Autor |
Poruka |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ove godine čekam novu godinu doma s najužim krugom obitelji zbog straha da me ne napadnu neki tamo pijani HDZovci. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
A u Qxygene-u ove godine ništa? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Crazy Man Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mali R
Ukupno postova: 40 Spol: Nebitno
|
Hvala bogu. Baš se razmišljamo šta izabrati između Slavije, Cadillaca, Essekera i Teatra. A po tvojimim komentarima tebe nećemo vidjeti na nijednom od tih dočeka. Tako da gdje god se odlučimo slaviti, nećemo pogriješiti. |
|
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
dobro, više manje mi je sve jasno, ali zašto pobogu svi dočeci u isto vrijeme!? |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
ja sam bio na ex yu video partiju na zapadu prošlu novu.. bilo je dobro, al je nestalo jegera negdje oko 20h.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
tapir1988 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Prodajem 3 karte za novu godinu u Oldbridge pubu, jedna 120 kn. |
|
|
|
|
|
b0o
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Stella1989 je napisao/la: ›
A u Qxygene-u ove godine ništa?
|
Oxygene je zatvoren od ljeta za takve akcije, dečko koji je radio za njih prošle i polovicu ove godine više tamo ne priređuje ništa! j*bena šteta, tamo je bilo super |
|
_________________ Bio je to još jedan od onih dana kad ti baš ne ide... No, da njih nije, kad bi se i setio da postoje i dobri dani? |
|
|
|
b0o
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Emaa je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Emaa je napisao/la: ›
OD "TOLIKOG IZBORA" NE ZNAM GDJE ĆU.
strašno-.- imali išta za 15.16-godišnjake?!
|
Grickalice i crtići do ponoći, šampanjac za djecu u ponoć i kinderbed poslije ponoći.
|
Možda si ti tako slavio u mojim godinama, ali ja ne
no svejedno hvala na savjetu. preporuči ću mlađoj seki. HAHAHA!
|
Mala se probahatila, ja sam u tvojim godinama imala kućne žurke..pa eto to ti predlažem kao supač savjet |
|
_________________ Bio je to još jedan od onih dana kad ti baš ne ide... No, da njih nije, kad bi se i setio da postoje i dobri dani? |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Sir William je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam bio na ex yu video partiju na zapadu prošlu novu.. bilo je dobro, al je nestalo jegera negdje oko 20h..
|
vesnica im to nebi oprostila |
|
|
|
mali R
Ukupno postova: 40 Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la: ›
Sir William je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam bio na ex yu video partiju na zapadu prošlu novu.. bilo je dobro, al je nestalo jegera negdje oko 20h..
|
vesnica im to nebi oprostila
|
Ahahahahahahahahaha... Vopi sada!? |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
doček u hodniku dvorane Gradski vrt |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
saracevic Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
|
|
|
karta23 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
PRODAJEM KARTU ZA SLAVIJU MOB: 091 981 0073 |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ak je za slaviju teško ćeš prodat:-DDD |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
|