Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Druže 8, ali ti si to znao ranije.
Ima opasnijih bolesti od depresije, naročito ako nisu dijagnosticirane&liječene.
Inače, imaš sv. Nikolu i 19.12. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
i to ne na nacin da o tome pricam nekome iz leđa...
|
Pa pobogu bilo bi naopako da se ti i fatcat podrzavate iza ledja, a da mi to ne znamo.
Na kraju krajeva, nitko to nije ni rekao, dok eto ti nisi tako iznenada to spomenuo...
Ljudi se podrzavaju s prednje strane, s obzirom da se u kaficima kava uglavnom pije sa stola, a ne sa zida, pa su onda i clanovi krizne skupine okupljeni oko stola, frontalno, kako bi kavu sasuli u grlo, a ne u prkno... |
|
|
|
|
 |
8
|
Ima opasnijih bolesti od depresije, naročito ako nisu dijagnosticirane&liječene.
Inače, imaš sv. Nikolu i 19.12.
|
Gospodjo DanicaV, nije ti ovo jamb, a ni u jambu nema mjesta za sve najave koje ti doneses. |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
Zašto neke ljude čini nervoznima obično ispijanje kave u ugodnom društvu?  |
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...osmice....tvoja bolest je tebi dovoljna kazna.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
DanicaV
|
Inače, imaš sv. Nikolu i 19.12.
|
Gospodjo DanicaV, nije ti ovo jamb, a ni u jambu nema mjesta za sve najave koje ti doneses.
|
Jel uopće znaš što si htio reći? |
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Meni se pije kava. Idemo svi lijepo do Excalibura sada. Ajde. Bez prepirke, sjednemo za stolice, naručimo jednu malu kavu bez šećera i raspravljamo kao ljudi. |
|
 |
8
|
Uvijek sam citao tvoje poruke i postivao tvoje misljenje... prema tome molim te ako je moguce da ostavimo diskusiju na ovom mjestu.
|
Lijepo te poucila. Ti nikad nisi znao niti jednu pametnu repliku sloziti postujuci tri kriterija:
-da si govorio direktno
-da je imalo tezu i argument
-da nije sadrzavalo seljacki uvredljive insinuacije.
Evo, bojno polje je otvoreno - i bilo bi lijepo da u nekoliko rijeci napises odakle ti toliko akumulirane enrgije za covjeka kojeg nikad vidio nisi.
Ruku na srce, mi smo se uvijek verbalno tratili, ali ne pronalazim temu u kojoj sam se ja nesto nakalemio na tvoje sudove i misljenja...
Evo, pioniri, objasnite zasto toliko volite Tita... |
|
|
|
|
 |
tamna strana
|
cek malo pa ti si upravo sad definirao svoj nacin pisanja....
o kome da sad još raspravljamo..... |
|
|
|
 |
8
|
Gospodjo DanicaV, nije ti ovo jamb, a ni u jambu nema mjesta za sve najave koje ti doneses.
|
Jel uopće znaš što si htio reći?[/quote]
Kad bi svaki svetac donosio darove kao sv. Nikola, slavio bih ga kao rodjenog tjatju...
S obzirom da si me tako suptilno podsjetila da je za koji dan Sv. Nikola po drugom kalendaru, sto ja nikako sam nisam mogao znati, meni je palo na pamet, u kontekstu ove vecernje cakule, da mi mozda najavljujes nesto novo i divlje i od Sv. Nikole koji dolazi 19.... |
Zadnja promjena: 8; 13.12.2007. 18:00; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
kvaka
Ukupno postova: 17 Lokacija: Bratislava Spol:  Žensko
|
Hm...svašta se čuva u cerebralnim skladištima. Pogledaj temu Najave zbivanja i komentari. Čovjek joj je lijepo objasnio...
"Postojat ce jedna vijest u kojoj ce se nalaziti linkovi na pojedinacne najave, bas kao sto je to bio slucaj prosle godine i kao sto je slucaj u slicnim situacijama.
I ja bih volio da se moze tako, ali linkovi najava se ne mogu znati dok se pojedinacna najava ne objavi."
...a ona zapela ko gladan srat. Možda je počelo s depresijom, ali sad su tu već gadne anomalije u pitanju. |
|
|
|
|
 |
tamna strana
|
@kvaka...ajd lijepo ukljuci svoj pravi nick....pa onda možemo dalje nastaviti sa komentarima..... |
|
|
|
 |
8
|
@kvaka...ajd lijepo ukljuci svoj pravi nick....pa onda možemo dalje nastaviti sa komentarima.....
|
Jebote, tih par usranih nickova je vasa nocna mora. Sundjer Bobe, dobrodosla. ;-)
Ajd ti sad dokazi da nisi ja. |
|
|
|
|
 |
tamna strana
|
ne mora dokazivati da nisi ti....ti se osjetiš na kojem god da si nicku.....
nego nek se ona pokaže sa svojim starim nickom....s kojim je na forumu...super osoba...dobra sa svima....i koja nikada ne bi o nikome ništa ružno napisala...... |
|
|
|
 |
8
|
...osmice....tvoja bolest je tebi dovoljna kazna....
|
jao, jadan ja. de preporuci mi doktora kod kojeg danica bila, pa da me proglasi normalnim.
gle, niste sami, ovaj svijet ima vise stanovnika od jednog copora + 1 enfant terrible...
ali, zanimljivo je vidjeti kako se stvara konstrukcija. da je ziv, slobo bi vas sve posvojio, a karadzic lijecio. |
|
|
|
|
 |
 |
|