Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
stvarno sam se imao priliku družiti s ljudima iz cijelog svijeta, i s njima popiti osječko. većini se sviđa baš zato što je jače nego su navikli, gorće.
to što je većini vas trava zelenija u susjedovom vrtu samo govori o vama.
ja ne kažem da je osječko najbolje pivo na svijetu, naravno da ima boljih. slažem se i da kvaliteta zna varirati. ali, nije ni tako loše kako mnogi "osječani" tvrde, čak naprativ, bolje je od puno razvikanih piva koje sam pio. a pio sam ih... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Manda je napisao/la: ›
Dragi ljubitelji piva, kolege i kolegice sugrađani... Osvanuo je novi portal namijenjen prvotno ljubiteljima osječkog piva, svojevrsni fan klub istog, a uz to i forum na adresi Osječko pivo fan klub . Valja napomenuti da je u pripremi i portal o pivu općenito koji će biti na istoj domeni. Ako volite taj božanski nektar zvan osječko pivo, navratite Toliko za sada od mene. Pozdrav i hvala.
|
Meni ovo jako smrdi na Guerrilla marketing i siguran sam da netko prima lovu za ubacivanje ovakvih bubica po forumima... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
stvarno sam se imao priliku družiti s ljudima iz cijelog svijeta, i s njima popiti osječko. većini se sviđa baš zato što je jače nego su navikli, gorće.
to što je većini vas trava zelenija u susjedovom vrtu samo govori o vama.
ja ne kažem da je osječko najbolje pivo na svijetu, naravno da ima boljih. slažem se i da kvaliteta zna varirati. ali, nije ni tako loše kako mnogi "osječani" tvrde, čak naprativ, bolje je od puno razvikanih piva koje sam pio. a pio sam ih...
|
stella i slične tekućine nisu pivo, to su sokovi od hmelja ili čega već, pivo je gorka tekućina, imam dosta prijatelja pivopija u inozemstvu i nitko ga nije popljuvao. osječko je na takvom glasu zbog "marketinga": očajne reklame, još gore boce, nesposobni ljudi u marketingu...srećom da su istjerali gucića i ostalu bandu pa se nadam da će nova garnitura u pivovari popravit situaciju. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
lufus je napisao/la: ›
osječko je na takvom glasu zbog "marketinga": očajne reklame, još gore boce, nesposobni ljudi u marketingu...srećom da su istjerali gucića i ostalu bandu pa se nadam da će nova garnitura u pivovari popravit situaciju.
|
Istina, osječko je jedno od boljih piva u ovom kutku svijeta. Ali nije za napit se, baš kao i nijedno drugo pravo pivo... Super dođe kad ti se baš pije pivo-dva-tri. Četri's the limit!
Ja bih na popis lošijih stvari kod osječkog spomenuo još i variranje kvalitete; jednom se dogodilo da je nekoliko piva unutar iste gajbe bilo odvratno, ostala podnošljiva, a dva-tri odlična. WTF? Ista serija, isti datum izlaska... Ne kužim se u tehnologiju piva, ali nešto tamo nije u redu. Pogotovo ljeti. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Manda
Ukupno postova: 42 Lokacija: Šank / www.pivopije.com/osjecko Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dragi ljubitelji piva, kolege i kolegice sugrađani... Osvanuo je novi portal namijenjen prvotno ljubiteljima osječkog piva, svojevrsni fan klub istog, a uz to i forum na adresi Osječko pivo fan klub . Valja napomenuti da je u pripremi i portal o pivu općenito koji će biti na istoj domeni. Ako volite taj božanski nektar zvan osječko pivo, navratite Toliko za sada od mene. Pozdrav i hvala.
|
Meni ovo jako smrdi na Guerrilla marketing i siguran sam da netko prima lovu za ubacivanje ovakvih bubica po forumima...
|
Uvjeravam te, ne primamo nikakve novce za fan klub, niti namjeravamo primati. Svi su i dalje dobrodošli. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Dragi ljubitelji piva, kolege i kolegice sugrađani... Osvanuo je novi portal namijenjen prvotno ljubiteljima osječkog piva, svojevrsni fan klub istog, a uz to i forum na adresi
|
Kakve veze ima vijest o fudbalerima na stranicama o pivu? I onaj debilni slogan "Inati se Slavonijo...."? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Manda
|
Povodom osnivanja Fan Kluba Osječkog Piva organizira se prva alkoholijada.
ALKOHOLIJA 13.4.2007
Plan i program opijanja
Program:
7:45 - Sastanak ispred STUCa
8:00 - Dolazak u Supermerkant birc (Kod Peveca - 0,5 l točenog osječkog - 5kn)
8:05 - Ispijanje prvog Osječkog (na eks)
9:00 - Natjecanje u ispijanju piva na eks
9:15 - Nastavak ispijanja Osječkog
12:00 - Natjecanje "Najpivski stomak"
12:15 - Kraj službenog programa i sumiranje koliko je litara Osječkog popijeno i dodijela nagrada "najhrabrijima"
Ovo, naravno, nije kraj programa, ali poslije ćemo biti prepijani da nastavimo brojat
Pozdrav svim pivopijama i vidimo se tamo
Posjetite nas na Osječko Pivo Fan Klub |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Program:
8:05 - Ispijanje prvog Osječkog (na eks)
9:00 - Natjecanje u ispijanju piva na eks
|
....stvarno imate dobar eks.......punih 55 min..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
Jel ta cijena samo 13. zbog alkoholijade ili je to stalno tako? |
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nekvinda je napisao/la: ›
Jel ta cijena samo 13. zbog alkoholijade ili je to stalno tako?
|
mislim da je tamo stalno tako. bar sam tako nešto načuo... |
|
|
|
|
|
Manda
|
Tako je tamo stalno, svi ste dobrodošli. |
|
_________________ [] |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Tako je tamo stalno, svi ste dobrodošli.
|
Cool...
|
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol: Muško
|
osječko pivo je dobro,a esseker predobro |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Povodom osnivanja Fan Kluba Osječkog Piva organizira se prva alkoholijada.
ALKOHOLIJA 13.4.2007
Plan i program opijanja
Program:
7:45 - Sastanak ispred STUCa
|
ja ne razumijem kak može netko piti tako rano?? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|