Autor |
Poruka |
zlikota
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
- Biti pismen Vam dragi narode znači ovo gore! Živio Q, a što se tiče maršala Tita, živio i on dok nije umro!
|
živio Q, gdje si ti frajeru tu vidio nepismenost? osim u samom poimanju Q-a i asocijaciju na nepismenost... hahahaa.. aha, to si valjda i mislio!!  |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
Pročitaj ponovo svoj post. |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
ne kuzim...
Pa u tome i je problem, o tome ja cjelo vrijeme pričam. Šta mene briga što pola foruma pleše u Q. I šta neko sluša. Uopce me to ne zanima. |
|
|
 |
Marshall-T
|
U subotu se ide u Q, dogovaramo se ovdje. |
|
|
|
|
 |
nake_rado
|
e pa zato je ovaj topic i otvoren.
da si neke osobe nadu drustvo za izlaske. |
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Može. Dakle Mladjo i ja smo i u igri, i mislim Sale, tko još? |
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Marshall-T
|
Pa evo nam i Miss Offtopic ide s nama! |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
|
- Zeros i MissTake. Evo da se još samo dogovorimo jel vrijedi da se nađemo u ex-u oko pola 10 u sobotu a kad ćemo krenuti u Q se dogovorimo tamo. |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Ne dirat Thompsona! No no no! ne možeš cajke dizat u nebesa i pljuvat Thompsona. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Gost
|
Q club je najveće sranje što je netko mogao otvoriti, kao i što tvrdi pola ljudi iz Osijeka, no unatoč toj tvrdnji Q club je svake subote, čak i petka, dupkom pun.
Žalosno je što se svi zovu na domoljubje, slušaju thompsona i proklinju cajke, a onda se te iste ljude može u subotnjoj večer sresti u Q club-u kako plešu ko ludi i pjevaju cajke.
Isprika većine tih ljudi je "bio sam pijan". Istina ili laž, zapitajte se sami.
I samo da podsjetim na onu dobru staru izreku:
"Što trijezan misli, pijan kaže. |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
juce sam bila vani, bila sam naravno u q, al sam bila i u bastionu i cocktelu, q je bio krcat, a u bastionu i cocktelu je bilo 3 covjeka + konobar, a to je bilo oko 1 sat, a u q je bilo 16 puta vise ljudi vec u pol 12, tako kolko god vi pljuvali po q, on ima super promet, sto mislim da je za disko jedino bitno vlasniku |
|
|
|
|
 |
Gost
|
slažem se s tom tvrdnjom ruana. I u svakom slučaju ja nemam ništa protiv gazde Q cluba. Ipak se u današnje vrijeme treba gledati samo na svoj džep. A u današnje vrijeme, na žalost, su popularne cajke. Ali isto tako tvrdim kako pola Osijeka "bruji" o tome kako ne vole cajke, kako izbjegavaju Q i cocktel, ali opet je svakog petka i subote Q pun. Također tvrdim, kako većina muškaraca zalazi tamo zbog, isričavam se na izrazu, polugolih fufica, "tatinih mazi", koje unatoč hladnoći od -5 c° tamo dolaze u minicama, a opet prozvane djevojke tamo dolaze da bi bile viđene. Stoga, čemu ta obmana među ljudima da "mrze" cajke, čemu ta obmana da ne ponose Q club. Čast iznimkama koje priznaju da slušaju cajke i da zalaze u Q club isključivo radi glazbe koju vole.
Pošto se toliko pravim pametan, evo i mog stajališta: Osobno, ne volim cajke i ne volim zalaziti u Q club, no stjecajem okolnosti i želje za druženjem stekao sam i tu naviku. No, za razliku od gore navedenih ljudi, ne zalazim u Q club niti zbog glazbe kou volim, niti zbog, opet se ispričavam na izrazu, polugolih fufica, "tatinih maza", već zbog svojeg društva. Jer žalosno je danas što većina ljudi koje se upozna subotom navečer, skupa s mojim društvom, ne ide kući a da ne obiđe barem Q club. Stoga, moje stajalište je to da u Q club izlazim izričito zbog društva. Rekao sam da cajke ne volim, ali opet ne mrzim ih toliko da ne bih mogao izdržati par sati uz njih s obrim društvom.
Jesam li u pravu ili sam u krivu, slažete li se s mojim stajalištem ili ne vi sami procjenite. |
|
|
|
|
 |
Razor Ukupno postova: 23 Spol:  Muško
|
odem u Q tu i tamo onak u proalzu, da pozdravim ljude koje znam...zna nekad bit i dobro pa ostanem mal duže |
|
|
|
|
 |
nake_rado
|
Efo sad ću ja reći što mislim o tvom stajalištu.
Potpuno se slažem, za ovu prvo navedenu tvrdnju. Ali šefa nije briga odakle mu dolazi novac, nego mu je bitno da dolazi.
Istina i da većina prezire cajke, a isti ti luduju na šanku kada čuju cajku.
Taj izraz koji si upotrijebio je preblag. 90% muškaraca priča da su bili u ratu, ili da mrze Srbe i sve što je njihovo pa dođu u Q da ''pokupe'' neku žensku. |
|
|
 |
 |
|