kvakica je napisao/la:
ha ha, dobra izlika, ionako me teško zagrijat pa da probamo i tu taktiku
Mozda decko stisce krive gumbe...
poison girl je napisao/la:
a to nije bed. kad nahrupe sv epohotne cure. mislim da će ih svi borbaši morat čuvat, a ne samo ona 2 na ulazu
Ah, fenomen zvan "Hrvatice i falus". Kad im se nudi konkretni i kvalitetni za dzaba, onda dizu nos u nebesa i prave se fine, a kad trebaju platiti da bi ga samo ocno konzumirale - povampire se k'o azdaje.
Mozda je to zato sto znaju da ce im gledanjem uci samo u oci i da ce njihova aura Pravovjerne Hrvatice Katolkinje ostati nedirnuta...
@Leteći; iako nisam nikad bila na takvim manifestacijama, niti imam želju, mislim da žene na muski stripteaze gledaju samo kao na dobru zajebanciju, i da im to baš i ne pobuđuje seksualne apetite.
Ustvari nemam pojma. Nek me isprave iskusnije forumašice ako sam u krivu.
@mungos@a čuj, argumenti ti stoje, samo ja uvijek kažem "one koje idu u crkvu, znaju i zašto idu"
a trebao bi se zapitati zašto cure idu na striptiz pa makar samo i gledale, bez pipanja??? možda zato što njihovi homo erektusi baš i ne opravdavaju svoje ajmo reći stanje, već zapravo predstavljaju izgubljenu kariku ili još bolje rečeno najslabiju kariku.
a sad, nismo mi krive što volimo "tela vretena" i prave muškarce, a ne neke s pivskim trbuhom kojima je najveći doseg života kad poslije pišanja opere ruke
Zadnja promjena: poison girl; 19.07.2007. 9:43; ukupno mijenjano 1 put.