Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Zašto se Jugović nije bunio ako ga je lopta slučajno pogodila u ruku? Zašto?
Pokažite mi jednog igrača na svijetu koji se ne bi bunio na dosuđeni penal 5 minuta prije kraja kod rezultata 0:0 a da ga je lopta slučajno pogodila u ruku. Eto, samo to. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
zato što je bio izbediran samom činjenicom da se to dogodilo 5 minuta prije kraja nakon što su cijelu tekmu odlično parirali hajduku i ostavili ih praktički na jednoj šansi do kraja utakmice. cijeli svijet se srušio i moš se jebat.niko od njih nije imao snage bunit se koliko su bili izbedirani. i samo još jedna stvar; jugović nije ni znao di je lopta  |
|
|
 |
|
joj mladjo molim te..nismo djeca da bacaš takva objašnjenja
jugović jadan izbediran nije imao snage protestirati kod suca koji je "neopravdano" svirao penal za hajduk jer je njega lopta "slučajno" pogodila u ruku...dobra...  |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Gledaj, i Mladjo i ja znamo Jugovića i možemo ti reći da on nije takva osoba koja bi se bunila...Pa daj, inace i kod 10 puta očitijih penala cijela momčad zna okružiti suca... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
|
ma tko se ne bi bunio na nepostojeći penal? tko? i još sviran kod rezultata 0:0 5 minuta prije kraja utakmice.. daj nemoj me nasmijavati..zna jugović dobro zašto se u tom trenutku nije bunio a mislim i vi  |
|
|
|
|
 |
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol:  Žensko
|
Vedran Jugović:
- Poskliznuo sam se i lopta me pogodila u ruku. Nije bilo nikakve namjere igranja rukom i zbog toga mislim da se kazneni udarac mogao i ne dosuditi. Da nije bilo jedanaesterca, Hajduk nam ne bi zabio pogodak da se igrala još jedna utakmica.
Ja ću ipak vjerovati igraču Osijeka, nego navijaču Hajduka obučenom u crno. Po meni ovo NIKADA ne može biti penal. Namjere nema, a što se tiče neprirodnog položaja ruke u toj situaciji, ne znam iskreno kako izgleda uopće prirodan položaj ruke kad se čovjek ozklizne, valjda ne drži ruke iza leđa. Tako da sve u svemu Bebek je jedva dočekao da sudi takvo nešto. Sumnjam da bi istu situaciju u Hajdukovom 16-ercu okarakterizirao kao penal za Osijek.
Valjda nam neće suditi opet protiv Šibenika  |
|
|
|
|
 |
|
pa da, sigurno će reći "da, igrao sam namjerno rukom, bio je penal"...isto kao i henry koji je (gle čuda) isto izjavio da ga je lopta "pogodila u ruku"..i svi mu "vjerujemo"...jel...e da, zaboravio sam da smo u tom slučaju neutralni pa objektivno gledamo na njegovo igranje rukom...  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
nemožeš to uspoređivati, henrya je prvo lopta pogodila a onda ju je on još i SMIRIO rukom, kod jugovića se vidjelo da se oskliznio i nije znao di je on sam a kamoli lopta. uostalom nešto je u pripremi pa će te ubrzo sve čuti |
|
|
 |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol:  Muško
|
|
|
 |
c-192
Ukupno postova: 268 Spol:  Muško
|
dokad će taj čovjek vuči sve konce zbivanja u osijeku?  |
|
|
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 70361 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
c-192 ajde ne puši tu medijsku propagandu iz Dinama. |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
kakvu medijsku propagandu?
pito je samo zasto se bilo sta pita glavasa koji vise tu ni ne zivi |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |
Tomopalo Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Ej, pozdrav ekipa. Poslovno sam u Osijeku i dobio sam kartu za večerašnju utakmicu protiv Šibenika, pošto nikada nisam bio na Gradskom vrtu, zamolio bih vas ako mi netko može reći gdje se na stadionu nalazi C-Loža i kako doći do nje? |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
C loža se nalazi ispod zapadne tribine, a dolazi se do nje tako da se ide trpimirovom, i skrene lijevo prije sportske dvorane, prodje dvoranu, parkira već na za to prilagođenom mjestu i tamo ste... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
 |
|