Autor |
Poruka |
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ma sta dvoje, osmero |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Japanac je japanac . . . |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
MAXXIS Ukupno postova: 59 Lokacija: East side Spol: Muško
|
Lani sam kupio novog Chevroleta u PSCu, je bio super povoljan ali auto je krš. Još kad sam vidio da u ovlaštenom servisu sipaju OMV ulje.. Užas.. Nažalost, još uvijek vrijedi ona stara koliko para tolko muzike.. |
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
novi ford bolje nego polovni audi??? aaa ne... osim ako uspoređujemo npr. novi mondeo i a4 iz 1998. , onda je bolji ford... ali ford ili audi star 2-3 godine (pa i malo više) neusporedivo...
al ok..netko voli ford, netko audi... stvar ukusa itd.
upravo to MAXXIS...kolko para , tolko muzike..iako ,npr. škoda stvarno da dosta za lovu koju ti njima daš... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
svinjor
Ukupno postova: 35 Lokacija: VBK Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
novi ford bolje nego polovni audi??? aaa ne... osim ako uspoređujemo npr. novi mondeo i a4 iz 1998. , onda je bolji ford... ali ford ili audi star 2-3 godine (pa i malo više) neusporedivo...
al ok..netko voli ford, netko audi... stvar ukusa itd.
upravo to MAXXIS...kolko para , tolko muzike..iako ,npr. škoda stvarno da dosta za lovu koju ti njima daš...
|
Kakve su to retardirane usporedbe,ford uopće nije premium brand i samim time se ne može uspoređivati s audijem koji to jest. |
|
|
|
|
|
audiworld
|
alo momak... odgovaram čovjeku, tj. njegovoj tezi da bolje novi ford nego polovni audi..pa naravno da nije za usporedit... Audi je auto..ford je ''auto''..šalim se... treba sam biti oprezan... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
"Audi je auto" ---- >> Mercedes je auto,sve ostalo su kola
btw, bolje BMW star 7 godina nego nova Dacia |
|
|
|
|
|
audiworld
|
mercedes ne bih kupio ,nema tih para..auto za dede gastarbajtere:-D
čuj..netko ko nema i dacia je dobra,m ovisi o potrebama... |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
mali od čače je napisao/la: ›
btw, bolje BMW star 7 godina nego nova Dacia
|
Začudio bi se koliko je Logan solidan i dobro složen autić. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
mandra Ukupno postova: 44 Lokacija: TAMO NEGDJE Spol: Žensko
|
nema meni do mog sparka!!!!!! - najbitnije je da je MOJ i da me doveze do cilja,za veće udaljenosti potrpamo se u mužev auto! |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
mercedes ne bih kupio ,nema tih para..auto za dede gastarbajtere:-D
čuj..netko ko nema i dacia je dobra,m ovisi o potrebama...
|
ovo za mercedes je bilo samo tebi kontra jer si napisao da je audi auto,a ima izreka za mercedes,pa zato spominjem,nije da favoriziram mercedes iako novije c klase su super autići...
@ frost..meni se ne sviđa,vozio sam ju,i vozio sam se u njoj,i nije mi ostavila dojam..naravno novo je novo, i nije za uspoređivat ta dva auta koja sam naveo,ali kad bi bio u takvim nekim akcijama,radije zvijer od auta ali stara koju godinu,nego nova dacia .. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
mali od čače je napisao/la: ›
btw, bolje BMW star 7 godina nego nova Dacia
|
Začudio bi se koliko je Logan solidan i dobro složen autić.
|
Ja se ugodno iznenadio. Moj babo kupio logana dizela, probo i mogu reći da je stvarno dobar. Nedorađena unutrašnjost i jeftina plastika su u principu jedina mana tog automobila. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
a koja su to kola bolja od moskviča? |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Diana |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Bojo je napisao/la: ›
a koja su to kola bolja od moskviča?
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|