Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
A Osijek je bio toliko urban dok je Kramer bio na vlasti da sam se usro od silne urbanosti... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Evo, ispalo je da sam totalno pogriješio prilikom sastavljanja liste potencijalnih gradonačelnik(c)a. Pa evo i dodatka:
Gđa. Lovrinčević
I odmah da se odredim po tom pitanju. Motiv za guranje nekog novog, a uz to i ženske osobe, prilično je jasan. Problem je u tome što gospođa nije nova (već je debelo povezana). A da li je netko muškog ili ženskog roda, meni je potpuno svejedno. Dapače, katastrofalniju ideju nisam dugo čuo (nemam namjeru ovdje iznositi sve negativnosti ove kandidatkinje, jer možda nisu točne, pa bi to bilo nekorektno). Naznake su ipak dane i u novinama.
Izgleda da se ovdje u Osijeku svojski trude da se odselim, i sve su bliže uspjehu (na kraju će u lijepoj našoj ostati novopečeni umirovljenici od nekih 35-45 godina, ponešto stranačja, i kamatari ćelavci). Stari umirovljenici će izumrijeti, a mlađa populacija pobjeći.
Branimir Glavaš (i Zlatko Kramarić), jedan je Branimir Glavaš (i Anto Đapić), Branimir Glavaš (i ostali mutanti), jedan je Branimir Glavaš. |
|
|
|
|
 |
slavonac
Ukupno postova: 88 Spol:  Nebitno
|
on bi vratio imidj?? kramaric?? imao je priliku pokazat imid grada dok je bio na vlasti pa je bio nesposoban posadit jedno jkebeno drvo u gradu  ne mirisim taj hdssb ni glavasa... ni kramarica.. a ni djapica, hebo ga kip.. |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
slažem se.. i šta nam onda ostaje? na žalost ništa.. i kada bi bili prijevremeni izbori opet ne bi imali za koga glasati osim onih što se samo vrte u krug po tim stolicama.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
Dr@zen
Ukupno postova: 46 Lokacija: Os Spol:  Muško
|
a jel vidite taj dječji osmjeh od uva do uva na licu.
Nije napravio ništa loše, ali je napravio loše jer nije napravio ništa dobro. |
|
|
|
|
 |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
slažem se.. i šta nam onda ostaje? na žalost ništa.. i kada bi bili prijevremeni izbori opet ne bi imali za koga glasati osim onih što se samo vrte u krug po tim stolicama..
|
Istina, evo ja već neko vrijeme pokušavam "izmislit" neku osobu koju bi volio vidjeti na mjestu gradonačelnika, ali ne ide.
Kako god bilo, s izborima ili bez njih, naj***** smo... |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
 |
Burence
Ukupno postova: 143 Spol:  Muško
|
kontam si da mi ne možemo tražiti gradonačelnika koji neće krasti nego nekoga tko će najmanje krasti! istina, teško je vrcati med, a da ne obližeš prste..  |
|
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
sačuvaj nas bože gladi, kuge i gospođe lovrinčević!!! jedina lošija opcija koje se mogu dosjetiti je mirjana smoje!!!!
kako god okreneš, vjerojatnost da u tu fotelju sjedne normalna osoba gotovo je ravna nuli. a glava kao pravi capo di tutti capi drma čak i iz zatvora. blago nama.
čini li se to samo meni, ili je najveći politički kupleraj, sranje, kao i jedenje govana, uvijek ovdje kod nas?? |
|
|
|
|
 |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mislim da bi najbolje bilo kada bi za gradonačelnika došla osoba koja nema apsolutno nikakve veze s Osijekom.
Koja nije u nikakvim "krugovima" i nije dužna činiti "usluge" raznim firmama i pojedincima koji su joj pomagali u političkoj karijeri.
U Osijeku takvih ljudi nema, barem ne u političkim krugovima. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
 |
slavonac
|
slažem se.. i šta nam onda ostaje? na žalost ništa.. i kada bi bili prijevremeni izbori opet ne bi imali za koga glasati osim onih što se samo vrte u krug po tim stolicama..
|
ma slazem se, i prosli put nisam isao glasat kada su bili izbori jer nisam imao za koga glasat pametnog, svi su jedno te isit, a oni i koji mi se cine oke ti nikad nece doc na vlast pa da maknu ove okorjele matore prdonje koji su vec 100 god na vlasti. al definitivno cu izac sad na izbore i glasat za neke leve... bolje to sam da nije ova koalicija medjusobno jer isti vrag sve |
|
|
|
|
 |
slavonac
|
ma je to je sve ok, al kad udjes kod bivseg bivseg kramarica na sastanak kod njega u njegov kabinet sjede 2 lokalna "mafijasa" koji mlate lovom i kad gradski proracun nema love onda od njih dizu lovu, jebiga tuzna istina je to bila, ja nisam osobno dozivo ali ako je to i sam kramaric rekao u novinama davno prije, nemam sto pricat dalje o tome... a sumljma da je i sad bolje, a kad bi dosao tak netko nepoznat pojeo bi ga mrak od ovih drkedzija lokalnih  tak da kontam si treba u kompletu sve promjenit i novi i mladi kadar dovuc, promjenit zakon da zena od saborskih zastupnika kao ni djeca ne smiju imat privatne firme i slicno... svi sam masu da nemaju nista da su gologuzasti a braca stricevi i ostala djeca majke ti vode opasne poslove di je lova. vrlo rado bih i ja .. ne samo ja nego svi bili preko noci i postali vlasnici jedne jedne sibicare, a i kontam si da je netko pametan dosao u sibicaru da nebi bilo to sto je bilo. i nije to samo sa sibicarom vec ima tak hrpa firmi po gradu. svi hoce biti instant bogatasi, a jedva su zavrsili srednje skole a sad su bogom dani jer su bili neciji igraci. a to inace vani traje po 2 stoljeca i pokoljenjima se firma siri da bi se steklo neko bogatstvo... al to kod nas ne funkcionira.. |
|
|
|
|
 |
VESP Ukupno postova: 285 Spol:  Nebitno

|
MOGO bi ja se KANDIDOVAT za GRABONACELNIKA!!! |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
nije li krama imao nekih 15 godina da gura urbane ideje i to?! pa ... gdje je zapelo u tom periodu više od desetljeća?!  |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Jednom riječju - katastrofa..
A možda bi nam dobro došla i jedna prirodna katastrofa pa da lijepo svi ostanemo bez gaća i krenemo ispočetka.. svatko sa svojim sposobnostima pa dokle tko dogura.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
betty Ukupno postova: 838 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|