| Autor |
Poruka |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
u srijedu dobio 200naku, igro na barcu, na čelzi x2, protiv glupog ljube, protiv mladosti i juga i još par sitnarija. jučer me za 300 kuna zajebo glupi pipo volandri najmanji kof 1,15 di ga nađem mulava. skinio olympiakos, basel, istru, dynamo x2, werder daje, hsv i city oba daju, barcu i phaua i onda stavim ovog konja kao igtra se u monzi za ovog drugog nisam čuo i naravno pušiona |
|
|
|
|
 |
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Jučer si izgubio jer si dan prije igrao protiv Liverpoola.(ali svaka čast za dobitak u srijedu) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
Jučer si izgubio jer si dan prije igrao protiv Liverpoola.(ali svaka čast za dobitak u srijedu)
|
uvijek se kladim protiv naših u svim sportovima; hrvatske, osijeka, liverpoola, mladosti, juga, cibone, zadra, tenisača itd. ako ti naši pobjede meni drago i libo me taki za kladaru, a ako naši popuše barem mogu dobit neke pare. kako god okreneš dobro je |
|
|
|
|
 |
|
tux
|
Tako sam ja pokušao razmišljati.Ali neznam iz kojeg razloga nemogu recimo doći u kladionicu odigrat protiv nekoga za koga navijam,ili na njega ili izbjegnem par. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
Tako sam ja pokušao razmišljati.Ali neznam iz kojeg razloga nemogu recimo doći u kladionicu odigrat protiv nekoga za koga navijam,ili na njega ili izbjegnem par.
|
moraš prebvazić neke stvari razmišljat racionalno il ću dobit na kladui il će moj klubn pobjedt |
|
|
|
|
 |
|
tux
|
Ma meni je najdraža opcija da moj klub pobjedi i još mi para donese,istina da se ne dogodi svaki put da taj klub pobjedi al opcija je baš dobra. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Pa al nemožeš tako kad je tvoj klub Liverpool, naravno da nećeš dobiti na kladi. |
|
|
|
|
 |
|
tux
|
Dosta meni sto sam pogodio 2 puta protiv Celzija i isto toliko protiv Manchestera. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
proso jedan listic
na drugo me sjebo olympiacos i Sevilla
sve sam favorite dero,vecina ih je prosla... |
| Opis: |
|
| Veličina: |
175.11 KB |
| Pogledano: |
18 put(a) |

|
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
ja jučer dobio 200 naku, u zadnjih tjedan dana sve skupa 500 nije loše, a sad me zajebo za još stoju glupi lyon |
|
|
|
|
 |
|
tux
|
Zbog tebe cu prestat ulaziti u ovaj topic.Prekini vise dobivat  |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
jedan moj lega je, vjerovali ili ne od zadnjih 20 dana dobio bar 15 dana, i to zna dobit po listić dva tri. istina da dosta listića uplaćuje ali svejedno brutalno. sve skupa je u plusu preko 2000 naku |
|
|
|
|
 |
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
mrzim vas sve. |
|
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
 |
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
jedan moj lega je, vjerovali ili ne od zadnjih 20 dana dobio bar 15 dana, i to zna dobit po listić dva tri. istina da dosta listića uplaćuje ali svejedno brutalno. sve skupa je u plusu preko 2000 naku
|
Istina ,ovaj se vikend mogla dići fina parica al jebiga ja odigrao na Inter... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol:  Nebitno
|
Treba staviti na prolaz liverpoola  |
|