Autor |
Poruka |
spin
Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
eldiablo je napisao/la: ›
|
isto to sam cuo od jednog lika...mislim da se zvao: čedo
[/quote]
eto, malo prije sam bio axe, a sada sam već čedo. |
|
_________________ ... |
|
|
|
spin
|
morgan je napisao/la: ›
imam samo jedan savjet za tebe: potraži profesionalnu pomoć!
ajme koja opsesija tebe puca!
|
koja opsesija? pa rekoh da je to bilo davno i da sam to prevazišo. samo iskustvo je bilo tako intenzivno da mi je evo još uvijek u živom sjećanju i mislim da je dobro što sam ga podjelio s ovdje prisutnim mladjim generacijama koji nisu imali priliku da dožive isto.
evo, anakonda se takodjer sjeća nekih detalja, a bila je samo u špaliru kojega smo kao pioniri bili obvezni formirati kada je drug Tito dolazio u naš grad. jedina dobra stvar je što se tada prekidala nastava i svi smo išli malo na svježi zrak, a poslije kući. nakon navale emocija koje te obaspu kada ugledaš druga Titu i on to još maše, nitko od nas više nije bio sposoban pratiti nastavu. kužiš, ne? |
|
_________________ ... |
|
|
|
spin
|
anakonda je napisao/la: ›
...i ja ga vidla, mahao mi iz Mercedesa.....
|
to je bio doživljaj za kojega se isplatilo živjeti, a poslije smo mogli odmah i umrijeti. ništa više nije bilo važno.
|
|
_________________ ... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
spin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la: ›
...i ja ga vidla, mahao mi iz Mercedesa.....
|
to je bio doživljaj za kojega se isplatilo živjeti, a poslije smo mogli odmah i umrijeti. ništa više nije bilo važno.
|
...možda tebi, meni baš i nije, obzirom da se nisam skamenila pred njegovim pogledom....meni je bilo bolje na primanju u pijonire i omladince.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ma dajte...za nas klince, u 70tim, je tito bio samo mit i kad si ga vidio nisi vjerovao da je to on..i ja pamtim da je prošao ogroman automobil, gorjelo je svjetlo da ga se bolje vidi i izgledal oje kao da je netko nalijepio sliku na prozor...naravno, "to" je samo proletjelo ulicom i nije se nigdje zaustavljalo... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma dajte...za nas klince, u 70tim, je tito bio samo mit i kad si ga vidio nisi vjerovao da je to on..i ja pamtim da je prošao ogroman automobil, gorjelo je svjetlo da ga se bolje vidi i izgledal oje kao da je netko nalijepio sliku na prozor...naravno, "to" je samo proletjelo ulicom i nije se nigdje zaustavljalo...
|
Nije bilo drugačije ni kada je u Osijek sredinom '90 dolazio tata Franjo...Županijskom pa pa gasu... |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
daddos je napisao/la: ›
Nije bilo drugačije ni kada je u Osijek sredinom '90 dolazio tata Franjo...Županijskom pa pa gasu...
|
Pa da, ali Tata Franjo se nije vozio u automobilu kojeg je bilo ZAKONOM ZABRANJENO UVESTI U ZEMLJU! I tata Franjo nije pričao da smo svi jednaki, a i nismo niti to možemo, niti ćemo ikad biti.
Jedin se pred zakonom treba biti jednak, a zašto bi netko tko je imalo ambiciozan morao raditi u državnoj firmi i neimat vlastitu. Jer zato da bi tamo neka seljačina na račun njegovog rada dobivala plaću???
To tako ne ide! |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
evo njega opet s tim autom,pa @ivice svaka ti čast zbog volje... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
daddos
|
...pa super je bilo za vrijeme strahovlade tate Franje...to mogu nažalost posvjedočiti radnici mobilie,olt-a,svilane,analita,šibicare,tekos-a,...a ti pričaš o tome kako nisi mogao voziti strani auto...J... te auto... |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
justice je napisao/la: ›
evo njega opet s tim autom,pa @ivice svaka ti čast zbog volje...
|
Pa što da radim, vidim da je sada spika vožnja županijskom pa onda bi bilo u redu da znamo u čemu se vozi! |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
|
Pa što da radim, vidim da je sada spika vožnja županijskom pa onda bi bilo u redu da znamo u čemu se vozi!
|
misliš na bajsove il aute? he he... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
mali_ivica
|
...pa super je bilo za vrijeme strahovlade tate Franje...to mogu nažalost posvjedočiti radnici mobilie,olt-a,svilane,analita,šibicare,tekos-a,...a ti pričaš o tome kako nisi mogao voziti strani auto...J... te auto...
|
Izvini, ali nemoj pričati o svilani jer kako sam čuo oda radnika svilane koji su stariji i od onog vremena, kako kažu najbolje je dok je sve držao Njemac. Svatko je dobio koliko bi uradio i nije bilo jednakih, bilo je onih koji rade i onih koji nerade. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
mali_ivica je napisao/la: ›
|
Pa što da radim, vidim da je sada spika vožnja županijskom pa onda bi bilo u redu da znamo u čemu se vozi!
|
misliš na bajsove il aute? he he...
|
Ne, mislim na mercedes koji je vozio na pra-nepar! |
|
|
|
|
|
daddos
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...pa super je bilo za vrijeme strahovlade tate Franje...to mogu nažalost posvjedočiti radnici mobilie,olt-a,svilane,analita,šibicare,tekos-a,...a ti pričaš o tome kako nisi mogao voziti strani auto...J... te auto...
|
Izvini, ali nemoj pričati o svilani jer kako sam čuo oda radnika svilane koji su stariji i od onog vremena, kako kažu najbolje je dok je sve držao Njemac. Svatko je dobio koliko bi uradio i nije bilo jednakih, bilo je onih koji rade i onih koji nerade.
|
Ok Svilanu izbaci(pazi jedina svilana u ovom djelu Evrope),šta je sa ostalima? |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
Ok Svilanu izbaci(pazi jedina svilana u ovom djelu Evrope),šta je sa ostalima?
|
Pa to i pričam zar nisu svi zaslužili za svoj rad dobiti onoliko koliko i zaslužuju?
Nekužim što želiš reči?
Kako netko točno određen opljačkao ostale firme i da je zato kriv državni aparat?
Prijatelju u državnom aparatu su se izmjenjivali i oni koji su bili u partiji i oni koji nisu i nijedni kao takvi nisu zatvorili te ajmo ih nazvati "lopove". |
|
|
|
|
|
|
|