Autor |
Poruka |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
waaah... neki nikad neće shvatiti.
Gle, nekima je isto jedu li teletinu ispod peke s postavljenog stola i to zalijevaju vinom ili loču napoj iz valova na podu. Normalno, tko voli nek' izvoli, ali jao nama ako baš svi izgube osjećaj za bolji i kvalitetniji izbor.
Kužiš? Nije sve jednako vrijedno... U svatovima sretnem sestričnu iz Njemačke i ona kaže: "Kakva vam je ovo turska mus'ka?!?" |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
8
|
Kakve to veze sad ima? Ja sam iz Bageristana, ali po nacionalnosti nisam Bager, već pripadam najmalobrojnijoj nacionalnoj manjini - Kamionima. Da se predstavim, ja sam Kamion. Molim da se to štujepo.
Ne kažem ja ti to nije istina, ali brate to nema nikakve veze. Pogledaj oko sebe, ljudi gledaju srpski film, čitaju srpsku literaturu, kupuju srpske aute (i uvijek su ih kupovali), a da ne govorim koliko proizvoda na policama imaš iz Srbije...
Ispada da je Miroslav Ilić i Vesna Zmijanac krivi što su ljudi ginuli u Osijeku. Ceca je bila soundtrack tog nekog poretka s ranih '90.... ali ljudima bi se njena glazba trebala gaditi kao šund, a tek onda ona kao prljava Arkanova droljetina... Na žalost, ovo što ja pišem je super jednostavno, ali očito mozak suvremenog građanina ove zemlje i nije sposoban i za što drukčije.
"Sačuvaj me, bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva." dajem 10 kikirikija onome tko zna autora ovoj epohalnoj rečenici. |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
u svakom slucaju svi imaju pravo na izbor gdje ce izlaziti i koju ce vrstu glazbe slušati.....isto tako se sjecam kad je poznati osjecki pjevac Panta.....za vrijeme rata pjevao borbene (da ne kažem ustaške) pjesme, a sad taj isti Panta je glavni pjevac cajki.....kao što je on sam rekao sve je to zbog novaca i preživljavanja....i zato svatko od nas kad otvori neka vrata bilo kojeg kluba može sam odluciti hoce li uci ili izaci...... |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
"Sačuvaj me, bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva."
Miroslav Krleža.......
ne treba mi kikiriki..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
"Sačuvaj me, bože, hrvatske kulture i srpskog junaštva." dajem 10 kikirikija onome tko zna autora ovoj epohalnoj rečenici.
[/quote]
Roll Eyes Roll Eyes. Citat: barthezz |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
daniel-202
|
svatko nešto voli, neko voli bijelu boju, a neko plavu, svako ima svoj izbor. Ako je drugačiji od ostalih ne znači da nije normalan. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i narodnjaka!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
8
|
Ne volim definirati normalno, ali neki bi prije nego započnu javnu glorifikaciju svoje dekadencije trebali proučiti što je prihvatljivo, a što nije. Pa malo opće kulture, prstohvat etike... i da vidiš sklada.
Ciljam recimo na homiće: podržavam i pozdravljam uvođenje registriranog partnerstva, ali da šetam dijete ulicom, a njih dvojica se hvataju za kite, volio bih da ih netko ispizdi.
Neke stvari su vrjednije od drugih (ne u smislu homo-hetero, nego društveno valoriziranom ponašanju). Nauči to. Gnjila jabuka vrijedi manje od pečenog vola.
Ni gnjila jabuka i pečeni vol ne bi smjeli trubiti po selu da su oni posebni zbog svojeg identiteta i bolji jedno od drugoga. |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Koliko vrijedi, gledano kroz prizmu drustvene valorizacije o kojoj govoris, kad riba frajera hvata za kitu dok ti setas dijete?! Vrijedi li to vise ili manje od dva frajera koji se hvataju za kite? |
|
|
|
|
 |
8
|
Za odgovornog roditelja jednako neprihvatljivo, prijezira vrijedan čin.
A zašto me to pitaš? |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
daniel-202
|
ja se u potpunosti slažem sa 8, svatko je drugačiji, ali neprimjereno ponašanje na javnom mjestu..... |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Zato sto si napisao "Ciljam recimo na homiće: podržavam i pozdravljam uvođenje registriranog partnerstva, ali da šetam dijete ulicom, a njih dvojica se hvataju za kite, volio bih da ih netko ispizdi. "
Ne shvacam zasto si hvatanje za kitu na javnom mjestu pripisao iskljucivo homicima, kad to cine i heteromici. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
ROWEN Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
POTPISUJEM NA KVADRAT!!!!! |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
8
|
To nije istina. Uzmi u obzir populaciju i ocitaj devijacije pa zakljuci tko je ipak malo privatniji, a tko dekadentniji.
Budi pošten. Da je heteroseksualnost tabu, a da se ja kao hetero borim za svoja prava među homićima, sigurno ne bih dopustio da me predstavljaju četrdesetogodišnjaci subotom ujutro golih guzica s mudima u lateksu... a majke sklanjaju djecu.
Ili recimo lfićfirići tipa Dorino koji na javnom skupu kaže: "Sigurno nam nije lako u državi u kojoj je 93% neobrazovano..." A od sigurnih batina dvjestotinjak okupljenih čuva ga 400 "neobrazovanih" policajaca.
U redu je boriti se za svoja prava, ali kad zagrizeš u hipokriziju, jebi se, moju podršku nećeš dobit.
U ostalom, jebeš akciju koja provizvede suprotan učinak.
Homoseksualne zajednice, kao i neke manjinske, rade posao u selfdestruct modu jer ne razumiju (a možda prirodno imaju malo razumijevanja) za sredinu u kojoj žive.
Žao mi je jer upoznam ljude homoseksualne orijentacije koji žive obične živote, a ograđuju se od te "estrade". |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
 |
|