Autor |
Poruka |
aždaha Ukupno postova: 70 Lokacija: os Spol:  Nebitno
|
čini se meni da ti nisi prcko, nego drcko........ |
|
_________________ TKO S DJECOM SPAVA, POPIŠAN SE BUDI........ |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
po trenutnoj anketi 6 bira 4 je zadovoljeno...
el si s ekipom i vadio pišu pa ste mjerili malo, a?  |
|
 |
prcko001
Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Naravno to je dio rutine uhvatim njegov pa svoj pa odlučim čiji je veći, ma de lol dosta pederluka manimo se mi toga držmo se mi usrečivanja dama
|
|
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje............... |
|
|
 |
prcko001
|
pa kontam ja dobro se tebi čini ono mi smo si najbolji prijatelji pa me poznaš no kada smo već kod vrijeđaja i tebi smrde noge |
|
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje............... |
|
|
 |
prcko001
|
Svi mi nes prigovarju i seru, ali svi glas daju na anketi
zašto tu glumite neke finoće to mi jedino nije jasno da sam jebač nisam lago bi da kažem suprotno, a da me zanimaju ovakve i još hrpu drugih pizdarija pa jbg zanima me zanima me npr i zašto je napravljhen eifellov toranj kada nema svrhu i da ne nabrajam, a vi ako ste voljni surađivati i posvetiti se prepirkama za čega i forum je, ajde ali vrijeđanje ostavite doma jer ni ja ne vrijeđam hvala
P.S. ovo je mjesto intelektualne rasprave, a ne seljačenja |
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
@prcko001....ovakve ankete po forumima i opcenito preko interneta ti nemaju svrhu....jer tu su ti svi extra turbo najbolji jebaci....sa kurcevima od pola metra....koji imaju harem od minimalno 100 žena kod kuće....
a i što se tice žemski....sve znaju kakav treba biti...odnosno sve kod kuce imaju mužjake upravo sa idealnim kitama...a zapravo im je dovoljan jedan obican prst...da bi svršile....
pa eto...toliko o tome |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
prcko001
|
HAHAH sve si rekao! Ma kontam ja to sto si napisao nego ta se tema izrodila eto cisto iz neke zajebancije, ali to je druga i duga priča i onda me smeta kada se nađe par pametnih i osuđuje na temelju svojeg nekakvog intelektualnog, ali i seksualnog znanja koje nije preveliko. U biti nisam niti tražio da objašnjavaju kako i što nego da izraze svoje mišljenje, ali sam shvatio da hrpa njih koji su tu pisali nisu sigurni u svoje seksualne sposobnosti pa malo zaziru od ovih tema., a anketa je vrlo jednostavno postavljena no nema veze |
|
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
ovo je mjesto intelektualne rasprave, a ne seljačenja
|
Eh . . . |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Pravilo na forumu je da smo sve sisate ljepotice, a vi obdareni Apoloni, pa nema svrhe raspravljati!!!
Šalu na stranu, slažem se sa tamnom stranom, nema veze sa strašću i seksualnim zadovoljstvom veličina penica, sisa, vagine i ostalih dijelova tijela.
It is all in the head!!! I to onoj gornjoj! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
prcko001
|
|
|
|
|
 |
fear of the dark
Ukupno postova: 1099 Lokacija: iza ćoška Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ ......mama zar si lagala kad si govorila da dobro uvijek pobjeđuje
i kad ne znaš kojim putem treba putem ljubavi
i da smo ispred Boga isti svi.......
 |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
|
|
 |
prcko001
|
hahahah ma hebes ti ovoga ima krila mogao bi pobjeci |
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
@prcko001....ovakve ankete po forumima i opcenito preko interneta ti nemaju svrhu....jer tu su ti svi extra turbo najbolji jebaci....sa kurcevima od pola metra....koji imaju harem od minimalno 100 žena kod kuće....
a i što se tice žemski....sve znaju kakav treba biti...odnosno sve kod kuce imaju mužjake upravo sa idealnim kitama...a zapravo im je dovoljan jedan obican prst...da bi svršile....
pa eto...toliko o tome
|
i meni se čini da je ovdje slučaj "ne prodajem ništa samo se hvalim" |
|
|
 |
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
Cener, sve ostalo je urbana legenda. |
|
 |