...evo ovako... kao samouki gitarista bez ikakvog iskustva sviranja u bendu, ali sa određenom dozom kreativnosti, i ja tražim bend... preferiram ritam, ne solo. Zanimaju me autorske stvari a ne obrade (obrada mi je pun q, ali ako već moram skinut ću ih na svoj način, a ne preslikati original).
Volio bih stvarati rock glazbu koja bi podsjećala na azru, atomsko sklonište, smak... uglavnom to je pravac kojem naginjem (zazirem od narodnjaka, a metal nikad nisam svirao -> samouki gitarist amater!)...
Pjesme bih pisao na našem jeziku, da malo razveselim napaćeni narod (iako mi je lakše na engleskom, svaka riječ ima desetak rima)...
Više volim svirati akustičnu gitaru od električne, ali to je kompromis na koji sam spreman.
Moja vizija benda je nekih 5 ljudova: bubnjar, basist, ritam gitara, solo gitara... s time da je jedan od njih vokal (nikako bubnjar, iz iskustva znam da ti ljudi pjevaju kao hijene u tjeranju)...
pa eto, ako ima zainteresiranih neka se jave... i samo da vas upozorim, ne očekujte previše...
pozdrav...