od ostalih.
Pa je meni tako number 1 pivo AUGUSTINER HELLES, koje je već 20 godina najbolje na svijetu prema izboru jednog od najuglednijih Izbora najboljih svjestkih piva koje se održavau New Yorku.
Broj 2 mi je AYINGER KELLERBIER, pivo je jebeno dobro. Inače mutno pivo koje ne prolazi sve te pročiščivaće što mu daje poseban okus.
Broj 3 je BECKS GOLD, definitivno najbolje light pivo na svijetu. Ma kakva Corona ili neki Fresh-Green i šta ti ja znam. Kad ga dohvatim nikad ne popijem ispod gajbe...
A loša piva su Bavaria, uvjerljivo najgore pivo na svijetu jerbo se ne dobija vrenjem. Naime Bavaria se dobija miješnjem vode i nekog praška!? Mislim what the fuck!
Onda slijedi Tuborg Gold, najodvartniji okus piva koji sam ikad okusio. A da ne pričam o glavoboljama već nakon samo 2-3 komada.
Nakon toga mi je Karlovačko. Mislim to pivo meni ima neki okus kao da je pokvareno. A i boja mu je čudna. |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
1. Hoegaarden
2. Newcastle Brown
3. Guinness
1. Fosters
2. Budweiser
3. Becks |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Najbolje što se nudi u trgovinama Hrvatske: becks
Najgore: stella artois
Jeste li pili Crnu kraljicu, e to je pivce...
Pošto radim u pivovari, ima istančan ukus za pivo. Dodat ću pod dobre Leffe i Budweiser, pa čak i Hoeggarden (jesam li to dobro napisala?) |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
užas, mrzim tuborg, imam takve glavobolje od njega da je to strašno, nakon par tuborga (čitaj preko 5 ) imam osjećaj ko da mi fićo radi u glavi, isto kao i od osječkog, jebote to osječko je nekad bilo tako dobro pivo, koji klinac se desilo s tim pivom, ajde sad još i nije tako loše al tamo negdje prije 2-3 godine je bilo ajme katastrofa |
|
|
|
|
|
fatcat
|
1step2far je napisao/la: ›
... pa čak i Hoeggarden (jesam li to dobro napisala?)
|
Vazno je da je krigla puna a kako se pise ni tu ni tamo... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Kamenko
Ukupno postova: 53 Lokacija: u parku kod sove Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jebote to osječko je nekad bilo tako dobro pivo, koji klinac se desilo s tim pivom, ajde sad još i nije tako loše al tamo negdje prije 2-3 godine je bilo ajme katastrofa
|
dogodile su se određene osobe u pivovari |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
tonya je napisao/la: ›
Najbolje Erdinger, najgore Osječko.
|
daleko je osječko od najgoreg piva. ne bi vjerovala kakvih sve smeća ima. a stranci (a tu prvenstveno mislim na one s razvijenom pivskom kulturom i tradicijom) vole osječko, sviđa im se...
|
...isto tako kad mi dođemo kod njih...pa uzmemo neko njihovo pivo....s kojim oni jedino premazuju listove cvijeca..da se malo sjaje.....a nama to njihovo pivo bude vrhunsko....
...kad bi pili svaki dan najbolje pivo...nakon godinu dana....bili bi zadovoljni i sa osjeckim.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Najbolja: austrijski Stiegel, nekoliko čeških, Erdinger
Najgora: mađarska piva, Skopsko i "pivo" koje se proizvodi u Prilepu
p.s. ove stelle, bavarie... nisu pivo |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najbolje što se nudi u trgovinama Hrvatske: becks
Najgore: stella artois
Jeste li pili Crnu kraljicu, e to je pivce...
Pošto radim u pivovari, ima istančan ukus za pivo. Dodat ću pod dobre Leffe i Budweiser, pa čak i Hoeggarden (jesam li to dobro napisala?)
|
jesam li ja to dobro pročitao da radiš u pivovari? evo mog novog zanimanja! jel ti se mogu obratiti kad završim faks da me zaposliš kao diplomiranog kušača piva? zamisli ludare od posla! i još ako se ne varam kušači piva za razliku od kušača vina ne pljuju nego gutaju i ja bi guto mmm. hehehe e ljudi šta mislite o nikšićkom? kaže mi stari da je bilo najbolje i najcjenjenije pivo za vrijeme juge. ja sam ga pio par puta kod cure u vinkulji (ima ga za kupit u bossi, jedino u plastičnjaku i konzervi) i nije mi baš nešto. |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
nikšičko je bilo mrak u doba kada je osiječko rulalo u ovim krajevima dakle prije rata.
a fatcat zar nije čudno da mi europljani (ja ) volimo australska piva , a vi ako se ne varam australci preferirate europska (jel to nije čudno)? |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
debeli je napisao/la: ›
nikšičko je bilo mrak u doba kada je osiječko rulalo u ovim krajevima dakle prije rata.
a fatcat zar nije čudno da mi europljani (ja ) volimo australska piva , a vi ako se ne varam australci preferirate europska (jel to nije čudno)?
|
ima neka tajna veza |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
meni je najbolje sada karlovačko... to od ovog ljeta... prije mi je bilo laško najjače....
a i carlsberg je dobro za popiti... od stranih mi je ok ranije spomenuti pilsner urquell
gadi mi se tuborg green odvratno je, dok je gold ok
imam ciku la trappe u keramickoj boci i nikako da ga probam |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
tonya je napisao/la: ›
Najbolje Erdinger, najgore Osječko.
|
daleko je osječko od najgoreg piva. ne bi vjerovala kakvih sve smeća ima. a stranci (a tu prvenstveno mislim na one s razvijenom pivskom kulturom i tradicijom) vole osječko, sviđa im se...
|
Sorry, ali meni to pivo nikako ne paše. Pogotovo kad su dani piva, tada je posebno odvratno - maksimalna gorčina i razvodnjenost, nula okusa. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
fatcat
|
debeli je napisao/la: ›
a fatcat zar nije čudno da mi europljani (ja ) volimo australska piva , a vi ako se ne varam australci preferirate europska (jel to nije čudno)?
|
Sto se nas tice...graph ispod bi to najbolje objasnio. Nasa piva su stvarno dobra (Fosters nije u toj grupi) ali ovih dana je fokus sve vise i vise na male privatne pivare ( micro brewery)...
Cesto uz drustvo i malo nostalgije popijemo Karlovacko, 24x330ml @ 320 kuna.
|
|
|
|
|
|
|