Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jebali vas pichvajzi svaki vikend!
Koji vam je kurac, jeste retardirani? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Jebali vas pichvajzi svaki vikend!
Koji vam je kurac, jeste retardirani?
|
Nisam kriv majke mi, legu mi bez razloga razbili, pa dalje onda samo sranje  , pa sam jutro dočeko s lijepim tetama na maxifaciajalnom, nisu mi dali rendgen glave da nosim kuć, jesu pitschke
 |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Ja mislio da se takve stvari događaju na cajkama kad ono Bastion,Tufna... |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Ja iskreno mislim da se LET3-ovci ne preseravaju kada kazu da takvu publiku nemaju svugdje...
|
Oni su poznati po tome da publici se ne bacaju otrcane ulizivačke fraze. Sinoć je stvarno bilo bolesno  |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Ja mislio da se takve stvari događaju na cajkama kad ono Bastion,Tufna...
|
Ne ne ne, toga ima svuda, po cijelom gradu, pogotovo tvrđa, okupljlalište mladih gdje dolaze svi iz cijelog grada i okolice, pa nemoš da ne bude sranje, bar jedno po danu (čitaj vikendu) i to je neizbježno, što je najgore, ja sam totalni pacifist i miran i sve, al ovo sinoć je bilo užas, bez razloga, povoda ičega, ma katastrofa. |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
K, Cadillac, S.Co.Bar, BigBen. Teatar...
kada je tamo zadnji puta bilo neko sranje?Ne racunajuci ono sranje sa curicama u Teatru...
Ako si pacifist i miran kreci se po mjestima gdje takvi izlaze, izbjegavaj ova druga i to je to... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
machor Ukupno postova: 315 Spol:  Muško
|
Nisu ti dali slike jer ak ti se nedaj Bog neš desi i bude ti gore oni mogu pokazat da su odrdili svoje i uslikali pregledali bla bla! |
|
|
|
|
 |
---s Ukupno postova: 221 Spol:  Žensko
|
pa naravno kad su osječani najluđi!!!  |
|
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
seks i grad na balkanski!
|
I ja sam prezadovoljna jučerašnjom svirkom... Atmosfera je bila za deset, iako je sauna pod šatorom. Uvijek su mi dobri, ali jučer...  |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
efo da se i ja javim da je na let 3 bilo više nego odlično...a ono što serete po onim prvima...njih se nisam ni trudio čut baš previše...osim troopera, master of pupets i takih stvari... wc1...predobro na šta smo i navikli...danas belfast...nevjerujem da ću pjevat ko juče...zato što nemam baš previše glasa u sebi...sad me prijatelj nazove na mob ja se javim pokusavam rec halo...al ne ide  |
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Pod šatorom wc1 i let3,ove prije njih sam čula iz daljine i ne približavah se brrrr...
odlično se zabavili zatim u Tufnu....
bilo odlično... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol:  Muško
|
Majku im njihovu... bezobraznu... Kud baš na forumaše... Gdje je ´89 kad sam sve postrojio tamo  a izgleda danas bi ja stajao mirno... zato više i ne zalazim tamo, he, he...  |
|
_________________ Evo ti ga na  |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
bila na wc1 i let3... bilo fenomenalno
ALI MOLIM MAJSTORA OD ŽARULJA DA VEČERAS SMANJI DOJAM I PRESTANE FORSIRATI REFLEKTORE KO' DA SMO NA STADIONU I ČEKAMO GOL... majku mu pa oči bole.
i da drugovi bi mogli napraviti malo propuha, jako fali vazduha poslije 23 ljudi će početi padati ko' pilići.
večeras nosim kabanicu. opet prokišnjavao strop zbog kondenza |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
ma bilo je i osvjetljenje odlicno...samo što ne valja kada pusti ono dugo svjetlo bez prestanka...ajmee...odma zažmirim  ...
a za vručinu...bio sam u majici kratkih i na tom majica dugačkih...zamisli kak je meni onda bilo... |
|
|
 |
 |
|