Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....ona nova za Ožujsko pivo s Dreletom, likom iz TBF, znam da je još netko, pa onda kao ulijeće Rene Bitorajac i viče bomba, a svi zaliježu na pod....wtf.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Djeca žele srcem svim da smo uvijek mi uz njih. Monte dječje vrijeme...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ona stupidna za Taft s onom frikušom na biciklu koja izvali"samo pojačajte moj stajling to može izdržati......slom živaca dobijem kad ju vidim ma pojačala bi ti ja da te taj ventilator uvuče sam bi ona metalik plava oprava virila iz ventilatora ufff evo naživcirah se
odlična mi je ona za Karlovačko kad im dolazi ekipa a oni imaju 1 pivo a Krešo napije pun stan rulje a oreol iznad glave i baba na Novoj tv koju magarac prevesla ali te nema više sad tip maše prstom i žemka u crvenoj aljinici nogom wtf |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Glade osvježivač.
Killnite se. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HQuxXl1Yx20[/youtube]
vanish |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ona reklama za Colu Zero sa jezicima i okom
"idi, gledaj u sunce ili tako nešto"
majko milaaaaaaa!
|
Da sam malo dijete šokirala bih se. Zar je to reklama koju gledaju djeca? Plud debilni glasovi najgore domaće serije. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Hihihii...mislim da svima reklame za veniš idu na jetra, ali ona u kojoj lik kao prezentira djelotvornost i uranja nekakvu košulju u posudu, a iz gledališta šokirana žena skoči i zaurlika : neeeeeee oštetit ćete tkaninuuuuuu....
hahahhaha |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
dreamer
Ukupno postova: 241 Lokacija: tu i tamo Spol: Nebitno
|
ela je napisao/la: ›
ona stupidna za Taft s onom frikušom na biciklu koja izvali"samo pojačajte moj stajling to može izdržati......slom živaca dobijem kad ju vidim ma pojačala bi ti ja da te taj ventilator uvuče sam bi ona metalik plava oprava virila iz ventilatora ufff evo naživcirah se
odlična mi je ona za Karlovačko kad im dolazi ekipa a oni imaju 1 pivo a Krešo napije pun stan rulje a oreol iznad glave i baba na Novoj tv koju magarac prevesla ali te nema više sad tip maše prstom i žemka u crvenoj aljinici nogom wtf
|
buahahahahha... slažem se, to je i moj favorit za najgoru reklamu...poludim svaki put kad ju vidim... mislim ono, prestrašno... samo pojačajte...haha, a i onaj kuhar je grozan... već ga je netko spominjao, prejadno..čita s onog blesimetra, mislim onako baš izgleda spontan... i još da ta reklama ne ide na svakoj hrvatskoj televiziji...bilo bi to dobro... i sad su snimili novu reklamu za te lonce... u prvoj je govorio vitemini, al sad već fino zna da se kaže vitamini..buahahaha |
|
_________________ You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Sviđa mi se ova reklama unicefa, pokazuje onu drugu stranu, bezuvjetnu ljubav roditelja prema djetetu...
Prve 3 su još važnije... |
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
ela
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sviđa mi se ova reklama unicefa, pokazuje onu drugu stranu, bezuvjetnu ljubav roditelja prema djetetu...
Prve 3 su još važnije...
|
potpisujem |
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ela je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prve 3 su još važnije...
|
potpisujem
|
hm, nemam pojma na koju mislite |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
ela
|
Prve 3 su još važnije...
|
potpisujem
|
hm, nemam pojma na koju mislite
|
maco na one e sad ne vidjeh ih ili se bar ne sjećam na tv-u
(a koliko ga gledam nije ni čudo)
te reklame u biti viđam većinom uz cestu na njima su roditelji sa djecom sa posebnim potrebama i zaista ta slika odražava tu bezuvjetnu ljubav |
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Prve 3 su još važnije...
|
potpisujem
|
hm, nemam pojma na koju mislite
|
maco na one e sad ne vidjeh ih ili se bar ne sjećam na tv-u
(a koliko ga gledam nije ni čudo)
te reklame u biti viđam većinom uz cestu na njima su roditelji sa djecom sa posebnim potrebama i zaista ta slika odražava tu bezuvjetnu ljubav
|
aha!
dada, znam...dobre su, vidjela sam na TVu...
jedino što su tako idilične da ispada kako je fenomenalno i lako biti roditelj djeteta sa posebnim potrebama, a nije! Tim ljudima (kao i svim roditeljima (koji iole valjaju ) treba dići spomenik... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
|
|