Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Najbolji frizerski u Osijeku?!?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
plavusaa
Ukupno postova: 147
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 07.03.2011. 17:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

E nisam al ću sve saznati nema problema. I vidjela sam da ima jedna nova stvar fiberceutic to je kao botox za kosu popunjava oštećena vlakna i traje do 10 ispiranja kose šamponom sad su ga dobili u Artu 90kn je tretman, sad za to ne znam kakvo je jer nisam probala. Hehe ću još tražiti za reklamu novaca Razz Ne al stvarno žena je zmaj ide po svim tim natjecanjima i ona drži edukaciju za Tahe keratin jer ga je prva uzela i stvarno se konta u te novitete i baš uživa u svom poslu Smile

http://www.cromoda.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7907&Itemid=37

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tkosamja
Ukupno postova: 7
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.03.2011. 21:53 
Naslov:  

pa ajd molim te ako ti nije problem... čula sam za botox, i znam osobe koje su ga stavljale. na prvu kosa ne izgleda ništa drugačije, možda pod prstima. to je rezevrno rješenje... za sada navijam za keratin...

Iveee
Ukupno postova: 3
Post Postano: 11.03.2011. 17:06 
Naslov:  Slažem se, Wizard je the best

Loona je napisao/la (Pogledaj post): › Studuo Wizard na kraju šetnice kroz Sjenjak prema Feđiki..
Radi samo jedna cura i ona je vlasnica salona, ima još jednu curu koja radi masažu i šminkanje..
Mlada je, ide na sve žive seminare, radi sa TIGI proizvodima i napraviti će boju kakvu želiš i frizuru kakvu želiš.. A i odlična je frizerka, moderna tako da te može i savjetovati i predložiti frizuru ovisno o obliku tvog lica, gustoći, dužini kose.. uglavnom, meni je savršena.. ako trebaš broj tela javi se na PM..

Layla
Ukupno postova: 20
Post Postano: 18.03.2011. 13:23 
Naslov:  

Ja sam prošli tjedan radila Brazilsko feniranje u Wizardu i prvi put u životu imam savršeno glatku, sjajnu i lijepu kosu, a ne moje kovrčave rundice!!! Smile
Oprala ju, osušila prstićima (prvi put bez četke) i kosa mi doslovno izgleda kao sa reklame! Smile

I*m so happy!!!
Wizard is the best!
Eto

tkosamja
Post Postano: 18.03.2011. 13:26 
Naslov:  

Layla je napisao/la: ›
Ja sam prošli tjedan radila Brazilsko feniranje u Wizardu i prvi put u životu imam savršeno glatku, sjajnu i lijepu kosu, a ne moje kovrčave rundice!!! Smile
Oprala ju, osušila prstićima (prvi put bez četke) i kosa mi doslovno izgleda kao sa reklame! Smile

I*m so happy!!!
Wizard is the best!
Eto

koliko si platila ako se smije znat? mozes na pm

Catharine

Ukupno postova: 354
Post Postano: 19.03.2011. 14:42 
Naslov:  

[/quote]

koliko si platila ako se smije znat? mozes na pm
[/quote]
to i mene zanima... zanima me također i jel to kemijski proces jer mi je jedba od mojih frizerki rekla da to također oštećuje kosu i da je to samo marketinški trik jer kosa navodno poslije opet nakon što se 'potroši' taj sloj keratina, opet postaje kao slama....

Naime, imam problem da mi je zbog jedne frizerke gornji sloj kose totalno mrtav jer mi je pramenove uzvlačila blajhanjem 12%tnim hidrogenom koji je znala držati po sat vremena i duže i to još nekim najjeftinijim blanšom... sad me je nova frizerka prebojala u malo tamniju nijansu, al se lagano počelo ispirati i izbija na zeleno neki mutavi odsjaj; inače koristim i macadamiu, al ne čini mi neka čuda posebna, a imam cijelu paletu proizvoda

www.myspace.com/venus4u
Anonymous
PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 20.03.2011. 9:36 
Naslov:  

sorry curo, ali tebi pomažu samo škare!!
12% sat vremena-prestrašno

Catharine

Post Postano: 20.03.2011. 23:06 
Naslov:  

PEGY je napisao/la: ›
sorry curo, ali tebi pomažu samo škare!!
12% sat vremena-prestrašno

~ ma znam, al ne mogu se ošišati baš na 1 cm, al čim izraste, odmah se rješavam tog mrtvog sloja i pa-pa (: do tada feniranje na ravno da se zagladi kosa i pakunzi da se nahrani onaj donji sloj koji je ostao neoštećen... ugl, sad znam par stvari pa evo i za one koji čitaju - uvijek budite sigurni što vam frizeri stavljaju na glavu i gnjavite ih pitanjima zašto da vam se ne bi dogodilo što i meni; inače, meni je to napravila frizerka koja me već godinama frizira i bilo smo stvarno super čak i izlazile neko vrijeme skupa, a sad je žena počela raditi tako da gleda samo svoj profit i ništa drugo.. u biti je pokazala koliko ne zna raditi, al i ja sam ovca što sam joj vjerovala

no dobro, nikad više (:

www.myspace.com/venus4u
Anonymous
legica21

Ukupno postova: 345
Post Postano: 20.03.2011. 23:08 
Naslov:  

Catharine... mislim da bi bilo ok da napišeš o kojoj frizerki, odnosno salonu se radi... da se nešto slično ne bi dogodilo i drugim curama... može i u inbox Smile

Catharine

Post Postano: 21.03.2011. 21:46 
Naslov:  

~ no frx, šaljem u inbox jer ona uskoro otvara i svoj salon tako da je vrlo lako moguće da još nekoga zezne... bez obzira što je jako puno puta mi stvarno super napravila i to na samom početku dok još ni nije imala neko iskustvo.... što joj je bilo da je sad takvo što napravila, ne znam, al znam samo da se nakon ovakve kardinalne greške više ne usudim ići kod nje...

ugl, legice, kad dođeš natrag na portal, provjeri si inbox (;
pozz

www.myspace.com/venus4u
Anonymous
silence

Ukupno postova: 1135
Post Postano: 28.03.2011. 8:34 
Naslov:  

Rolling Eyes

Zadnja promjena: silence; 28.10.2011. 20:58; ukupno mijenjano 1 put.

Catharine

Post Postano: 30.03.2011. 1:50 
Naslov:  

~ pa pomalo i je problem jer mi je ta ista frizerka već dugo godina radila super frizure, imala je i prije par lapsuza, al tko radi, taj i griješi... ne bih voljela sada da na osnovu mog slučaja se izvuče generalizirani zaključak kako ta osoba ne zna raditi - možda joj se omaklo... samo što meni i dalje ne ide u glavu kako ti se može omaknuti takvo što i za mene je to kardinalna greška jer sad lijepo moram smisliti način kako to prikrivati dok mi ne izraste taj gornji mrtvi sloj da ga ošišam... ako želiš, pošaljem ti isto u inbox o kome se radi

www.myspace.com/venus4u
Anonymous
silence

Ukupno postova: 1135
Post Postano: 31.03.2011. 14:15 
Naslov:  

Wink

Zadnja promjena: silence; 28.10.2011. 20:58; ukupno mijenjano 1 put.

tkosamja
Post Postano: 21.04.2011. 10:27 
Naslov:  

bok, ide li netko od vas možda u frizerski salon Angel na Jugu? imate li kakva iskustva?

Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.04.2011. 12:20 
Naslov:  

Najbolji salon je Gabriela u centru, obvezno tražiti Kiki Smile

Skoči u forum: