Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...affirmative... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
tamna strana je napisao/la: ›
....ja i moja tamna strana dolazimo.....
|
oke...uvijek sam htjela upoznati darth vadera |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Zeko, tvoja ideja je uspjela o sastanku forumaša. Još da bar polovica dođe, bit će savršeno, ipak zečice HVALA. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zeko
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Zeko, tvoja ideja je uspjela o sastanku forumaša. Još da bar polovica dođe, bit će savršeno, ipak zečice HVALA.
|
pa kako stanje trenutno izgleda trebalo bi biti oke...al često se dogodi da se takvi sastanci izrode u tešku katastrofu...heh u tom slučaju se ograđujem od odgovornosti hehe
a vidit ćemo... hvala daniel
a vidjet ćemo... |
|
|
|
|
|
zeko
|
ako vas ima još takvih zahvalnih slobodno donirajte kikach
just šalim se |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ajm kaming |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Naravno da ce nas biti dosta, prestanite toliko panicariti oko sastanka... sastanak k'o sastanak... ;-) Uvijek je najbolje ne ocekivati nista... onda ce sve sto bude - biti vise od ocekivanog - dakle, razlog za zadovoljstvo
To sto su ljudi razlicitih godina ne igra ulogu ovdje, pa tako nece ni tamo, prestanite trtariti... ;-) Bas je fora upoznavati nove stvari, pojave, ljude i zene ;-)
Povedite i legica, a obavezno ponesite digitalce |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja kontam da neću ni doći. |
|
|
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
pa mogu kao doci svi ali ste organizirali izlazak za iskljucivo mlade teen ljude i one avanturiste kao anakonda
u takvom stilu
meni se ne ide u nocni klub |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
zeko
|
gaap je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
Povedite i legice
|
heheh...
|
forumaši only...pravilo broj jedan...valjda se možete strpiti bez ekipe do 11 sati a onda idite gdje hoćete...
druga stvar...meni se čini da ima puno više starijih nego nas "teen" ljudi tako da bi prije nama trebao biti bed...
a treća stvar...nitko nije prisiljen...tko dođe dođe tko ne ne...velika mudrost...naravno da bi nam bilo drago da nas bude što više ali ako netko smatra da će biti jadno onda bolje da ne dođe da svima ne pokvari raspoloženje...
eto...ako se netko našao uvrjeđen ispričavam se...nije bila namjera |
|
|
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ako se neki dio odnosi na moj komentar, uglavnom nisam mislila u toj mjeri da ne mogu komunicirat stariji s teen,
nego da je sastanak u teen stilu
koliko sam ja shvatila sastanak je tek od nekih kasnih sati u nekakvom nocnom klubu, nekakav disko ili sto li |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
|
|
|
|