Autor |
Poruka |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
sorry, hjedoh citirati tvoj post, pa onda reci:"Bravo, Ozana"! Potpisujem!
Eh, da sam mladji, sad bi dobila jedan "Indecent proposal" ( u vrlo ne-vulgarnom smislu) |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Allende, de pojasni zašto si me citirao bez komentara? |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
|
vidi iznad tvoj zadnjeg posta...usetali su mi u pucanj sa nekim pitanjima u uredu bas kad sam namjeravao poslati odgovor, sorry |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
ozana
|
Allende je napisao/la: ›
sorry, hjedoh citirati tvoj post, pa onda reci:"Bravo, Ozana"! Potpisujem!
Eh, da sam mladji, sad bi dobila jedan "Indecent proposal" ( u vrlo ne-vulgarnom smislu)
|
Hvala:) Baš sam zbrzila s komentarom
Btw, odavno sam prerasla dječji vrtić |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
|
znam |
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Tko je izmislio da se ne moze bez seksa? Kao mora se pomagat prijateljicama da ne bi jadne umrle bez seksa? Psiholoski poremecaj? Da, naravno, samo ako si ovisan o seksu.
Seks ima smisao, kvalitetu, svrhovitost samo kao rezultat ljubavi sve ostalo su najobičniji animalni instinkti koje jadni karakteri ne mogu pobijediti. |
|
_________________ Ti si jednostavno... predobra za mene. |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Ne kontam zasto su uvijek ovi decki iz istocnog dijela grada uvijek pametniji nego ovi sa zapada?
Lega eldiablo, imas kikiriki. ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
eldiablo je napisao/la: ›
Seks ima smisao, kvalitetu, svrhovitost samo kao rezultat ljubavi sve ostalo su najobičniji animalni instinkti koje jadni karakteri ne mogu pobijediti.
|
cestitam.
i potpuno se slazem. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
eldiablo je napisao/la: ›
Tko je izmislio da se ne moze bez seksa? Kao mora se pomagat prijateljicama da ne bi jadne umrle bez seksa? Psiholoski poremecaj? Da, naravno, samo ako si ovisan o seksu.
Seks ima smisao, kvalitetu, svrhovitost samo kao rezultat ljubavi sve ostalo su najobičniji animalni instinkti koje jadni karakteri ne mogu pobijediti.
|
..pod uvjetom da animalne instinkte smatraš nečim lošim što treba pobijediti. ja ih smatram nečim dobrim, štoviše, odličnim. i ne vidim zašto bi se borila protiv njih. ništa "životinjsko" ne smatram lošim, to je u našoj prirodi. životinje su često u većoj mjeri ljudi od mnogih ljudi. one ne ubijaju iz koristi i ne siluju.
ja sam životinja i bestidno uživam u tome |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Alana Bates je napisao/la: ›
Žene? malo se žale, ali ako frajer zna šta radi... Stvar je u tome da mislim da žene međusobno ipak više razgovaraju o sexu, pa onda ispadne da se više žale... Ma treba o tome razgovarati, filozofirati čak, jer ne vidim zašto se ljudi ograničavaju u razgovoru o tome ako već nemaju stida to raditi, jel... A stvari se uvijek mogu napraviti bolje: ako su upute nedvosmislene i jasne- teže je pogriješiti
|
Mislim da zene o seksu puno pricaju onda kada se zele utjesiti da imaju jos nezadovoljnije legice (koje imaju jos vece levate), ili kad se zele kurciti kako su uhvatile dobar komad mesa... dakle, 2 osnovna motiva: utjeha i egoboost.
One koje zaista bivaju temeljito isprasene uglavnom ni ne stignu pricati o tome...
|
Tko li je ono rekao "Da su muškarci tako dobri ljubavnici kao što pričaju, žene ni bi imale vremena ni da se počešljaju"? |
|
|
|
|
|
|
hem....hem....
necu kometirati.
heheh.
al da zene ne boli glava...< |
|
übergefickt |
|
|
|
ozana
|
Jeboga, puki, pa premlad si, a već si naišao na glavobolje! |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
ma to je uzrokovano poslom, uvjeren sam... |
|
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Ja nemam glavobolje, ja imam samo PMS. I posao, apparently |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
eldiablo, kako je to krasno čuti iz muških usta (tipkovnice:) ) čist pomislim da se neka cura lažno predstavila
seks nije isto što i vođenje ljubavi. seks može kratkotrajno uzburkati hormone, opustiti mišiće, podići ego, a vođenje ljubavi veže uz sebe puno više - emocionalnu i fizičku ispunjenost, osjećaj povjerenja i bliskosti, vrhunac ljubavi ...
ne kažem da je seks nešto lošiji od vođenja ljubavi, sve je stvar trenutka (neki će reći partnera) jer i u vezi (naime seks češće vežem uz pojam one night standova) nekad ima brzih strasti , ali puno je ljepše i zadovoljavajućije (pazi ti tu konstrukciju) dugo uživanje u bliskosti na svim razinama |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
|
|