Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječani u tramvajima na plus 40

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 04.08.2007. 9:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Aj ne svađajte se, i mi babama smrdimo pa šta, nitko nije kriv, nemoš' ti protiv vrucina!

Ukupno postova: 2861
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.08.2007. 2:09 
Naslov:  

budimo ipak realni. devedeset posto tih baba je bezobrazno i zbog toga ih nitko i ne podnosi. uostalom, u nedavno je i novinama izišlo gdje su vozači potvrdili da su babe najgori putnici ( na stranu kakvi su vozači isto). naravno da rješenje nije eutanazija, kao negdje spomenuto, ali one su same krive zbog lošeg odnosa svih, pa i javnosti prema njima.

Ukupno postova: 731
Post Postano: 05.08.2007. 8:49 
Naslov:  

Da baš čudno. Samo babe smetaju. Djedova nigdje nema. Meduza je u pravu. Aethur sucks. Toliko.

P.S. I židovi su sami krivi što ih je Hitler zatvarao i uništavao. Mogli su lijepo sami, kao svjesni članovi društva počiniti kolektivno samoubojstvo i uštedjeti slini plin potrošen na njih. Primjera ima još ali ovaj mi je prvi pao napamet.

1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mvarga

Ukupno postova: 731
Post Postano: 05.08.2007. 8:51 
Naslov:  

aethur je napisao/la:
budimo ipak realni. ...ali one su same krive zbog lošeg odnosa svih, pa i javnosti prema njima.
mvarga je napisao/la:
Da baš čudno. Samo babe smetaju. Djedova nigdje nema. Meduza je u pravu. Aethur sucks. Toliko.

P.S. I židovi su sami krivi što ih je Hitler zatvarao i uništavao. Mogli su lijepo sami, kao svjesni članovi društva počiniti kolektivno samoubojstvo i uštedjeti slini plin potrošen na njih. Primjera ima još ali ovaj mi je prvi pao napamet.

aethur

Ukupno postova: 2861
Post Postano: 05.08.2007. 13:04 
Naslov:  

mvarga je napisao/la:

zato što se dede ne guraju nigdje. oni uđu na miru u bus ili tramvaj, smjeste se negdje šute i mirno iziđu na kraju vožnje.
no dosta o tome, više nije vruće i opet se vožnja gradskim prijevozom vratila u normalu.

Ukupno postova: 32
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.08.2007. 13:13 
Naslov:  

treba dozvolit pušenje u tramvaju.oni koji smrde zna li bi kako je to, a onima kojima smrdi više ne bi jer bi se dim cigare i miris znoja međusobno neutralizirali. svi zadovoljni!

Skoči u forum: