Autor |
Poruka |
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
kod nas je bitno samo koliki ti je "pasos" koji auto vozis(zalosno je reci da u nasoj zupaniji ima najvise prodanih NOVIH bmw-a u cijeloj hrvatskoj, mozda to nesta drug znaci) i kolika ti je placa...[/quote]
Hm...nemam auto,znaci zato ni curu.Mislim ako je BMW problem,odo kod šimatića po pilu,šta drugo. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jadne te cure ako se povode za autima, tamo mogu biti dobro isprcane, drugo ništa. Šta imaš od auta? Razumijem dečke koji vole svoja auta, ali ljubav prema tuđim autima i davanje da ne kažem pičke zbog beemveja, ma joooooooj! Evo, da sam ja slobodna, ti bi bio moj dečko i ja bi te vozila u Kii Sephii, jel može? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
dadicster
|
A može,al stidim se.Imam ja motor,možemo motorom,ispod kacige se ništa ne zna,a sex je lud na motoru! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
dadicster je napisao/la: ›
kod nas je bitno samo koliki ti je "pasos" koji auto vozis(zalosno je reci da u nasoj zupaniji ima najvise prodanih NOVIH bmw-a u cijeloj hrvatskoj, mozda to nesta drug znaci) i kolika ti je placa
Hm...nemam auto,znaci zato ni curu.Mislim ako je BMW problem,odo kod šimatića po pilu,šta drugo.
|
Istu stvar mi je rekao jedan frend, a ja ću tebi sad ponovit što sam njemu rekla: nije problem u curama nego u tebi. nisu sve sponoruše, a ti očegledno stalno na takve naljećeš. možda da promijeniš mjesto izlaska?! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja sam super |
|
|
|
|
|
dadicster
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dadicster je napisao/la: ›
kod nas je bitno samo koliki ti je "pasos" koji auto vozis(zalosno je reci da u nasoj zupaniji ima najvise prodanih NOVIH bmw-a u cijeloj hrvatskoj, mozda to nesta drug znaci) i kolika ti je placa
Hm...nemam auto,znaci zato ni curu.Mislim ako je BMW problem,odo kod šimatića po pilu,šta drugo.
|
Istu stvar mi je rekao jedan frend, a ja ću tebi sad ponovit što sam njemu rekla: nije problem u curama nego u tebi. nisu sve sponoruše, a ti očegledno stalno na takve naljećeš. možda da promijeniš mjesto izlaska?!
|
Pa da,dobro kažeš.Šalim se,nemam curu zato što ne želim,a kad poželim kupit ću si bmw-a i udri brate |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
ja sam super
|
Ovako bradat i bez auta i moraš biti super.... Bar u nečemu... Da ne bi bio samac majstor ručni uvijeke |
|
|
|
Monstrum
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
ja sam super
|
Ovako bradat i bez auta i moraš biti super.... Bar u nečemu... Da ne bi bio samac majstor ručni uvijeke
|
ja sam super |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Moj brat također |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nisam osječanka, ali sam super. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Monstrum
|
i ja sam super i to ne može niko osporit da sam super, jebeno sam super, tako sam super, a i napiso sam to negdje već a i na više topica, da sam tolko super da mogu izjebo bi sam sebe, moja superoća nema granice nikake čovjeku poznate
osječanke su super i ne vidim šta pizdite tu bez veze, nevalja ovo nevalja ono, sve same sponzoruše, kurve, pederi, mlatimudani, seljačine, debili i sponzori, poluretardi i poluretarduše, umišljene ćunke a 90% va s je s nekim garant, ali glavno da nevalja niko, u osijeku nema finih cura ni momkova sve su nakaze i probisvjeti bitange i budale, selite se u zagreb/rijeku/split/mars ako vam ne paše, osječanke su super, ima ih svakakvih, sve je to ko jedno veliko stablo jabuka pa ako možeš uberi brate onu najsočniju, a ak nemoš zadovolji se onima sa nižih grana, isto vrijedi i za osječane |
Zadnja promjena: Monstrum; 08.02.2008. 9:06; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
i ja sam super.. samoj sebi, ak već nikome drugome! i meni super! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
dadicster
|
Uma je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam osjecanka i stvarno sam super! majke mi!
|
Sudeći po avataru nebi rekao,al dobro |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|