Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Ako nekoga zanimaju fotke iz povijesti NK Osijeka i sve ostalo vezano za NK Osijek, osječki sport, grad i županiju, može nam se priključiti na forumu svih navijača NK Osijeka. Ako mislite biti neaktivni, tu i tamo doći i samo pogledati što vas zanima, preporučam da se ni ne logirate i uštedite vrijeme i sebi i nama
http://www.bijelo-plavi.com/forum/index.php |
|
|
|
|
 |
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol:  Muško
|
Ako smradovi ne budu prenosili Cibalia-Osijek otkazujem pretplatu. Igraju 2. i 3. klub lige, a oni prenose Dinamo-Karlovac ???
HRT screw you !!!
link |
|
|
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
pa naravno da nece,ak ne racunas onaj nakaradni volim nogomet,na kojem ce se vjerovatno 80 minuta vrtit hajduk croatia s. |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ma pun mi je k.r.c nogometaša preplaćeni su za to nogometlanje i natjeravanje zarobljenog zraka u kožnoj ovojnici. Tko može da plati sve one godine života koje je jedan obićni radnir protrćao na poslu neke danas propale firme. To neka mi netko objasni. |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
e ak neas sta pametno napisat,osim nekih kvazi intelektualnih opaski,aj nemoj |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
e ak neas sta pametno napisat,osim nekih kvazi intelektualnih opaski,aj nemoj
|
word.
a što se tiče prijenosa, iskreno meni draže u vinkulju u subotu nego u nedjelju. |
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Poal grada ide u Vinkovce  Bit će poseban navijački vlak. |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
 |
lega_jug2 Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Kome se gleda tekma iči če u vk ne žalite za prijenosom još bolje više ljudi če biti  |
|
|
|
|
 |
|
Kome se gleda tekma iči če u vk ne žalite za prijenosom još bolje više ljudi če biti
|
word.  |
|
|
|
|
 |
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
Kohorta organizira put na utakmicu u Vinkovce, cijena puta je 40 kuna a u cijenu je uračunata karta za vlak, prijevoz do stadiona i ulaznica. Prijaviti se možete u ponedjeljak i utorak na štandu kod Supera od 10 do 15 sati te u srijedu, četvrtak i petak od 18-22 u Udruzi. Uz plaćen put dobivate kartu s rednim brojem koju morate pokazati na ulazu u vlaku, stoga kupite svi karte na vrijeme jer je broj karata ograničen. U subotu na kolodvor svi u 17.30! |
|
|
|
|
 |
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol:  Muško
|
Kome se gleda tekma iči če u vk ne žalite za prijenosom još bolje više ljudi če biti
|
Istina, ali pošto moram biti u Zagrebu za vikend bilo bi mi draže da prenose derbi.
Prošlu subotu bio u svatovima i nisam mogao ići na tekmu ( 8 golova !!!), ovaj vikend opet svatovi, slijedeći viken opet svatovi... Em ću bankrotirat, em ne mogu na tekme...Ima da se napijem i da napravim totalno gadnu scenu u svatovima...potučem se sa mladoženjom.
I opet... HRT sucks. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
baš sam ti htio reći da planiraš to,idemo svi zajedno,al prije zagrijavanje u k.
|
gospođo ide se već u petak i ostaje do nedjelje. jes zaboravio da sam ja vinkovački zet
i molim bez podjebavanja  |
|
|
 |
|
Poluvrijeme u Austriji...Vodimo 2:0  |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Jel znaš ko je dao golove?
P.S. svaka čast dečkima, Mattersburg kod kuće u ligi od 8 utakmica ima 5 pobjeda. |
|
|
 |
 |
|