DARCHO je napisao/la:
digli su se..bilo je i vrijeme..sad samo da ne naprave opet neki ogroman pad u igri..polako..
i krcat stadion... !!!
tako je,sve bolje i bolje i iskreno veseli me sto su pobijedili cak 3:0 a da nisu pruzili neku ne zaboravnu igru,pavlicic,milicevic,knezevic,skoric,to ce bit jeben napad i ofanzivni dio veznog reda
koliko sam skuzio iz novina igro bi on da se luiz nie na poluvremenu ozljedio pa je staco moro jednu neplaniranu izmjenu rijesit
sad zadar pa ima da nas bude u koprivnici
osijek je prošao u osminu finala kupa nakon što su danas pobijedili graničara u županji rezultatom 3 : 1. golove za osijek zabili su hrnčević, ibriks i nikšić. pocrvenio je (kakvo čudo) todorčev.
osijek je prošao u osminu finala kupa nakon što su danas pobijedili graničara u županji rezultatom 3 : 1. golove za osijek zabili su hrnčević, ibriks i nikšić. pocrvenio je (kakvo čudo) todorčev.
ovaj hrnčević živ,a?
ajde još jedan probuđeni strijelac...osijek ale !!
uhuhuh,napiso sam ovo na svakom forumu osim na sportent i tamo cu sad,danas u glasu najavljeno otvaranje fan shopa u kapucinskoj,moguc pronalazak novih sponzora i kao slag na kraju rade novu web stranicu...3 put hura